2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@modigliani-0 aradıktan sonra hemen yazdım kardeşim, evet
-
@redcrossbjk eyvallah kardeşim, temennim Eylül de bu iş biter inşallah duyumlar da onu gösteriyor
-
@modigliani-0 inşAllah kardeşim
-
@paretowilfredo hocam benimde aklıma bu geldi.yani oyalama stratejisi gibi bu ay sonuna kadar dedik zaten denileck herhangi bir arama karşısında.o halde bu ay sonuna kadar bekleyip hala açıklanmadığı takdirde öyle söylenilmişti ama verilen söz tutulmuyor denilebilir.peki ya nereye denilebilir?bakanlık diyorsunuz ya hocam ben bi mv ile görüşme talep ettim bana danışmanı sizi onunla görüştürmem için size kim referans olacak dedi...mv ile görüşülemezken bizim ülkemizde siyasilere ulaşmak bu kadar zor iken.bunu kim yapabilir?ancak eli kolu uzun arkadaşlarımız..onlar da zaten zannederim forumda değillerdir şu an biz pasif direniş gösteriyoruz.ben o yüzden bihassa izin öncülük etmenizi rica ettim .herkes sizin ağzınıza bakıyor.bakın twit konusunda bile 4 5 kişiyi geçemiyoruz.siz şu gün şu saatte şunu yapalım derseniz birilerini toplayabilceğimizi düşünüyorum .vaktinizden ayırdığınız için teşekkür ederim.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Sanırım herkes Eylül ayı içerisinde açıklanacağına ikna oldu?
-
@heycorc404 siz inanmadınız mı
-
@heycorc404 hocam ikna olduk demek doğru olmaz ama temenni sadece bu. İnşAllah bu ay içinde(en geç) olur demekle yetinebiliyorum sadece
-
İnanmamak değil de Eylül’ün henüz başındayız, en kısa sürede açıklanmasını istiyorum, hani Eylül bitmeden %100 açıklanacak dense tamam ama bi kesinlik olmadığı için içim bi türlü rahat etmiyor
-
Sonuçları etkilemez umarım
https:// www. memurlar. net/haber/853433/kabine-degisecek-bazi-bakanliklar-ikiye-bolunecek-iddiasi.html
-
@Aslan-Reyiz itler istedi diye atlar ölmez diye bir söz var kerdeşim. Haziran seçimleri öncesinde başladılar böyle haberlere hala devam ediyorlar.
-
@Aslan-Reyiz Böyle olacağı epey zamandır konuşuluyor hocam. Aile ve Çalışmanın dokuları tutmadı birbirini zaten. Hatta Bakanın bunu beklediği için çoğu şeye imza atmadığı konuşuluyor. Atamalar, değişiklikler, kararlar vs.
-
@Aslan-Reyiz ne yapıp edip en kısa sürede aciklatmamiz lazım. Bazı arkadaşlar olayın ciddiyetinin farkında değil.
-
Seçimlerde bu yana konuşuluyor ama hala somut bir şey yok .Bu ay içinde belli olsa da bir de bunları düşünmesek.
-
Hayirlisi ile meslege baslarsaniz kesinlikle birbirinizle baglariniz guclu olsun arkadaslar, birbirinize sahip cikin, bilgi alisverisi yapin vs. Meslegin icine girdiginizde daha fazlasini hak ettiginizi dusuneceksiniz yani bu riskin, emegin karsiligi bu degil diyeceksiniz. Bu anlamda meslek kültürü olusmasi sart. Her zaman cok seyi yapiyor olmak veya cok seyi bilmek kamuda tek basina bir anlam ifade etmiyor... geldigim kurumda is ve meslek danismanligi kadrosu vardi bilenler bilir. Kurum onlara cok önem verir, deger verir ama denetmenlik meslegimiz henüz o aşamada degil, ayni donemlerde unvanlar ortaya cikmasina ragmen.
-
Pazartesi için bir saat belirleyip yine tweet atalım diyorum arkadaşlar, haftasonu kalabalıklaşabildiğimiz kadar kalabalıklaşalım, gruplara, Facebook’a vs. yazalım, tt listesine giremezsek bile aynı saatte birden yüklenip özellikle yönetmelik hükmünü ön plana çıkararak tweet atabiliriz ve tabi Pareto üstadın yaptığı haberi de paylaşarak. Her ne kadar Eylül ayı içinde açıklanacağına ilişkin bir bilgi olsa da söz konusu çalışma bakanlığı olunca rahatlamak çok kolay olmuyor açıkçası, o yüzden lütfen tweet atalım, bakanlıkların ayrılması söylentileri, başka mülakatların beklemesi vs derken kendimizi unutturmayalım, durumun ciddiyetine varalım lütfen. Pazartesi günü 15.00 ya da akşam saati de olabilir önerisi olan varsa başka bir saate alalım. Aynı tagle aynı kişileri etiketleyerek tweet atabiliriz.
-
P.tesi saat 15:00 da aynı tag ile olur. Hatta günaşırı tweet atalım sürekli gündemde kalalım.