2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Birde ben söyleyim sayın Yücel bulut var arkadaşlar Mustafa apaydın ile fotoğraf atmışlardı ikiside tokatlıymış.Twittera dm si açıktı bende bir kaç gün önce yazdım ama belki daha fazla kişi yazınca dikkate alınır
-
Nejat Koçer in dm si açık değil mi Ben mi göremiyorum?
-
Gönderildi.
-
@cansuu değerli vekilimiz DM iletişimini kapatmış
-
En azından görmüş vekilimiz onu anladık
-
Görmüş olması bir gelisme durmak yok ama
Nejat kocer ofis tel : 90 (312) 420 63 26
-
Arkadaslar plan ve bütçe komisyonun daki vekillerin ofis numarasini arayip vekilimize iletilmek üzere bir mesaj bırakmak istiyorum deyip açık ve seçik şekilde durumumuzu ifade edin not alıyorlar ben 2 vekil ofisini aradım takdir vekilimizin dendi biz iletiriz dediler çok zor değil arkadaşlar yarın bakanlığın bütçe görüşmesi var bakan hanim da konuşma yapcak komisyonda vekiller soru sorcak en azından şansımizi deneyelim
-
Hatta mualif komisyon üyelerin bunu dile getirmesi daha muhtemel , yönetmelik hükmüne dikkat çekelim
-
:man-raising-hand: bende yolladım her iki vekilede
-
Adam dem yi kapattı iyi mi
-
Aile bakanlığı komisyon üyelerinin yarısından fazlasına hem iktidar hem muhalefet vekillerine dm face email attım iki gün önce ama kimse dönüş yapmadı
-
Arkadaşlar duyumu olan var mı?
Net tarih belli diyenler,
Az kaldı diyenler,
Var mi gelişme arkadaşlar -
Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu (@tatliogluismail) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/tatliogluismail?s=09
Komisyon üyesi dm açık... -
Attim nihayetinde !
-
Twitter dan yasak da yedik iyi mi. Neden seni takip etmeyen üyelere dm atıyorsun diye atar yaptı
-
@cansuu aynı durumdan muzdarip oldum
-
Bi arkadaş vardı 15-22 Kasım aralığında açıklanacak diyen
Hala savını savunuyor mu aceba ? -
@FATMAN06 savları çürütmeye yeminli kurum
-
@FATMAN06 geçen haftalarda bende sordum ama @ecivicivokke arkadaş antep il müdürünü daha göremedi herhalde. Dostum 15 22 diye sen ortaya attin ve bitmesine 3 gun kaldı var mı kulağına çalınan yeni bir gelişme?
-
https:// www. memurlar. net/ haber/868019/
Asdep ilanı geldi çalışma bakanlığından ama bizim için hala ses yok