2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Sessiz kalma zamanı degil bence arkadaşlar bişeyler yapmalıyız akibetimiz iş müfettişliğe dönmesin sonra ...
-
Tükendik bee...
-
Çiğdem erdoğan Atabek twitter dm si açık arkadaşlar ben mesaj attım sizlerde atarsanız iyi olur kendisi eski çsgp bakan yardımcısı, geçenlerde ayşe kardes ziyaret etmiş bakanlikta tanınan bir isim, belki sesimizi duyar
-
@sgkdntyrd Sakarya milletvekili
-
Sayın Vekilim
5 aydır , SGK denetmen yardımcılığı mülakat sonucu bekliyoruz , yönetmelikte 30 gün içinde açıklanacaktır maddesi olmasına rağmen her gün beklemekten yorulduk efendim siz büyüklerimizin süreç hakkında bizi bilgilendirmenizi talep ediyoruz 1600 genç olarak , iyi çalışmalar diliyorum efendim
-
Pareto üstad bi sorgulama yapacaktınız en son buraya bi bomba atın artık
-
@Shane-larkin sizde bir bomba yok mu hocam? Son bir onay kalmıştı dediniz pazar gece belki yarın belki yarından yakın dediniz? sizde bir haber yok mu?
-
@redcrossbjk sevgili kardeşim benimde biranda duyumlarım kesildi sağolsun burda 50 defa dedik dinlemediler olmaz hakaretler edildi kuruma söylenmedik laf bırakılmadı sakin olalım desik aslan reyiz ben ve başkaları ama bir kaç provakatör işi sulandırdı şimdide hiç bir bilgi alamıyoruz .şimdilik birşey öğrenemiyorum belki paretonun kaynakları kapanmamıştır diye sordum
-
@Shane-larkin Dostum ve diğer dostlar. Şu safhada bilgi vermek konusunda kimseden bir şey beklemeyin bence. Bu topa kimse girmez artık. Burada bir arkadaş dile getirdi uzun bir metinle, @Godot idi sanırım. Malesef artık açıklanana dek bize sükut düşer.
Ama size şunu diyebilirim, haberlerin yoğunlaştığı vakit olan her şeyi süzün, değerlendirin. Işin nereden döndüğünü ve neden geri bırakıldığını, ne gibi bir takvim ile devam edilebileceğini az çok çıkarabilirsiniz. Her şey söylenmez, söylenemez. Söyleyenlerin susmasından bunu anlayabilirsiniz.
Şundan emin olun, iyiliğiniz için konuşuyor, iyiliğiniz için susuyoruz @Aslan-Reyiz in ikazlarını dikkate almanızı öneriyorum. Çünkü ne söylüyorsa biz onunla uzun uzun istişare ettikten sonra söylüyor. Lütfen sakin kalmaya çalışın. Siz burada her gün sırt sırtasınız. Kimin neyi, neden yazdığını tartabilecek kadar forumu tanıyorsunuz.
Yıl bitmeden demiştim. Bu plan inşallah başka bir sekteye uğramaz dostlar.
Biliyorum peşinden daha fazla şey söylememi isteyeceksiniz ancak diyeceklerimin hepsi şu an için bunlar.
Allah sabrınızı arttırsin dostlar. -
2019, bu kötü yılı güzel bitirmek için hala bir şansın var.Yıl bitmeden güzel bir haber ver tüm yıl yaptıklarını unutayım.
-
@Shane-larkin haklısın kardeşim ne deyim ki! o zaman sakin olun sakin kalmaya çalışın dedikçe uzun uzun insanlara sakin olmayın diyen yazılar çıkıyordu ne yazık ki umarım çok uzamaz ve kısa vakitte öğreniriz sonuçları
-
Arkadaslar sakin kalamiyorsaniz papatya çayı için çok iyi geliyor
-
@Aslan-Reyiz hocam duyum mu temenni mi bu? Bu yıl sonuna açıklanır mı?
