2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Devlet polis alırken subay alırken takır takır işliyor gvs süreci bize gelince aksıyor, tabi yersen.
-
@redcrossbjk ben öyle düşünmüyorum hocam düşmez kalkmaz bir Allah. Makamı konumu geliri ne olursa olsun onun takdiri her şey ve gerçekten çok büyük vebal altına giriyorlar hic bir makul açıklaması yok olamaz. Tasarruf tedbir gvs vs bunların hepsi bahane. Muhakkak bir sebebi var bu olanların ama bu sebebin asla geçerli ya da ülke millet menfaatine olduğuna inanmıyorum, yine birilerinin şahsi menfaatine gencligimizden gidiyor.
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Değerli arkadaşlar alttaki metni kendi sitesinde nosunu paylaşan Sayın Vekilimize wpden yazalım.Ne kadar cok mesaj olursa o kadar dikkat çeker ve belki bakan hanımdan direk bilgi alabiliriz.
Ak Parti Bartın Miletvekili Yılmaz TUNÇ
Sayın Vekilim,
Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ilgili kuruluşu Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca 18-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında mülakatları yapılan 10. Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları 4 ay, İş Müfettiş Yardımcılığı 17 aydır açıklanmamaktadır. 9. Promosyon Denetmen Yardımcılığı alım ilanı sonrası değiştirilen yönetmelik maddesine göre mülakat bitim tarihinden “30 gün” içerisinde sonuçların açıklanması gerekmekteydi. Fakat yönetmelik maddesine uyulmadığı gibi Bakanlıktan ve Başkanlıktan bir açıklama dahi yapılmadı.Sayın vekilim sizlerden bu hususu bakan hanıma sormanızı rica ediyoruz.İtalik yazıMetni sayın vekile email atalım dostlar talepleri dile getirecek
Sayın vekile email atıverin talepleri dile getireceğim demiş
-
@Aslan-Reyiz gönderdim
-
@paretowilfredo üstad bu soru önergeleri vs. Herhangi bir etkiye sebep oldu mu? Bilgin var mı?
-
Gönderildi.
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. 9.promosyon mülakatında 200 gün iş teftiş mülakatı için 19 20 aydır bekleyenlerden biriyim. vatanımıza ve Türk milletine en verimli şekilde hizmet edeceğimiz zamanlarımızda neden umursanmayız anlamış değilim. Çok duyum geldi içinde bulunduğum süreçte çok etkinlik yapıldı hatta sgk başkanı nisan ayında 9.promosyon eğitimimizde haftaya sgk teftiş açıklancak dedi sonucun ne zaman açıklandığını biliyorsunuz.sonuçları gözünüzle görmeden hiçbir duyuma inanmayın. Bakanın sınavlardan da haberi var mülakatlardan da bizzat bütçe komisyonunda dile getirdiler yüzüne karşı. Cumhurbaşkanının kulağına gitmedikçe bu durum daha cok zamanımız gidecek kpss a grubu mağdurları olarak.sonuç beklerken başka sınavlara odaklanmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ama önünüze bakmaya çalışın Allah sabır versin herkese iyi mevkilere gelirsek bu geçirdiğimiz zor günleri unutmayalım kimse farkında değil ama kul hakkı önemli.
-
@bo burada bir çalışma yapalım bu işi Cumhurbaşkanına nasıl taşırız ve dikkate aldırırız?
-
-
@pareto_wilfredo üstad bu önerge tweet vs çalışmalarımızın herhangi bir karşılığı var mı şimdiye kadar kulağına gelen, herhangi bir hareket duyum var mı acaba ?
-
-
@smithes nasıl taşınır bilmiyorum ama tweet yada önergelerin en azından benim girdiğim sınavlarda işe yaramadığını gördüm gönül rahatlıgıyla bunu söyleyebilirim muhalif vekiller önemli bir konumda değil
-
Arkadaslar instagramdan bir seyler yapmaya calissak sacma mi olur acaba
-
Mustafa Karadeniz hoca, aile bakan yrd ahmet koca ile bir görüşme yapmış .Bizim işi sordu mu mesaj attım, dönsün paylaşacağım.
-
@bo kardeşim benim anladığım kadarıyla hükümet kanadındaki vekillerin dahi bir önemi yok şu anda bakanlar nezdinde. Onlar için önem arz eden tek makam sorumlu oldukları makam. Bizim bu önergelerde ısrar etme sebebimiz 1 haber değeri taşıması 2 bi şekilde baskı kurmaya zemin oluşturması
-
@smithes, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
ı
üstadım ben teftiş kurulu için konuşayım.gelen önergeler bize ulaşıyor işe yaramıyor (cimer gibi) memurlar nete haber yaptırın ve özel kaleme baskı yapın dendi teftiş kurulundan. hükümet kanadındaki vekillerin işe yarayacağını düşünüyorum ben eğer gerçekten önemserlerse bizi tabi. bu arada sgk ve teftiş kurullarında sıkıntı yok sıkıntı tamamen bakanlıkta
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Mustafa Karadeniz hoca, aile bakan yrd ahmet koca ile bir görüşme yapmış .Bizim işi sordu mu mesaj attım, dönsün paylaşacağım.
Bu konuda bir görüşme olmamış şansa bak .(
-
Arkadaşlar Bakanlıktaki bu aksamaları bir sékilde sayın Cumhurbaşkanımıza iletmemiz gerekiyor.Şartlar oluşsa da Cumhurbaşkanımıza derdimizi bir anlatabilsek çözüme ulaşacak sorunlar inanıyorum.
-
@Aslan-Reyiz demekki hocayı pek enterese etmemiş
-
@modigliani-0 sonraki görüşmede yüz yüze sorayım demiş .Sonraki görüşme ne zamansa artık