2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
İl müdür demişken @ecivicivokke
Hafız senin bi il müdürü vardı, 22'sinde bitiyodu süreç noldu o iş? -
Benim aklımın yetmediği bir mevzu var arkadaşlar. Mecliste gündem olmuş, soru önergeleri verilmiş bütçe komisyonunda görüşülmüş orada sorulmuş ve hala bir gelişme olmuyorsa bu meclisle milletvekili ile falan olacak bir şey değil bence. Açıklanması bana göre sadece Sn Cumhurbaşkanı ile olabilecek bir şey. Bizim bir şekilde Sn Cumhurbaşkanına ulaşmamız lazım onun talimatı ile olmayacak bir şey yok bence.. 4 ay güvenlik soruşturması sürmez arkadaş ya
-
Bu soru önergeleri yanıtsız mı kalıyor genelde?
-
@Blueberry coğu evet yada geç cevaplanır.
-
Bu da sonuc vermezse ne yapilabilir benim aklima hicbir sey gelmiyor artik tamamen keyfiyete kalmis derim ve beklemeye gecerim
-
@jokerface Bütçe görüşmeleri esnasında dile getirilebilir.
-
@Blueberry bu zaten yapıldı Açshb bütçesi görüşüldü çünkü
-
Zaten milletvekillerine yazarken amacımız niye bu kadar geciktiğini öğrenmek değil ki amaç bakanlık üstünde baskı oluşturabilmek. Yoksa bakanlık isterse her milletvekiline gvs bahanesiyle kopyala yapıştır metin de gönderebilir ama her hafta 1-2 mv nin yazı yazması bir süre sonra bakanlıkta işleri hızlandırma isteği oluşturur ister istemez
-
Soru önergesinin amacı “Aa vekillerin olaydan haberi oldu artık açıklayalım” değildi zaten, üzerlerinde baskı yaratmaktı. Yani verilen soru önergesine 15 gün içinde cevap verilmesi gerekiyor, bir seferliğine mahsus 15 gün ek süre de isteyebilir bakanlık. Ama bakalım bu süreçte buna gerek kalmadan açıklanır mı
-
Umarim yilbasindan sonraya bırakmazlar aksi taktirde bu belirsizlik alir basini gider
-
4 kasımda iş müfettişlik için verilen önergeye cevap verildi mi ?
-
@FATMAN06 TBMM nin sitesinde işlemde yazıyor henüz cevap yok
-
@erciyes38 yazılı soru önergesi meclis başkanlığına verildikten sonra 15 gün içinde cevap verilmesi gerekmiyor mu süre geçti?
-
Arkadaslar cok alakali olmamasi lazim ancak kurumda yeterlilik sinav sonuclari aciklanmadi henuz, once o isin tamamlanmasi bekleniyor olabilir. Kamuda sureklilik prensibi olsa da yoneticilerin kararlarina gore isler yuruyor, once su isi halledin denmis olabilir, tamamen varsayim benimki kurum calisani olarak. Girebileceginiz baska sinavlar varsa onlara odaklanmakta fayda var zor olsa da. Bilgileri taze tutmak sizin yarariniza olur diye dusunuyorum. İyi aksamlar.
-
@RootofAllEvil teoride öyle pratikte malesef
-
@sbf1983 bir avuç ilan ile bir elin parmağını geçmeyen umutlara bel bağlayın diyorsun hocam. Burada çoğu kişi eminim ilk defa girmiyor ve pekçok kişi de bunun sonucuna göre sanırım bir yol çizecek. En azından kendi adıma artik sınavlardan usandım alımın olmadığı bi yerde sürekli bir sınav umudu ile yaşamak istemiyorum. Bugün açıklansa zatn başlamak yine en az 3 4 ay sürecek. Ben en azından artik sonucu görmek ve ona göre yol çizmek istiyorum. Bu açıklanmadan da inan hiçbir şey yapamıyorum şu an
-
@redcrossbjk dostum bu konuda cok haklisiniz.
-
Arkadaşlar ben şuan askerlik yapıyorum. Bizim koğuşta bi tv kanalının genel koordinatörü var. Kendisinden rica ettim bizim durumu bi sordurtacak. Haber yapmasını beklemiyorum tabi ama bağlantıları olan bi arkadaş kendisi. Ne yapılabilir bi bakacak.
-
Offf offf aciklansada önümüze baksak kazansak bile daha il seçimi var gvs si var nerden baksan 3-4 ay atar
-
@mrnobody hangi tv acaba hocam öğrenebildin mi yerel falansa çok etkisi olmaz ama ulusal ise faydalı olabilir