-
Bazı arkadaşlar çok ama çok deşiyor bir şeyleri. Arkadaşlar son sefer yaşadığınız duyum krizinden sonra hala daha duyum duyum diye yalvarmanın hiç bir anlamı yok. Üstad yukarda kimse artık net bir şey söyleyemez demiş zaten. Bu mülakatın 1/4 kişinin kazanacağı bir mülakat olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Benim 3. Mülakatım ve artık kendi adına umut etmeyi bıraktım. Kimseye umut etmeyi bıraksın demiyorum ama hayat devam ediyor kendinizi kapatıp tüm gün bunu düşünerek yaşamayın. Hazırlanmayı asla ama asla bırakmayın. Bu zaman da A grubunda kimsenin yeri asla net değil. Kimisi için çok kısa bir süreç iken benim gibiler için 9 10 kurumdan elenmek var bu süreçte. Hem de ne kurumlardan. O yüzden sağlığınızı kaybetmeden lütfen kendinizi rahatlamaya çalışın. Sağlık elden gitmesin asıl.
-
Biz artik konusmayacagiz tamam da bu soru önergeleri verildi o kadar bir cevap alamadik akibeti nedir bilinmiyor heryerden mi kapandi kanallarimiz
-
@jokerface Hayat bizimle dalga geçiyor kardeşim..
-
Önergelere cevap verilmeyeceği aşikardı amaç ses çıkartmak, görmezden gelinmememizi sağlamaktı ki sağladı.
Özeleştiri yapmak gerekirse geçen hafta duyumların verdiği pozitif havayla malesef genel kurul görüşmelerini es geçtik.Orada vekillerden basın önünde bakanlığa bu konunun sorulmasını sağlamamız gerekiyordu.Takip ettiğim kadarıyla böyle bir konu geçmedi son zamanda elimize geçen büyük fırsatlardan biriydi malesef elimizden kayıp gitti.
Şuan bakanlık,kurum kapalı kutu geçen sene de buna benzer bir durum yaşanmış bakanlık zaten Allah’a emanet fakat süreç kuruma taşındığında, bilgi sızınca frene basılmış bekletilmiş süreç aynı şeyler tekrarlandı sanırım bu duruma itenler aslında yine kendileri ama işte bakış açısı diyelim.
Şahsi düşüncemdir beni bağlar ama paylaşmaktan geçemeyeceğim.Bazı şahısların kişisel çıkarları için net tarihler vermesi üzerine heyecanlanan referanslı,güçlü kesimin oluşturduğu baskı süreci baltaladığını düşünüyorum.Yaşanan gelişmeler üzerine kurum siz hayırdır şeklinde tepki verdi.Bunun üzerine istihdamdaki yaşanan gelişmeler ki gerçeklik payı varsa bizim süreci yine etkilryecektir.Yok etkilemez ayrı birimler onlar fokurtusu yapmayın kurumla,bakanlıkla alakalı her gelişme süreci etkiliyor.Personeli olan denetmenini dahi korumayanlar aday adayını hiç korumaz ikinci planda bırakıla bırakıla bu noktalara kadar getirirler.
Bakanlıktan kurtulması benim için sürecin bitme noktasıdır ki şuan gözüken durum bu. İpleri elip alıp sıkıca tutan bakanlık buraya kadar nazlandı,birazda kurum nazlanacak anlaşılan beklemekten başka çare yok.Devlet kurumları anlık yaşıyor bunu net şekilde gördüm uzun vadeli,makro açıdan yaklaşabilseler olaylara,sürecin hem kendilerine hem de bizlere nasıl zararlar verdiğini anlayacaklar onlara verilen tepkilerin gerçeklik payları olduğunu anlayacaklar ne diyelim nesiller değiştikçe değişir belki bu durum. -
@karagergedan bende bu şekilde düşünüyorum madem ki tecrübelisin ilan gelmeden bilecek kadar da çevren var bu durumu öngörmen gerekirdi,diyeceksin ki size iyilik yaramıyor, gerçekten amaç bizim iyiliğimiz olsaydı 2 gün sonrası için böyle bir adımın atılıp bu duruma sebebiyet verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Kimisi dua ya sarıldı kimisi dayısına ve dayının sonucu bu.Hayır atılan sorulan sorulara cevap verilmemesi de bence bunu kanıtlar nitelikte. Samimi olarak yanımızda olan insanlar var pareto üstad aslan reyiz gibi. Ancak hoca kisvesi altında iibf üzerinden yanlış hesaplara girenlerde azımsanmayacak düzeyde
-
Güvenlik soruşturma kanun teklifinin Meclis’e sunulduğu ile alakalı bir haberi vardı. Güvenlik soruşturmasının hukuki zemine oturmasını bekliyor olabilirler mi?
-
@paretowilfredo üstad çıkarım olarak bu harketlenmelerin bizim açımızfan olumlu bir gelişme olacağını mı düşünüyorsunuz ?