2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
5 kişi mi twit atacağız? Nerdesiniz arkadaş ya
-
hocam dediğiniz numarayı bakan danışmanını bende aradım evet öyle bişey var ama kesin değil dedi...bu yüzden her gün bir gündüz bir akşam bastıralım ki..oyalamasınlar bizi...
-
@FameFabre özel değilse birşey sormak istiyorum 4.700 ile mi başladınız ?
-
@redcrossbjk hocam hep diyorum pareto hoca bieşyelr yaparsa örgütlenebilir bu insanlar 20 kişi yorum atıyo ama katılım yok.dün çarşambaya umutlu insanlar bugün ay sonuna umutlu bu bitmez demiştim..bakın ben aradım..kedin değil dedi..birileri trol atıyo gidiyo kesin diye..
-
arkadaşlar lütfen tweet atalım çok az kişiyiz.
-
Dernek Başkanı atmış bu twiti
@SinanUzunpinar
·
1 sa
@bendemikpss
adlı kişiye yanıt olarak
Arkadaşlar yaptığımız görüşmeler neticesinde sürecin çok uzamayacağını düşünüyorum. Biraz daha sabırlı olalım lütfen -
Twitter da neden bu kadar az kişiyiz acaba ? Ses duyurmak istemiyor muyuz?
-
Gün içinde tweet atmaya devam edelim.
-
Merhabalar arkadaşlar. Forumu eşimden dolayı takip ediyorum.
Bugün belirtilen numarayı sabah ve öğlen olmak üzere iki kere aradım.
Sabah aradığımda görevli kişi: "Bakan Hanım bugün söyledi. Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı sonuçları Eylül ayında açıklanacak." şeklinde bilgi verdi.
Öğleden sonra aradığımda ise: "Eylül ayı içinde açıklanacak." dedi. Hatta o sıra birlikte çalıştığı kişiye seslenerek "Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı bu ay mı açıklanacaktı" dedi. Aldığı cevap sonrasında tekrardan "Eylül ayında açıklanacak." dedi. O şekilde bilginiz olsun.
Tabi ki bizler süreci takip etmeye, araştırmaya ve ilgili yerlerle irtibat kurmaya devam edelim.
-
@noname123456 bana kesin değil dediler.farklı kişi mi acaba inşallah doğrudur buna inanmak istiyorum:(
-
Çarşamba açıklanacak denmişti ? Umudu keselim mi bugünden
-
@heycorc404 açıklanacak demedi kardeşim imzalayacakmış dedi
-
Pazartesi askerim artık biri beni hayrına arayıp haberdar eder açıklanırsa
-
@noname123456 bilgilendirdiğinz için teşekkür ederiz
-
Birçok kisinin aldigi bilgiye gore eylul ayinda aciklanacak sonuclar. Duyumlar ortak noktada birlesti bu sefer. Ben de eylul ayindan umutluyum arkadaslar. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
-
@takkurt hocam sıkıştırıyomuş gibi anlama da sen de bir kaynağına sorsan acaba o kişi ne diyecek..
-
Sizleri böyle görünce 9.dönemde beklediğimiz uzun ve sancılı süreç geldi aklıma. Sabredin arkadaşlar inanın yerlestikden sonra geçen zamanlar, uzun uzuna bekleyişler hepsi unutuluyor sadece birer anı olarak kalıyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun hakeden kazansın. Umarım tez zamanda açıklanır.
-
Burayı kontrol sıklığımı görseler 1 saat içinde açıklarlar. Beklemek zor be. Açıklanınca bi boşluğa düşücem
-
@heycorc404 ya olumlu olursa
-
@modigliani-0 olumlu olursa da boşluğa düşeceğim, sürekli sayfa yenilemeyeceğim onu kastetmiştim