2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
PAZARTESİ 15.00 için
#SgkDntYardAçıklansın tag'i birlikte aşağıdaki hesapları ve etkili olacağını düşündüğünüz hesapları etiketleyerek tweet atalım arkadaşlar, lütfen 3-5 kişi çabalamasın sadece, Pazartesine kadar etkinliğin haberini paylaşabildiğimiz kadar paylaşalım.@RTErdogan
@fuatoktay
@ZehraZumrutS
@aysekardass
@Ahmet_Erdem60
@msbagli
@cceylan58
@mustafaapaydin5
@sivasalic
@YakupSungu12@sgdenetmenleri
@sgdd_subesi
@SinanUzunpinar
@fatmahacioglu06
@burcu_sensoy -
@sbf1983 Sebebi çok belli. Bir tarafta Teftiş Kurulu var diğerinde yok:)
-
Ben artık bütün çabalarımı bırakıyorum. Aynı numaraları arayan insanlar biri diyor eylül dendi biri diyor asla öyle bilgi verilmedi. Biri diyor çarşamba biri diyor ay sonu biz neden bakanlığa kızıyoruz ki yada kuruma. Biz onlardan beteriz forumda dönenleri düşününce aklım Allak bullak oluyo amacın ne olduğunu bi ben mi çözemedim.
-
Sgk Wp grubunda 210 kişi vardı geçen sefer tweet etkinliği yapalım dedik 5-10 kişi tweet atıyor.Çıktım ben de kimsenin umrunda değil.Forumda yine bu kadar kişi vardır etkinlik olunca sayı yine aynı.Ama bir duyum haberi oluyor onu en az 10 15 kişi beğeniyor.Yani biz birlik olamıyoruz dostlar.En az 50 -100 kişi bu etkinliğe düzenli aralıklara katılması lazım durumu gündemde tutmak için.Yoksa bekleriz böyle.
-
birseye anlam veremiyorum.cabuk aciklanmasi icin tweeter etkinligi deniliyor.bu konu gecenki promosyon mulakatinda da vardi.atmadigimiz tweet kalmadi.ve cabalarimiz hicbir ise yaramadi.6 ay sonra acikladilar.yani demem o ki bizler bu sureci zerre kadar etkileyemeyiz.oyle toplanalim tweet atalim veya telefonla bastiralim gibi seylerle sonucu asla hizlandiramazsiniz. biryerlerinizi yirtsaniz bile yukardakilerin cani ne zaman aciklamak isterse ancak o zaman aciklanacak sonuclar.. sinavi bekleyenler uzuluyor,magdur olmus vs. yukardakilerin umrunda bile degilsiniz.beklemekten baska care yok.burada birbirinizden umut bagliyorsunuz.parmaklariniza yazik. yanlis anlamayin gercekler acidir.ben de mulakat sonucunu bekliyorum.
-
Arkadaslar kesin bilgi bakanlıklar ayrilacakmis. En iyi ihtimalle bikaç ay sonra açıklanır dedi bakanlıkta çalışan bi abi.
-
@guzelgunler doğruda olabilir ama bakanlıkta çalışan birinin söylediğine inanamam.oralarda çok dedikodu oluyor ve memurlar neyi istiyorsa ona inanıyor.
-
Yani bu şey demek bir buçuk sen e de De aciklanmayabilir bilir sgk teftiş gibi.tek bi telefondan farklı ifadeler verilmesi nden anlasiliyordu valla inanmayan hergün arasın. Ben arkadaşıma da arattim öyle bişey var ama kesin degil dedi.ordaki memur degistikce ifade degisiiyor ve ordakinin herhangi bi memur olduğuna kanaatim tam.bende süreçten çekiliyorum. İnşallah haklarinizda hayırlısı olur.
-
Kesin dedi hocam çalışmalar başlamış henüz kamuoyuyla paylaşılmamış.
-
Bizim alımı n bununla ilgisi ne anlamıyorum. Bi imza vericen ler alt tarafı. Ama şey bunlar psikopata baglasin. Umudu kessin. Önemsiz bi iş zaten.en son onu hallederiz durumu var.bazı arkadaslara katılmaya başladım. Hep etkinlik yapalım diyen biri olarak.gerçekten umurlarında değil.
-
@zeyno94 amaç da yok hocam .ne tur bi amac olabilor.sizde her gün farklı saatlerde arasaniz siz de denk gelirdiniz. ..inanmak istediğinize inanabilirsiniz ayrıca. .
-
İsteyen arkadaşlar oturup sonuçları bekleyebilir, sonuçların açıklanma tarihini etkilesin veya etkilemesin ben Pazartesi 15.00 da bu tagle tweet atacağım,katılmak isteyen gelebilir
-
Felaket tellalı gibiyiz. Hiç olumlu bir şey yok...
