2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo Üstat senden de ricamız yapılan çalışmaların bakanlıkta bir karşılığı oluyor mu son durum nedir bizler adına soruşturma imkanın olur mu teşekkür ediyorum şimdiden.
-
@paretowilfredo üstad kapsamlı ve tüm gelişmeleri içeren bir haber yapacak yakın zamanda onun hazırlıklarını yapıyor. @karagergedan
-
Arkadaşlar madem güvenlik soruşturması devam ediyor diyorlar ya. Hic kimse emniyetten gvs sinin gelip gelmediğini sormadi mi ?
-
@deuceko bende bunu merak ediyorum
-
Yapılan ne gvs ne arşiv araştırması. İstihbarat araştırması bunun adı ve gayri resmi bir süreç. Hiçbir süreye tabi değil. Bu yüzden bir şey öğrenemezsiniz.
-
@deuceko Ben işim dolayısıyla gidip soramadım ama dün babama sordurdum ilçe emniyetten, süreç zaten gizli işliyor ne size ne de kendisine(yani bana) bilgi vermezler dedi. Yaşadığım yerde ki esnaf abilere de soruyorum sürekli ama gelen giden yok.
-
@Godot tam olarak ne inceleniyor bu süreçte
-
@Godot bundan önceki il göç alımında arkadaşım mülakata girmeden önce gvs si yapıldı bizzat şahidim üst katta oturan komşusuna sormuşlar hatta daha sonra teyit için emniyette tanıdığa sordurdu onlarda sadece evet hakkında şu kurumdan gvs talep ettiler diye bilgi aldı ve sınav başvuru sürecinde hiç bir şekilde gvs formu veya onla ilgili alakalı birşey doldurmadi göndermedi sonuç olarak ta yedek listedeydi
-
Her zaman söylemekten kendimi geriye çektim ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama bu mülâkatlardan 10 gün sonra çok yakın bi akrabamı aramışlar soyadlarimiz aynı olduğu için fetocu olup olmadığımi sormuş arayan kişi guvenlik sorusturmasinin bu kadar uzun sürebileceğini tahmin etmiyorum listeler hazırdır sadece ne kadar geç ise başlanırsa o kadar yeni gelen ilan geç gelecek onun hesaplamasindalar.
-
Emniyette tanıdığı olan varsa güvenlik şubeye sordursun zaten içerik hakkında bilgi alması imkansız o dosyanin içeriğine bakacak kişilerin hangilerinin yetkili olduğu bile bellidir güvenlik şube memurları ve ilçe emniyet müdürü veya yardımcısı herkes içeriğini bilemez ama evet şu kişi hakkında gvs talebi var tarzında bilgi vermelerinde bir sakınca yoktur ve oluyor böyle şeyler
Ve böyle bir bilgi alan olursa bizleride bilgilendirirse seviniriz -
@Godot liste açıklandıktan sonra resmi bir araştırma da yapılacak mı hocam? Yoksa asıl araştırma bu gayrı resmi süreçte tamamlanıyor mu?
-
@gaye tekrar yapılıyor hocam
-
@gaye @redcrossbjk 'un söylediği gibi hocam kanuni prosedürün yerine getirilmesi için gvs yapılacak yeniden.
-
@bcbc3434 Aklınıza gelebilecek her şey hocam.
-
@sansebastianozn Göç için durum bu olabilir hocam ama SGK dahil çoğu kurum gvs sürecini mülakattan sonra işletiyor. Şu an ki sürecin SGK özelinde o süreçle bir alakası yok maalesef.
-
@sansebastianozn hocam il göçte mülakat öncesi form dolduruldu diye biliyorum istenen belgeler arasında vardı tekrar bir sorun isterseniz onu.
-
Arkadaslar hakimlik ve ysk mudurlugu mulakatinda sonuclar sorusturma yapilip aciklandi acaba bu sinavlarda mulakat oncesi guvenlik sorusturmasi formu istendi mi ?
-
Ysk da sonuc aciklandi kura cekimi oldu ve 15 gun icinde goreve baslatildilar .inşallah bizimde oyle olur
-
@ahmtdmn mülakattan önce belge teslimi oldu hocam ysk'da. İçeriğini bilmiyorum ama ne belgesiydi
-
@Godot tabi kesinlikle SGK lık bir durum var hocam o ayrı bir konu zaten
@newworldorder hocam bahsettiğim alımdan öncekinde mülakattan önce gvs formu dolduruldu biliyorum ancak dediğim alımda olmadı eminim