2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@modigliani-0 haklı olabilirsin kardeşim ancak selim bey bakan hanımın tweetlerini dakikada retweet yapmayı değil de kurumunun mülakat sonuçlarının,kâr zarar bilançosunun ve zararı kapatma yöntemleri üzerine çalışmayı asli vazife edinseydi çoktan bitmişti bu süreç, o nedenle katılamıyorum malesef gönül ister ki haklı olasın ama sgk başkanının kendi kurumu üzerinde bu kadar pasif olması kabul edilebilir gibi değil
-
@smithes ben size durumu tamamıyla anlattımki yapılacak başka bişey varsa yapalım diye hocam. Tabiki böyle bi fırsat geçmiş elime sonuna kadar kullanırım hem sizin için hem kendim için. Ben bu arkadaşa şunu sordum. İdare etmek amaçlı siz geçiştirmiş olabilirlermi dedim. Biz bu işin takipçisi olacağız. Öyle olsa bile gerekirse haberini yaparız dedi bana. Daha net bi cevap nasıl alınır bilemiyorumki sonuçta sn selim bağlı açıklıyacağız demiş.
-
@mrnobody haklısın kardesim,açık kapı bırakıp takipcisi olacağız dediyse sözünün eri biri belli ki insallah bir neticeye ulaşırız yakın zamanda uğraşın için Allah razı olsun
-
Sosyal medya,geleneksel medya,TBMM şöyle bakıldığında her açıdan üzerimize düşenleri yaptık yapmaya da devam ediyoruz düşünen,kafa yoran herkesten Allah razı olsun.
Mücadele göstermedik diyemeyiz kesinlikle birlik olundu herkes elindeki imkanları en iyi şekilde seferber etti sınırlar zorlanıldı kısa zamanda sesimizi gür şekilde duyurduk.Güçlü bir mücadele örneği göstermiş olmanın iç huzuru var içimde artık.
Şöyle en son pastanın çileği tadında ana haber kanallarının birinde haber yaptırabilme şansımız olabilir mi acaba toplu şekilde önergelerle yüklensek iş teftişte dahil 4 tane elimizde var sonuçta haber nitelikleri de var asgari ücret süreçleri başlamadan bakanlığı sıkıştırma niyetinde bu fırsatı değerlendirebilir kanallar belki derdimizi iyi anlatabilirsek. -
@mrnobody Telefon numarasi al sen kardesim asker arkadasinin lazim olur bulunsun:)
-
Bugünkü resmi gazetede aile bakanlığı hakkında cb kararnamesi yayınlanmış ve personel genel müdürlüğünde bazı değişiklikler yapılmış.
-
@Aslan-Reyiz "mülakat sonuçları ilk 4 ay açıklanamaz" hükmü getirilmiş.
-
@Aslan-Reyiz kardeşim biz ve bizden sonrakiler için,hizmet bekleyen vatandaşlar için bu bakanlığın komple revizesi gerek öyle ufak tefek değişikler kesmez kıymetli bakanlığımızı
-
@paraşütçü-walras saka yapiyosun değil mi ?
-
@paraşütçü-walras Yeni promosyonlar yaşadı o zaman en geç 4 ay içinde mülakat sonuçlarını öğrenecekler
-
@Anadolukartalı en erken demek istedin sanırım hocam
-
@paraşütçü-walras ben göremedim öyle bir şey
-
Personel dairede çalışan sayısı artırılmış galiba doğru mu anladım dostlar?
-
@denetcii Yok zaten öyle bir şey kardeşim arkadaş bakanlığın yaptığı hiçbir sınav zamanında açıklanmıyor o yüzden latife yapıyor
-
@paraşütçü-walras öyle bir hüküm bende göremedim hocam
-
@JosephStiglitz yanlış anlamışım
-
Nasıl göremezsiniz iyi bakın "liste yapılırken referansların listeye uygulanma aşamaları" başlığının hemen üstünde.
-
@paraşütçü-walras şuraya random gülüş bırakıyorum
-
@kadroluissiz Yönetmeliği uygulamıyorlar ya ondan dedim
-
Dostlar bugün bir vekil aracılığıyla sayın bakana ya da başkana bir telefon açtırmaya çalışcaz.1 haftadır yeni randevu alabildik.Vekille görüşme yüz yüze olacak ve tarafımca hazırlanmış bir metinle şu aşamaya kadar olan gelişmeler ve sorunumuz kısaca anlatılmıştır.Önergeler, etkinlikler vs.Eğer işin üzerine düşerseler belki daha üst düzey biri aracılığıyla beyefendiye sıkıntımızı haber verdircez.En azından başkana direk sordurabilirsek dünkü gelişmeler ışığında "yakında açıklanacak, siteyi takip edin "bilgisini alabiliriz inş.Görüşme sonrası gelişmeleri buradan sizlerle paylaşacağım.