2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Soru onergelerini memurlar net whatsapp a atmayı unutmayalım arkadaşlar
-
Hayrettin nuhoglu vekilimden Allah razi olsun twitter uzerinden bana dönüş yapti arkadaşlar calismaya devam dostlar bu aralar yogun bir ugras icinde olmalıyız
-
@jokerface aynen danışmanı ile 2 gündür görüşüyorum hem o kendisi yardımcı oldu sağolsun.İnş bir sonuç alırız.
-
Twitter dan mesaj atmaya çalıştığımız bazı kişiler bir kaç mesajdan sonra dm sini kapatıyor malesef
-
@cansuu kapatana kadar atın
-
@Aslan-Reyiz insallah ustad sana da cok tesekkur ederim sahsim adına baya emek sarfediyorsun umarim meyvesini aliriz en kisa zamanda
-
@deuceko gvs lerin geldiğini düşünmüyorum çünkü su an yapılan araştırma istihbari bilgiye dayalı ve yasal bi geçerliliği yok ön araştırma mihvalinde.Kurum sonuçlardan sonra yine gvs formu ve bahanesi ile önümüze gelecektir tahminen
-
15-22 Kasımı işaret eden arkadaşlar vardı , kurumda bi hareketlilik var mi Acaba
-
@heycorc404 O arkadaş enivicivokke diye diye ayağını yere sürte sürte uzaklaştı buralardan hayaldi yalan oldu
-
-
Yine yalan olduk desene
-
Memurlara düşmüş isim etiketleyip rt falan yapın..
-
https://mobile.twitter.com/memurlarnet/status/1197832426019532800
RT full haydi arkadaşlar -
02 Aralık’ta asgari ücret görüşmeleri başlayacak o tarihe kadar esen rüzgarın şiddetini arttırmamız gerekiyor yoksa yine dikkatler başka yöne kayacak o patırtıda malesef yine görünmezliğe bürüneceğiz.
Memurlar.net tekrar haber yaptı bakın biraz hareketlendik güzel geri dönüşler oldu bakanlığı rahatsız etmeye devam. -
Bir rt beğeni yapalım dostlar
-
Ciddi bir kamuoyu oluşturmayi başardık arkadaslar. Inşallah sonuca ulasmamiza az kaldi mücadeleye devam
-
Şu haberin çokça RT edilmesi, etkileşimde bulunulması lazım ki etkili olsun, haber yapılması çok güzel ancak bunu mümkün oldukça yaymaya çalışalım arkadaşlar.
-
@tuntirikos Kesinlikle eş dost kim varsa onlardanda rica edilmeli .
-
Abdülkadir Karaduman vekilimiz ile Isparta SGK il müdürü , memurlar net in haberini beğenmiş
-
@erciyes38 Sgk il müdürü değil hocam AÇSHB İl Müdürü, inşallah yakında açıklanacağının işaretlerinden biridir