-
@tuntirikos keşke ise yarasa inanin ise yaracagini bilsem bende canla başla calisicam. Ama burdaki arkadaşlar da birlerinin hergün bi duyum getirmesini bekliyor hipnoz olmuşlar forumda. Ben tek başınıza bişey yapabilceginizi de sanmıyorum Üzgünüm.
Defalarca söyledim pareto hoca öncü olsun tek bi gün bari gündem olabileleim diye kimse bişey yapmıyor. E aglamayana şut yok.7 ayı mumla arariz Biz...başka islere yönelmek zorundayız. -
Buraya öğrenilmiş çaresizlikle geçmişte şöyle oldu yine olacak diye olumsuzluk pompalanmasının bişeyler yapmaya çalışan ve zaten bir elin parmaklarını geçmeyen kişileri de negatif yönde etkileyeceğini bunun dalga dalga herkese yayılacağını da öngörmek gerekir, pollyannacılık oynayalım olumsuz durumları öteleyelim demiyorum ama bu olumsuzlukları mümkün oldukça azaltalım, durumu lehimize çevirelim diyorum ama siz de haklısınız gerçi kimse destek vermiyor, ben 6 yıldır bu sürecin içerisindeyim bu kadar ilgisiz, umursamaz bi döneme denk gelmedim gerçekten, herkes başkasından bekliyor birşeyleri, inanılmaz bir durum gerçekten, biz kendimiz kendimizi umursamıyoruz ki kurum bizi umursasın, ya herkesin tuzu kuru ya da bizde bir sorun var, sanırım biz uğraşanlarda bir sorun var hocam, herkes hayatından memnun, açıkçası ben de bırakmayı düşünüyorum bi yerden sonra. Umarım Eylül ayı içerisinde açıklanır da biter bu ucu sonu belli olmayan yıpratıcı süreç.
-
@tuntirikos geç bile kaldınız. Birileri birileri duyum getirsin diye bekler.olumsuz bi duyum sa topa tutulursunuz.bırakın herkes olumlu duyumlariyla ayları gecirsin. Sizde savaş vermeyin.siz milletin enayi si misiniz.klavye başında zaman harciyosunuz herkes forumda hazır cevap beklerken.yeniden sınava hazirlanmanin da anlamsız olduğunu düşünüyorum artık Bu ülkede. Özel e girmeyi deneyin.
-
@guzelgunler Kardes tamam sakin ol bi gözünü seveyim düsmeyen ucagi soylediklerinle dusurceksin.Bosuna yaparsak yapalim kardesim biz yapalimda sonradan yapmadik olmadi demeyiz yaparsak biyerimizde eksilmez olumsuzu verip durmayin artik bizde biliyoruz iyi durumda olmadigimizi yapicaz elimizden geleni baska yolu yok!
-
El öpmekle ağız kirlenmez diye atasözü var. Süreç yıpratıcı bekleyiş zor evet sürekli olumsuz düşüncelerle içinden daha fazla çıkılmaz hal alır. Bize düşen twit atmaksa atacağız, sürekli arayarak gündem de tutmaksa tutacağız. Tuzu kuru olanlar zaten oturup forumları bile okumaz, bir yerden güvence alan buralara bile girmez. El ense yapar yatar. Sürekli olumsuz düşünce içinde olan arkadaşlarım, olumsuzluk olumsuzluk doğurur. Mevlana der ki; “Düşüncen konuşmana, konuşman hareketine, hareketin kaderine yansır. Güzel düşün. güzel yaşa!” Pazartesi saat 15.00'da 1 tane bile twit atacağız, pazartesi sabahtan yine kurumu bakanlığı arayacağız. Bakanlık ayrılacak bölünecek vs söylemleri bizleri yıpratmasın olumsuzluğa düşürmesin. Ben inanıyorum bu alım öyle ayları bulmayacak. Söylendiği gibi Eylül bitmeden bitecek. En azından öyle olduğuna inanıyorum..
-
@guzelgunler denen şahsı 2 3 gündür ozellikle takip ediyorum ve kesinlikle artniyetli oldugunu dusunuyorum, her ortamda böyle tipler olur, cooook ufak detaydır ama cok can sıkarlar ahali size nacizane tavsiyem bizler elimizden geldigince etkinlikler yapalım sosyal medyanın gucunun farkindayiz her yapacagimiz etkinlik her atilan bir twit sonuca bizi daha da yakinlastirir bu ay o sonuc gelecek her yerden guclu duyumlar var ve 3 asagi 5 yukarı aynı kapıya cıkıyor bu ay guzel haberler alacagız insallah.Negatif seylere inanmak sizi sadece geriye atar dostlar baska hicbir halta yaramaz.
-
@guzelgunler kardeşim yanlış anlamada sayın cumhurbaşkanımız zaten bürokratik oligarşiyi kırmak için bakanlıkları birleştirdi rahmetli demirel sözü vardır ne çektiysem bu taylardan çektim diye bu dogrultuda reformlar yapıldı.Ben ayrılacagını sanmıyorum öyle bir ayrılma olursa bence hepsi ayrılır.