2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk yok hocam ulusal bi kanal. Hükümete yakın bi medya organı. Bizzat biliyorum sağlam bağlantıları var. Gerçi o bakanlıkla pek anlaşamıyoruz dedi ama bakanın yanındaki isimlere ulaşmaya çalışacak. Yarın çalışma arkadaşlarıyla görüştürecek beni durumu anlatmam için.
-
@mrnobody hadi bakalım hocam sendeyiz
-
@erciyes38 en azından alabilirsek bi cevap alırız hocam. Belirsizlikten iyidir. Soru önergelerinide gösterecem bize dayanak olur. Ki bu arkadaş boş bi arkadaş değil. Sosyal medya hesaplarını başkaları yönetiyor öyle söyleyim.
-
@mrnobody hocam bi bukle haber yapsa yaptirsa ne hoş olur eğer öyle sağlam kaynakları varsa Sn Cumhurbaşkanını bile bilir direk ona bağlasın işi zaten oynuyoruz büyük oynayalım ya batar ya cikariz
-
@paretowilfredo biraz hareketlilik yaptık fakat son durum nedir üstad?
-
@redcrossbjk Ulusal bi kanalda bunu yapabilirmi emin değilim hocam ya. İlk başta haber değerinin olması lazım. Biz baskı unsuru olarak kullanmak istiyoruz ama medyacılar haber değeri varmı ona bakıyor. Bide dediğine göre bakanlıkla papaz olmuşlar süresiz nafaka meselesi yüzünden. Zor gibi ama yine de terhis olacağımıza yakın konuşurum. Cuma günü terhis olacağız gerçi
-
@mrnobody hocam ben haber yaptırmasını istemiyorum zaten hükümete yakın deyince hem de moderetör falan Sn Cumhurbaşkanını da biliyordur ona ulaşması danışmanlarına ulaşması daha güzel faydalı olur aslında bizim için onu sorabilir misin demek istiyorum. Aslında bir nevi zor olanı talep ediyorum
-
Arkadaşlar suan bizim bekledigimiz gvs emniyettin yaptığı sorusturma demi kazananlar belli olduktan sonra mittin yapacağı soruşturma basliyor
-
@RqzeeT tam tersi hocam şu an mit kazanırsan emniyet yapıyor
-
@redcrossbjk bence sen karıştırdın mit en son yapıyor
-
@redcrossbjk tamam hocam sorarım ama önce bakanlıktan bi sorgulatsında.
-
@RqzeeT öyle olsa şu an evine polis gelir araştırma yapardı ama gvs evrakı doldurduktan sonra kurum valiliğe valilik emniyete yazıyı gönderir ve polisler araştırmanı yapar hocam. Biz kazanamadık hiçbir yeri ama kazanan bi dolu arkadaşımız var hepsi de öyle oldu
-
@redcrossbjk hocam bizim şuan beklediğimiz mit soruşturması mi diyosun yani 1600 kişinin mi yapiliyor
-
@RqzeeT evet hocam
-
İnşallah tez zamanda sonuçlanır
-
@redcrossbjk hocam mit neyi araştırıyor tam olarak bi bilgin var mı
-
@bcbc3434 o kadar bilgim yok kardeşim ama yaptığı arşiv araştırması muhtemelen terör örgütü bağlantısı vs var mi diye baktığı. Polisin yaptığı araştırmada arkadaşın sonucu görmüştüm ben orada içki ve alkol bağımlılığı olup olmadığı Atatürke karşı herhangi bir suç işlenip işlenmediği verilen adreste oturup oturmadığı gibi bilgiler vardı ama
-
@redcrossbjk hocam yanlış biliyor olabilirsin 1600 kişinin mit soruşturması yapılmaz şuan beklenen emniyette yapılan sorusturma
-
Arkadaslar diyelim ki emniyet veya mit bunun nesini tartisiyorsunuz yani bir sonucu varacakmıyız?
-
@RqzeeT kardeşim emniyete giderek sorabilirsin olur mu sayene bizde öğrenmiş oluruz o halde