2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Aslan-Reyiz eyvallah reyiz
-
@Aslan-Reyiz ya açıklanmayan mülakatı sormayıp ne sordu acaba, çok merak ediyorum.
-
@bornova35 Kitap satcaz biraz pr'ımı yapsak olmaz mı sayın vekilim - bakan yardımcım?
Dersaneyi doldurmak lazım vakti gelince bize biraz duyum paslasanız olmaz mı? Bakın şu level bu level aldı yürüdü bizi de görün kitapları da satalım?
Bi foto falan atcam iibf sorunları falan hesabı sorun olmaz değil mi?
İstiklal marşı - kapanış. -
@Godot herkes kendi çıkarının peşinde, bu insanların karakteri A grubunun çaresizliğini en iyi anlatan olay.
-
Arkadaşlar bundan sonra etkinlik yapılacaksa bence Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik yapmalıyız bakan , Yardımcıları , danışmanlar kurum başkanı falan hiç bir etki alamıyoruz maalesef hatta farkındalık yaratmak adına Sayın Emine Erdoğan'a bile yazmaliyiz çünkü bakanımızla arası baya iyi hatta ve hatta Bakanımızin kardeşi dijital dönüşüm ofisi başkanı Ali Taha Koç u da eklemeliyiz etkinliklere
Demem o ki eğer yukarıda saydıklarım müdahil olmazsa bakanın keyfini bekleyeceğiz başka yol yok -
A grubu sürecindeki hocaların birçoğuna güvenmiyorum arada birkaçı hariç özellikle de Murat Hoca hariç o adam milyarlık olsa da hakediyor
-
@sansebastianozn bakana ulaşamadık ki CB ye ulasalim,
-
Keşke ismail tatlioglu bakana sorabilseydı kurum başkanı yerine ,
-
@erciyes38 doğru diyorsun da hocam umut işte belki danışmanları falan dikkate alır başka yapacak bişey kalmadı ki
-
Yapcak birsey kalmadı olur mu hocam , vekiller aracılığı ile bir kademe atladık bütçe konuşmaları olcak genel kurulda , vekillere aynı iletişim kanalından genel kurulda bakan hanima hitaben dile getirilmesini isteyebiliriz
-
@erciyes38 ben Twitter da bakanı ve kurmaylarını etiketleme işinden bişey çıkmadığını kastettim hocam yoksa vekillerden aldığımız etkileşimler gayet güzel inşallah onlardan bir sonuç alırız
Twitter da daha çok külliye camiasına yüklenelim demek istedim -
Üç tane döviz yaptırıp birini bakanlığın birini sgknin diğerini de külliyenin oraya asalım
-
Arkadaşlar dava sonuçlandı mi bilgisi olan var mı
-
Sayın Bakan Danışmanı Mehmet Bey den gelen cevap
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan..
-
Bu da genel olarak açıklanmayan mülakatlar için sorulmuş @sansebastianoz arkadaşımız tarafından
-
Arkadaşlar yukarıda danışmanın Twitter adresi belli ister etiket yapın ister Dm den yazın ama bişeyler yapın ki baskı oluşturalım
-
@Aslan-Reyiz insallah
-
Mesela o en kısa zaman yarınsa? Haydi inşallah.
-
Aralıkta askerim 6 ay nasıl yapsam bilemedim
-
@Aslan-Reyiz kendi hesabi olduguna emin misiniz. Fake gibi duruyor. Bakan takip etmiyor bile.