2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@sgkdntyrd Kanmak gibi bir durum yok elbette teyit edilinebilir.
-
Ya nittindir ya gittindir, @mk-ank hocam arkadaşları iyice kendilerine eğlence malzemesi haline getiren şu arkadaşları barındırmayın şurda artık.
-
Murat Urat bi güncelleme yaptı mi son durumla ilgili arkadaşlar?
Açıklanıyor diye kesin bi söylem kullanmıştı hatırladığım kadarıyla.
Ne kadar hakkaniyetli bi durum bu, sonrasında hiçbirşey söylememek? -
@heycorc404 ondan daha bilgi çıkmaz hocam. zaten kurumdakiler tepki gösterdiği için geri aldı gönderiyi. bu saatten sonra kurumdan kolay kolay bilgi alamaz kimse.
-
Insanlar delirme noktasina gelmediyse bunu yılsonuna kadar aciklanacak iddasina ve bunca duraganligin firtina oncesi sessizlik ihtimaline bagliyorum aksi durumda yikiliriz
-
https:// www. memurlar. net/ haber/873977/guvenlik-sorusturmasi-yapmadan-goreve-baslatin-diyen-ilk-resmi-yazi.html?utm_source=headlines
Milli Eğitim Bakanlığı yeni atadığı 122 öğretmen için güvenlik soruşturması olmadan belgelerini teslim eden herkesi göreve başlatmış. Güvenlik soruşturması iptali 2 hafta oldu sanırsam. Bizim mülakatlar, listede belirtilen tarihte bitti dersek yarın 5.ay doluyor resmi ilanda dersek 8 gün sonra.. Biz şu an hala ne bekliyoruz ki acaba? -
Aklımda deli sorular duyum verildiği için mi kurum tepki aldı yoksa gvs düzenlenmesi mi bekleniyor son anda fitili söndüren ateş neydi ? Gvs vs Duyumlar
-
Güvenlik soruşturmasıyla ilgili kanun teklifi komisyona gelmiş görüşülüyormuş. Umarım onu beklemezler..
-
Arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın. SGK da ki olay gvs falan değil. Öyle olsa diğer işler niye bu kadar uzasın. Yada 9. Pro niye bu kadar uzamış olsun. Olay bakanlıkta bunu sgk yöneticileri falan hepsi biliyo. Bu kadar uzun olacağı taa ilk günden belliydi. Bu uzunluğa bahane aramaya gerek yok yani. Bildiğim kadarıyla bakan falan olayı da değil. Eski bakan zamanında da sınavlar uzadı açıklanmadı. Genel olarak bakanlık sıkıntılı.
-
İyi geceler sayın dinleyenler. Burası kaybedenler kulübü.
-
İyi akşamlar, rekoru kırmamıza kaç gün kaldı
-
Yarın 147. Gün
-
@modigliani-0 ayy gun mu sayiyosunuz hocam bn hic saymiyorum daha da kotu olur yanliz kendi ic dunyamda bunalimi yasiyorum
-
@bizimsakallıişte sizinle daha önce sgk mülakatına girmiş miydik ? Efendilik isteyen başka fakülte okusun. Burda açıklanmayan mülakat var
-
Bu haftayı da bitirdik sayılır ..!
-
Durum ne arkadaslar bugun icin umut var mi
-
@furkennnnnnn hocam perşembe ve cuma günleri umut verici günler
-
@sgkdntyrd öyle olsaydı şimdiye duyum patlaması olurdu bur da , sessizlik hakim .
-
Duyum kanalları kapandığı için ben heran süpriz yapabilirler diyorum gerçi o kadar zaman sonra açıklanması nasıl süpriz olacaksa
-
Gram umudum yok