2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bu yakında ifadesi sizce 2020 öncesini mi işaret ediyor?? @Aslan-Reyiz @mrnobody
-
@mrnobody teşekkür ederiz hocam inşallah tez vakitte açıklanır,ama şu Cumartesi ye kadar açıklanmasın il göçe moralsiz girmeyelim:)
-
@mrnobody eli kulagında mıymış hocam:) şaka bi tarafa çok teşekkür ederiz çabalarınız için
-
@felix-felicis inşallah hocam çabamız o yönde.Tüm bu hareketlilik,önergeler,gündemde olmamız bunu sağlamaya yönelik.
-
@felix-felicis çok haklı bir soru. Bende bunu öğrenmeye çalışıyorum inanın.
-
@mrnobody Allah senden ve senin gibi taşın altına
elini koyanlardan razı olsun.
Sağ Salim gel üstad
Şafak kaç bu arada ? -
Bu kadar uğraşan arkadaşlara çok teşekkürler. Bizlerde elimizden geldiği kadar sosyal medyadan arkadaşların emeklerini boşa götürmemek için tweet atıp destek olalım.
-
@FATMAN06 şafak 3 hocam. Bu cuma terhis olacağız inşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Üzerime alındım ama burda bu dualara asıl muhataplar başından beri canla başla uğraşan arkadaşlardır.
-
Değerli dostlar bugün twitterda sponsorlu guy etkinliği var bizler de şu taglerle katılalım
#SgkDntYardAcıklansın
#sgkdntyardacıklansın
@ZehraZumrutS
@msbagli -
Arkadaşlar sgk başkanıyla birebir görüşen kişiyi arkadaşıma aratacağımı söylemiştim. Kurum başkanına şu şekilde ulaşmışlar. Bize yoğun tepkiler geliyor haber yapmamız isteniyor 1600 kişiyi mağdur etmişsiniz tarzında bi görüşme talebinde bulunmuşlar, daha sonra sayın başkan dönüş yapmış. Bu bence daha iyi olmuş. En azından ulusal bi kanala yoğun tepkiler gelmiş diye biliyor kendisi. Bence haber yapmış kadar etki etmiştir bu. Başkanın verdiği cevaba gelince. Yoğunluktan dolayı gecikme oldu tarzında cümleler kullanmış. Tabi , yakında açıklayacağız siteyi takip etsinler, cümlesi banada güven vermiyor. Ama sözün sahibi kurum başkanı olunca insan umutlanıyor. Yinede hiç yoktan bi baskı oluşmuştur diye düşünüyorum. Umarım yakın zamanda biter bu iş. İyi forumlar hepinize.
-
@mrnobody siteyi takip etsinler cümlesi yakında açıklanacağına işaret olarak yorumluyorum. Yoksa bi haftadan fazla sürecek bir zaman için siteyi takip etsinler cümlesi kullanılması abes kaçar tabi bu cümleleri artık açıklansın diye bekleyen biri olarak bu yönde algılamam normalde bakalım söylenilen olacak mı emeğine teşekkür ederim bu arada, sağolasın.
-
@mrnobody siteyi takip etsinler cümlesi zerre güven veren bir cümle değil kim bilir hangi takipte denk geleceğiz
Kardeşim emeğine sağlık adamsın cidden zor zamanda ses oldun -
uğraşıp emek veren vakitlerini harcayan arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum bende inşallah yakın zamanda biteceğini umut ediyorum
-
Yine " yakında" tarzında cümleler geliyorsa açıklanması 1 1bucuk ayı bulur arkadaslar yılbası öncesi inşallah
-
@random kardeşim tepkini anlıyorum gayet normaldir. Ama ben herhangi bi duyum paylaşmadım direk sgk başkanıyla olan görüşmeden bahsettim. Ki bende şaşkınım gerçekten benim yaşımda bi çocuk gözümün önünde birine talimat verdi, bir saat içinde sn selim bağlıya ulaştılar. Ben anama babama ulaşamıyorum bi saatde düşünün. Wp si var inanmazsanız paylaşırım burdan da. Medyanın gücü böyle bişey demek ki. Ki bu çocuğun sözü kışlaya geçiyor. Bedelli yapanlar bilirler bir gün bile istirahat almak çok zordur. Revire gidip doktoru ikna etmen gerekir. Bu çocuk bi kere revire gitmeden tüm eğitimlerden muaf tutuldu. Bi defa komutan bunu takmadı aldı gitti eğitim alanına, birine telefon açtı, çavuşun biri kışladan geldi eğitim başlamadan aldı götürdü bunu. Bunları anlattım ki görüşmenin doğruluğuna ikna olun
-
@mrnobody bu adam sabah gazetesinde mi çalışıyor
-
@bcbc3434 o ayarda bi kanal dostum. Kanalın en üst yöneticisi gibi bişey. Kanalın adını vermiyeceğim diye söz verdim o yüzden yazmıyorum.
-
Anlaşılan o ki olay Selim Bey in elinde değil
-
Lakin neden bu kadar uzuyor bakanlığın süreçleri çözebilmiş değiliz
-
@mrnobody dostum sırf sana cevap vermek için kaydoldum buraya. Öncelikle gercekten teşekkür ederim uğraşın için,Kredi olayını zaten belirttim ancak bu kişiye sgk nın bunu bir huy haline getirdiğini ve samimi olmadıklarını,aylarca süren gvs gibi bahanelerle bu mağduriyete sebep olduklarını bahsi geçen kişiye lisanı münasiple izah etsen daha net bir cevap alma ihtimali yokmudur zira bakanlık eylül sonu derken yan yattı çamura battı o nedenle bu insanların samimiyetine asla inananamıyoruz. Senin sayende elde böyle bir imkan var iken arayı soğutmadan daha net bilgiler vererek daha net bir netice almamız çok mu zordur acaba? Tekrardan teşekkürler.