2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@emilsax bin alimi yendim bir cahil yenemedim. .ben sen olumsuz düşünce ise mi giriyorum..ne fayda olucak sen olumsuz düşününce günlerdir kendini parlayan benim ortak bişeyler yapalım o zaman sesin cikmiyordu ama sadece takipte kalanlardanmissin ki gocundun. ..sen iyi ya da kötü sahici duyum getirenden değil de ben zaten girdim kesin alinmisim falan diywn trol tiplerden kork.ben kötüyü çağırınca kötü iyiyi çağırınca iyi olsaydi. Şimdiye hepimiz atandiydik. Memleketin hali güllük gulustanlikti. Sizin gibi tipler yüzünde n duydugumuzu da yazmayalim.ben şurda iyi bikaç insan yoluna baksın kendini burda hirpalamasin diye yazdım.
-
@redcrossbjk hocam aynen oyle dogrusunuz bnde sizin kanaatinizdeyim
-
Bakan tweet attı altına yazalım dostlar.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar herkes tek tek birbirine yanıt verip de başlığı meşgul etmek zorunda değil. Bir fikriniz beğeni görmeyince herkesle tartışmak zorunda da değilsiniz.
Bunu illa yapacaksanız, gidin özel mesajlaşma üzerinden yapın. Lütfen başlığı polemiklerle meşgul etmeyin.
Herkese iyi forumlar. -
Arkadaşlar Merhaba. Ankarada olan binlerce A grubu öğrencisi var. Bunlardan şöyle en azından 30 kişi toplanıp bakanlığa gitse, taşkınlık yapmadan, slogan atmadan çaresizce bekleyen bizleri hatırlatsa çok etkili olur kanaatimce. Bu durumda belki bakanla olmaz ama en yetkili kişilerle görüşülür ki bakan hanım bile kayıtsız kalmayabilir efendice gelen gençlere. Ankara’da olsam ben organize ederdim. Maalesef çok uzaktayım. Organize edecek bir kişi yok mu?
-
@iamkaya kafalarını kuma gömüyorlar hocam. Daha önce konuşuldu kimseden ses çıkmadı.
-
Kabine değişikliği olcak diyorlar bizim süreci etkiler mi
-
@basak86_kr Biz böyle hic bisey yapmadan durmaya devam edersek bizi hersey etkiler
-
@RagnarNurkse doğru diyorsunz da biz 9.promosyanda baya etkinlik yapmıştık yine bişey değişmedi süreç uzadı
-
Tartışma yaratmak için söylemiyorum ama üslubuna dikkat etmesini öneririm bazı arkadaşlara, yok bi yerinizi yırtsanız da bişey olmaz, yok milletin enayisi siz misiniz, bunları çok daha uygun kelimelerle ifade edebilirsiniz sokak ağzı konuşulacak bir yer değil bu forum, ben de sizin el ense arkadaşınız değilim, burayı bu tür yorumlarla meşgul etmek istemezdim ancak bazı arkadaşlarımızın iyiniyetli yörükle yapsa da üslup sorunu var. Herneyse Pazartesi 15.00 de Twitter’da etkinlik yapıyoruz arkadaşlar, mümkün oldukça paylaşalım bu etkinliğin tarih ve saatini lütfen.
-
@tuntirikos Hocam bu malesef özellikle bir iki facebook grubu ekibinin bu piyasaya getirdiği avam dili. Avam kamarası diyebileceğimiz bu kesim malesef seviyeyi öyle bir yere indirdiler ki.
Hatta bu kişilerden birisi bu forumda bir başka üyeye baya afedersiniz ana avrat küfürler savurduğu için atılmıştı. Malesef imam cemaat ilişkisi gibi biraz bu. Ama bu dilin sosyal medyadan bu foruma gelmemesi için elimizden geleni yapmalıyız. Bırakalım bu avam ağız onların mekanında kalsın. Burada bizim dilimiz her zaman o seviyenin çok çok üstünde olacak, olmalı. -
@basak86_kr Biliyoruz hocam anliyoruzda elimizden gelen bu yapmasak nolur hic bisey yapmadan dursak razimiyiz buna gozünü seveyim bikez biarada durun dik duralim birlik olalim ne kadar cok catlak ses cikarmaya bayiliyosunuz anlamiyorum gercekten
-
Arkadaşlar memurlar netin wp hattına yazsanız haber yapılsa sonuç alınabilir. Sayı kalabalık herkes 1 ya da 2 kere yazmalı bence
-
@sınavuzmanyrd en başka yazdık kardeşim cevap bile alamadık
-
@tuntirikos eline ağzına diline sağlık kardeş.
-
-
@mk-ank kimseyle Münakasa etmeye gelmedim.suizanlar,hazircilar sakinligimi bozuyor.hakları olanlar haklarını helal etsinler. Hesabımı silebilirsiniz. Ben şahsım adına ulasmadigim yer kalmadı vicdan rahatligiyla ayriliyorum.Allah gönlünüze göre versin.umarım yanılır im.umarım bu ay sonuna açıklanır da hepimiz bi nefes alırız.