2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Ben de gönderdim, elinize, emeğinize sağlık, umarım güzel sonuçlar alırız
-
Bende yazdım vekillere, emeğimizin meyvesini alırız İnşallah
-
Ben de yazdım
-
Ben de gönderdim.uğraşan arkadaşlarımızın eline,emeğine sağlık.
-
Arkadaslar yazılı soru önergesinin fotosunu memurlar net e attım haber yapmaları için sizlerde atarsanız iyi olur
-
Nevşehir milletvekili Faruk Sarıaslan'a 0532 282 20 75 wpden metni mesaj atalım dostlar.Az önce bana dönüş yaptı değerlendireceğini söyledi.3-5 kişi de olsa mesaj atıversin.Problem olmaz vekil kendi sayfasında numarasını paylaşmış.
-
Soru önergesinin memurlar netle paylaşılması mantıklı hocam tebrik ederim. Haber yapılması da ayrıca güzel olur. 0 (532) 540 05 90 Memurlar.netin whatsapp numarası arkadaşlar. Siz de gönderebilirsiniz.
-
Emek veren herkese çok teşekkür ederim. Sürecin ne aşamada olduğunu artık Bakanın soru önergesine vereceği cevapla öğreniriz inşallah.
-
@bornova35 tabi cevap verirse
-
@bcbc3434 verir vermez diye bir şey yok ama diyeceği belli değil mi? Güvenlik soruşturması devam ediyor ve konu kapanacak başka hiçbir şey olmayacak
-
@Aslan-Reyiz ben de şimdi msj attım
-
Sgk strateji planını yayınlamış acaba açıklanması için bir ön adim olur mu ki bu gelişme? @paretowilfredo üstad açıklanır mı diyebilir miyiz?
-
Değerli Arkadaşlar İyi Parti milletvekili Sayın Hayrettin NUHOĞLU 'nun danışmanı Alp beyle görüştüm .İş teftiş için soru önergesi verilmiş .Ayrıca bu hafta SGK için de verilmiş.Böylece 2 soru önergesi oldu.Evrak birkaç güne gelecek ve paylaşacaklar.Lütfen sosyal medya hesaplarını takip edelim.WP grubunda olan varsa mutlaka paylaşıp takip etsinler .
https://www.youtube.com/channel/UCEZ63SJQZQF9f7lGBbFDjcg
-
@Aslan-Reyiz inşallah cevap verirler kardeşim sağolasın
-
Bende gönderdim arkadaşlar
-
dostlar hepimiz çok gerginiz ama tartışmaktan ziyade çözüm odaklı düşünmeliyiz.bütçe görüşmelerinde yaşanan gelişme bizim için bir harekete geçiş olmalı ve arkadaşlarımızın yaptığı gibi biz de milletvekillerine ulaşabildiğimiz kadar ulaşalım ve durumumuzu anlatalım.bunların meyvesini alacağımızı düşünüyorum.belirsizliği düşünmektense bunu yok etmek için uğraş içinde olmalıyız.saygılar...
-
@Aslan-Reyiz üstad yeni açtım ben de hesabı milletvekillerine gönderdim metnimizi hakkımızda hayırlısı artık.
-
Selamunaleyküm arkadaşlar. Bugün, Arslan Reyis'in listesindeki vekillerden Tuba Vural Çokal'ı arayım derken 64 88 değil de 64 28 tuşlamışım . Veli Ağbaba'nın ofisini aramışım farkında olmadan. Neyse. Durumu dilim döndüğünce ifade etmeye çalıştım. 30 gündü 117 gün oldu 1600 arkadaş bekliyoruz vs. Telefondaki sekreter sordu "Duyumunuz oldu mu?" diye. " Dün, kurum başkanına sormuşlar. O da güvenlik soruşturmasının devam ettiğini söylemiş" dedim. Sekreter "Güvenlik soruşturması, sonuçlar açıklanmadan önce yapılmaz." dedi. Siz bize mail atın diyerek vekilin özel adresi veliagbaba@gmail.com adresini verdi. Aslan Reyis'in metnini kopyalayarak gönderdim. Belki ufak da olsa bir faydam olur diye sizinle paylaşayım dedim. Şansımızda bir de buradan deneyelim
-
@Anadolukartalı artık sonuçlar açıklanmadan yapılıyor güvenlik soruşturmaları işlerini garantiye almak için
-
@Anadolukartalı adam haklı biz güvenlik soruşturması formu doldurmadan o yapılmaz sadece arşiv araştırması yapılır o da bu kadar uzun süremez.. lütfen okuyun şu yönetmeliği;
https://www.mevzuat.gov.tr › ...PDF
Web sonuçları
güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yönetmeliği - Mevzuat