2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Aslan-Reyiz helal olsun dostum.
-
@Aslan-Reyiz Beton yetmez.
-
@Aslan-Reyiz Kardeşim emeklerin çok, herşey gönlünce olsun inşallah.
-
@Aslan-Reyiz adamsin guzel haberlerini bekliyoruz yalniz ustad sadece bu sonuçlar degil bundan sonraki süreç hakkinda da bilgi alirsan cok seviniriz yeni ilanlar vs..
-
@mrnobody kardeşim kimseye bi tepki göstermiyorum tepkim sgk ya işleyiş tarzına
-
@jokerface sağlık bakanlığı yakında çıkabilir ilana.Aynı şekilde bugünkü rg de hazine maliye teftiş yönetmeliği yayınlandı bu da ilana cıkabilir.
-
@Aslan-Reyiz sgk ile ilgili yeni ilanlar konusunda da calismalari var midir bunu da ogrensek iyi olurdu
-
@jokerface bu alım sonuçlanmadan en az 1 yıl ilan gelmez hocam.
-
@pareto_wilfredo kardeşim bir gelişme Ya da kıpırtı var mı?
-
@g-a-g yanlış oldu @PARETOWİLFREDO
-
@paraşütçü-walras '' liste yapılırken referansların listeye uygulanma aşamaları" bu nedir?
-
@İbbfli19 goygoydur.
-
@Aslan-Reyiz hocam görüşebildiniz mi. Haberlerinizi bekliyoruz
-
Değerli Arkadaşlar.Hükümet kanadından Sayın vekille görüşme gerçekleşti.Durum şöyle ; daha önce verilen soru önergeleri gösterildi ve 4 aydır mülakatların açıklanmadığı söylendi.Vekil tek tek hepsini not etmiş.4 aydır nasıl oluyor da bakanlık açıklama yapmıyor demiş.Bakanlığa VE Başkanlığa durumu soracağını söylemiş.Görüşme 15-20 dk sürmüş.Başka bir toplantı için ayrılmış.Yalnız işin takibi için danışmanına ulaşma imkanımız var.2-3 gün içinde dönüş yapılır son durumu sorup yine sizlerle paylaşacağım.
-
@Aslan-Reyiz var olasın reis emeğine sağlık
-
@Aslan-Reyiz dostum herşey için sağol umarım emeklerinin karşılığını alırsın
-
@Aslan-Reyiz adamsın
-
@Aslan-Reyiz İsminizin hakkını veriyorsunuz
-
2019 bitecek neredeyse biz nelerle ugrasiyoruz ya aklim almiyor.Allah herkese sabir versin arkadaslar.
-
@Aslan-Reyiz kardeş helal olsun öncelikle artık bu da işe yaramazsa içimizden biri kendisi yaksın hatta ben kendimi kurban ederim