2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@nzonzi bu da işe yaramazsa başka yol buluruz mücadeleye devam ::)) daha ölmedik diyomuşum
-
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Valiliği ziyaret edecek, Celal Sönmez Gündüzlü Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinin açılışına katılacak, Kadın Ekonomi Platformu'nu ziyareti sonrası Hasan Öztimur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışını yapacak.
(Bursa/10.00/11.00/13.30/14.15)
-
Değerli arkadaşlar alttaki metni kendi sitesinde nosunu paylaşan Sayın Vekilimize wpden yazalım.Ne kadar cok mesaj olursa o kadar dikkat çeker ve belki bakan hanımdan direk bilgi alabiliriz.
Ak Parti Bartın Miletvekili Yılmaz TUNÇ
Sayın Vekilim,
Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ilgili kuruluşu Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca 18-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında mülakatları yapılan 10. Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları 4 ay, İş Müfettiş Yardımcılığı 17 aydır açıklanmamaktadır. 9. Promosyon Denetmen Yardımcılığı alım ilanı sonrası değiştirilen yönetmelik maddesine göre mülakat bitim tarihinden “30 gün” içerisinde sonuçların açıklanması gerekmekteydi. Fakat yönetmelik maddesine uyulmadığı gibi Bakanlıktan ve Başkanlıktan bir açıklama dahi yapılmadı.Sayın vekilim sizlerden bu hususu bakan hanıma sormanızı rica ediyoruz.İtalik yazı -
Dün butce görüşmelerinde maliye alımlarıyla ilgili bir soru soruldu mu acaba?
-
@guymağduru, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Dün butce görüşmelerinde maliye alımlarıyla ilgili bir soru soruldu mu acaba?
Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu
@tatliogluismail
·
1d
Gelir Uzman Yardımcılığı için sınav durumunu Sn Bakan Yardımcısı ve Sn Gelir İdaresi Başkanına sorduk.
Bugün için bir takvim yok.
Ama düşüncelerinde varmış
Bilgilerinize
Tweeti Alıntıla -
@Aslan-Reyiz Gönderdim
-
@Aslan-Reyiz Gönderdim reis
-
@Aslan-Reyiz gönderdim hem mail hem wp den
-
@Aslan-Reyiz kardeşim emeklerin için teşekkürler
İş müf yrd 20 ay oldu o kısma dikkat çekeyim. -
@sınavuzmanyrd 20 ay mi
-
@Aslan-Reyiz ben de gönderdim
-
@johnstuartmill 11-20 nisan 2018 tarihinde mülakatlar yapıldı
-
@sınavuzmanyrd 2 Aralık 2017 de yazılı sınav yapıldı
-
@sansebastianozn @sınavuzmanyrd en iyisi orayı 2 yıl olarak değiştirelim belki insafa gelirler
-
@Aslan-Reyiz 10 aydırda işkur var açıklanmayan istihdam uzman yardımcılığı
-
Arkadaşlar kendi başlıklarında sorunu dile getirin lütfen. Bir gelişme var mı diye bakıyoruz gereksiz heyecan oluyor her bildirimde.
-
@denetcii hocam arkadaşlara da anlayış göstermek lazım. Onların içinden sgk mulakatina girenler de var. Istihdamin açıklanması durumunda mantıklı davranılırsa sgk dan feragat ederler ki bu daha sonucları bile bilmeyen bizleri işine yarar. Is müfettişleri ve sgk ile birlikte söylense güzel olabilir tabi ki. Lâkin unutuldu veya öncelik verilmedi.
-
Bugün de bitti ama hala bir gelişme mevcut değil. Istihdam 10 aydır açıklanmamışken bir önceki alım 6 ayda sonuçlanmışken ne kadar umutlu olabilir ki insan acaba
-
@redcrossbjk kendi adıma en alt kademeden en üst kademeye sorumlusu her kimse hakkımı iki cihanda da helal etmiyorum beddua etmiyorum ancak Allahtan diliyorum ki işsizliği, çaresizliği en az bizim kadar tatmadan emanetlerini teslim etmesinler
-
@smithes hocam işsizliği bunların tatması pek ihtimal dahilinde değil çocukları torunları da yaşamaz inşallah bunları. Beddua etmek bazen benimde içimden geliyor ama dilim varmıyor ama hak mevzusu orada bilmiyorum.. Gvs bahanesi ardına ınsanların umutlarını hayallerini çalıyorlar. Dünyanın başka ülkesinde modern ülkelerinde tabi insana gülerler