2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@erciyes38 kardeşim burası forum. Tartışmak bilgi paylasmak vs konular için var sadece ilanlara bakmak için geliyosan bişey diyemem. Forum ne demek forumlarda ne yapılır öğren bence
-
@redcrossbjk sorarım kardeşim sikinti değil MİT'in yapacağı gvs başlaması için bizden evrak istemeleri lazım aile üyeleri bilgileri felan veriyorsun anladı
-
Telefonda da görüştüm wp den de bilgileri gönderdim arkadaşlar. Araştıracağını söyledi. Bi haber gelirse size aktarırım hemen.
https://hizliresim.com/5N1rRR -
@mrnobody iyi haber bekliyoruz dostum çok ihtiyacımız var buna.
-
@mrnobody üstadım işkur istihdam uzman yardımcılığı sonuçlarınıda- malumunuz 10 ay oldu -onuda bir değerlendirme imkanınız var mı acaba ?
-
@kültigin hocam bu arkadaş fazla samimi olduğum biri değil. Bedelli askerlik yapıyorum ben bizim koğuştan arkadaş. Fazla kredim yok anlıyacağınız. Hele şu işi bi soruştursunlar kolları nereye uzanıyor bi görelim. Ona göre gerekirse bi ricada daha bulunurum.
-
@mrnobody kesinlikle anlıyorum üstat çok sağolun haberlerinizi bekliyoruz
-
Nevşehir milletvekili Sayın Faruk Sarıaslan tarafından 3.soru önergemiz verilmiştir.İnş güzel sonuçlar alırız.
-
Bi rt beğeni yapalım canlar sayın vekil paylaştı
https://twitter.com/Faruk_Sariaslan/status/1198948851211743234
-
Devlet sorumlulugu nerde acaba? 4 ay olmus aciklama yok. Neyse ne kardesim acikla artik. Eger aciklamiyorsanda bir sebep sun de ki su gun su tarihte aciklama yapacagiz. Kurumdan ses yok bakanliktan ses yok. Madem oyle niye aciyorsunuz bu sinavlari. Yil olmus 2020 nelerle ugrasiyoruz yahu. Ayip gercekten. Devlet kafasini deve kusu gibi kuma sokmaz!!! Yeni sistemle surecler kisalacakti sozde. Eski sistemde daha hizli isliyordu devlet. 17 aydir aciklanmayan bir sinav olabilir mi? Tarihte esi benzeri yok bunun. Hadi ust kademeler yogun felan fistan arkadas bu kurumlarin bakanliklarin bu islerle ugrasan burokratlari yok mu? Cidden ayip...
-
Acaba bu soru onergelerinin etkisi oluyormu bakanlık uzerınde cevap vermeseler bile?
-
Cevap geldi arkadaşlar. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Sizi boş yere umutlandırmak istemem asla. Benim elime böyle bi fırsat geçti değerlendirmek istedim. Bunu sormak yerine beni listeye sokun da diyebilirdim. Ama kesinlikle öyle bi talebim olmadı. Olumlu yada olumsuz biz lere sonucumuzu bildirsinler dedim. Demem o ki uğraşımın bana linç ve beddua olarak dönmesini istemem. İnanırsınız yada inanmazsınız o kısmı beni ilgilendirmez.
-
Arkadaşlar, soru önergeleri verdirttiğimiz için sizi ve ilgilenen vekillerimizi tebrik ediyorum. Baskı yolu olarak internet üzerinden reytingi en yüksek haber sitelerini ve ulusal kanalları kullansak bence soru önergelerinden daha etkili olabilir. Haber yaptırmayı başarabilirsek bayağı bir ses getiririz. Bu vesileyle belki cumhurbaşkanına bile sesimizi duyurabiliriz. Güzel bir metin düzenlesek ve bunları soru önergelerinin fotoğraflarıyla birlikte numarasını paylaşacağım sitelere belirli bir süre belirleyip hep birlikte gönderebilsek nasıl olur sizce ?
Ensonhaber.com 0533 378 2000
Fox Tv 0542 370 4545
Show Tv 0536 266 90 00 ve 0536 266 90 02 -
@mrnobody durum kötü mü nasıl?
-
@mrnobody haber ne kardeş?
-
@mrnobody peki ne diyorlar hocam ne zaman açıklanacakmış, bilgi edinebilmişler mi?
-
Görüştüğüm kişi sgk başkanıyla direk konuştuğunu söyledi. Bi sorun olmadığını yakın zamanda açıklanacağını siteyi takip etmemiz gerektiğini söylemiş. Arkadaşa arattırıp tekrar sordurtacam detayları. Şuan bana söylenen bu.
-
Ayrıca haber de yaptırabiliriz dedi arkadaş. Onun içinde uğraşacağım. En azından sitenizde yapın dedim. Olabilir dedi.
-
@mrnobody dostumuzu destekleyen yönde bilgiler mevcut.İnşallah hayırlısı ile biter bu iş.
-
@mrnobody dostum sana değilde SGK başkanına hitaben söylüyorum yanlış anlama yani
Yönetmelik çiğnenmiş daha nasıl bir sorun olabilir :))))