2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@heycorc404 o zaman işbaşını beklersiniz hocam boşluk sayılmaz
Hakkınızda hayırlısı inşallah -
Dün arkadaşımızın paylaştığı Bakanımızın Danışmanını bugün arayan kimse oldu mu acaba?
-
@modigliani-0 hepimizi için hayırlısı olsun
-
@redcrossbjk ben aradım biraz önce. 1 ay içinde açıklanacağı bilgisi verildi bize dedi.
-
@İşzizgüçsüz Dün verilen cevaplar ile örtüşüyor. İnşAllah dedikleri gibi bu sürede açıklanmış olur. Teşekkür ederim kardeşim
-
İlk etapta 30gün içinde açıklanacağına dair yönetmelik var dedik o doldu şimdi bir ay daha eklendi üzerine , umarım açıklanır bu sefer
-
Bana da benzer cevap verildi, Eylül ayı bitmeden açıklanması planlanıyor dendi, biz yine de Twitter’da tweet atarak ve bazen de böyle telefonla arayarak gündeminde kalalım kurumun arkadaşlar, geri planda kalmayalım.
-
@redcrossbjk Ben aradım bu ay içinde açıklanacağı bilgisi verildi dedi
-
Danışman numarasını nereden buldunuz arkadaşlar
-
@senior Dün bir arkadaş paylaşmıştı kardeşim
-
o kişinin danışman yardımcısı olduğuna emin miyiz ?ve aynı kişinin aynı ifade vermesi yeterince bi rahatlık oluşturuyormu sizde cidden farklı kanallardan aynı duyumu alsak amenna..allah aşkına böyle beklemeyin yaa allah aşına..etkinlik yapalım diyorum.pareto bile böyle bi bilgi alamadı biz tek bi numaradan o kadar emin oldukki bu ay açıklanacağına.herkes i bi ay daha idare edecek bi haber işte..bana kesin değil diyen kimdi o zaman!?
-
@senior Hocam siz bu bilgiyi nereden aldınız SGK yı mı aradınız ?
-
@guzelgunler Hocam kesinlikle rahatlamamamız gerek, bizzat resmî bi açıklama olmadan hiç bir açıklama kesin değildir ve rahatlayıp beklememiz bizim yararımıza olmaz, bakanlıkta bekleyen diğer mülakatların bekleme sürelerine bakarsanız neden rahatlamamamız gerektiği çok açık ortada, ilgili kişileri etiketleyerek tweet atma ve telefon etkinliğini devam ettirelim şuan elimizden en azından bu geliyor bunu yapalım.
-
@guzelgunler katılıyorum , 1 Ekim tarihini görürsek eğer tamamen belirsiz bi süreç başlamış olur
-
@tuntirikos Hayır hocam ben de dün bakan danışmanı diye paylaşılan numarayı aradım
-
@tuntirikos hocam ben herkes de bi rahatlama gördüm
-
@guzelgunler Haklısınız hocam ben de öyle bi rahatlama sezdim, biraz önce SGK yı aradım bakan danışmanının verdiği bilgiyi söyledim, bize öyle bir bilgi gelmedi bir bilgimiz yok sürece ilişkin dedi telefonu açan memur, belki de süreç tamamen bakanlıkta olduğu için bilmiyor da olabilirler tabi ama yine de 1 ay içinde açıklanacağı bilgisi her ne kadar önemli olsa da kesin değil, o yüzden daha çok bastırıp kesinleştirmemiz lazım bu bilgiyi.
-
@tuntirikos Hocam rahatlama değil, bu yanlış ya da doğru bugüne kadar alabildiğimiz en kıymetli bilgi. Kurumda çalışan memur komisyondan bilgi gelmediği sürece bizim başka bilgimiz olmaz diyor,yani orası en son merci sadece açıklamaya yarıyor gibi. Bu aranan kişi ise danışman yardımcı ya da her kimse bilmiyoruz ama verdiği en net bilgi. Pareto üstadın bilgi alamamış olması bu bilginin yanlış ya da şüpheli olduğunu açıklamaz ayrıca biz Sn Selim Bağlı ya da Sn Bakana ne kadar yazarsak yazalım resmi açıklama alamayız bunu siz de biliyorsunuz biz sadece kendimizi sıcak tutarız. Dün twitter'da saat 3'te yazalım dedik gelen bir elin sayısını geçmiyordu. Bu sadece alınan bilgiden değil yaşanan süreçlerden kaynaklanıyor. Ben de geçirdiğim 5 yılda gördüm ki ne yaparsak yapalım yine kendi bildiklerini okuyorlar bu bir de SGK olunca ya da AÇSHB daha belirgin oluyor. Rahatlama asla değil sonuç gelmedikçe direk gün bile verseler açıklanıp sonuçları görmeden olamaz..
-
Dünde dediğim gibi yönetmeliğe uymuyan kişiler için 1 ayda aynı 5 ayda aynı 10 ayda aynı süreç böyle gidicek zaten mülakatlar fiili olarak 19 unda bitti 45 gün oldu neredeyse halen 25 gün daha var demişler oda kesin değil cimere yazdık ordan dönüş alan oldumu belki uyarı gelirse ordan açıklanabilir
-
@kingjames Hocam Cimer'den sonuç alamazsınız. Sizin yazdığınız mesaj zaten bakanlığın kendisine gidiyor, siz bakanlığı kendi kendine şikayet ediyorsunuz. Size cevap verecek olan yine aile çalışma bakanlığı. Oradan hiçbir şey elde edemezsiniz.