2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Bugün o nunarayi tekrar aradım bilgimiz yok dedi.daha önce böyle dediler bunumaradan dediğim de ise yalan söylüyor lar dedi.tam şu an başka biri arayabilir mi
-
Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Elde ne zaman açıklanacağına dair net bir bilgi yok. Ankara'da bulunan arkadaşlardan gidip bakanlığa durumu izah edin diyoruz kimseden ses seda yok. 30 günlük yönetmelik süresine uyma konusunu hatırlatsalar yeter.
-
@redcrossbjk Haklısınız hocam kesinlikle ben de çok kıymet veriyorum bu bilgiye ama sessizlik biraz ürkütüyor sadece beni, çünkü SGK ve iş müfettiş yardımcılığı süreçlerinde bakana ve SGK başkanına yüzyüze bizzat sorup yakın zamanda açıklanacağını cevabını alan arkadaşlarımız da olmuştu ama sonuç ortada, ben de açıkçası bu ay bitmeden sonuçlanacağını düşünüyorum o konuda olumsuz değilim ancak sadece beklemeyelim mümkün oldukça cevap vermeyeceklerini bilsek de tweet atalım, zaman zaman telefonla arayalım, en azından belki Bakana bu konuda baskı olduğu iletilir,SGKnın da eli güçlenir bakanlığa karşı bir an önce açıklamak konusunda, böyle yazıyorum ama biliyorum ki sizin dediğiniz gibi etkinlikte bir elin parmağını geçmiyor tweet atanlar, arayanlar, artık olduğu kadar hocam
-
@paretowilfredo Hocam size gelen herhangi bir bilgi var mı telefonda söylenen bu 1 ay süresine ilişkin, böyle bir durum varsa sizin temaslarınızda bahsi geçmiş olmalı diye düşünüyorum.
-
@redcrossbjk işimiz yaş o zaman
-
Koskoca ysk seçim müdürlüğü mülakatına girdim onun açıklanması 35-40 gün sürmüştür en fazla sgk nın niye en erken 7 ay halen anlamadım
-
@tuntirikos Merhaba dostum. Bir planlama olduğu aşikar ancak bu bakanlık söz konusu olunca ben Eylül ayı ya da şu gün diye bir söz işitsem, bunu size söylemem Yalnızca "öncekinden çabuk olacak" sözünü birden fazla ağızdan işittim. Bunu aktarabilirim ama bu söze de kefil olamam.
-
@paretowilfredo Bu olumlu bir şey mi yoksa olumsuz bir şey mi anlamadım ben Üstad
-
@redcrossbjk Bakanlık daha önce de çok plan yapmıştır dostum muhakkak Haberler olumlu ama bu bilgilerin güvenilirliğini ancak sonuçların açıklanma tarihinde anlayabiliriz demek
-
@paretowilfredo EyvAllah Üstad
-
Bu kurum sonuclandirana hepimizi hastaneye yatirtacak !!
Kurumun takvim zaman anlayışı bizden daima farklı olmuştur . -
Öncekinden çabuk sonuçlanacak demek 2 ayda olabilir 3 ayda 4 ayda yani çok ucu açık bir cümle oluyor Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim
-
@paretowilfredo hocam siz bize ne oneriyorsunuz.yani sizin yapacağınız şey şuraya yazmak falan gibisinden?
-
Sayın forum üyeleri, takipçileri, kardeşlerim,
Öncelikle, maksatım gayem bilgiçlik taslamak, vaaz vermek değildir. Naçizane acı tecrübeler ile yaşadıklarımı sizlerin yaşamasını istemiyorum. İçimizdeki merak duygusu ve heyecanı, beklemenin zorluğunu tecrübelerim ile öğrendim. İnanın beklemenin ne demek olduğunu 8 ay mülakat tarihi bekleyerek ve sonunda elenerek öğrendim. Eminim benden daha çok sıkıntı yaşamış arkadaşlar da vardır. Ancak farkına vardım ki bu beklemek beni tüketiyor. Yaşantım verimsizleşiyor ve ihtimal hesaplaması yaparken sineğin kanadındaki yağı dahi hesaba katıyorum. Bu durum yani belirsizlik beni bir nevi arafa sürükledi.
Ne yapmalıyım?
Varsayalım ki her hangi bir kurumun sınavını geçtim, mülakat bekliyorum veya mülakat sonucu bekliyorum. İnanın sanki hiç o sınav yokmuş gibi yaşamalıyım.
Söylemesi kolay diyebilirsiniz evet haklısınız ama lütfen beklenti içinde olmayın. Yapacağınızı yaptınız. Yolunuza devam edin. Yüksek lisans düşünüyorsanız başlayın bir an evvel, yabancı dil vs. veya başka kurum sınavları artık hedefiniz ne ise, yolunuza devam edin.
Bu sayfayı her kontrol edişimde üzülüyorum. Kardeşlerim gençliğini nelerle geçiriyorlar, insan hayatının en verimli döneminde uğraşılan şeylere bak diyorum.
Sizlerden ricam, son sözüm şudur ki,
duyumlar, tanıdıklar felan boşverin. kendinizi daha iyi nasıl yetiştirebilirim buna odaklanın. Maddi sıkıntı yaşıyorsanız mutlaka bir işe girin boş durmayın. ( Ben mezun olduğum sene taş fabrikasında çalıştım) "Lan sanki sen bişey yapıyorsun" diyebilirsiniz. inanın yapmaya çalışıyorum ve yaptığımı düşünürsem bırakırım korkusu ile çalışmaya devam edeceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Üstad yanlış anlama maksadım sitenin müşterisini kaçırmak değil @paretowilfredo
-
@Andelib hocam baştan aşagı,yüzde yuz haklısınız gercekten.
-
Arkadaşlar cimer'e yazın lütfen , yönetmelik konusunun da altını çizersek en azından süreç kısalabilir.Mülakat'a girenlerin yüzde yirmi beşi yazsa kendimizi hatırlatabiliriz psikolojik baskı kurmak şart.Yoksa yok bakan çarşamba imzayı atacak yok eylül sonuna kadar kesin gibi umutlarla 7 ay'a doğru gideceğiz gibi duruyor.
-Artık hayırlısı olsun derken bile içinden hayırlısı ama olsun artık diye iç çeken emektar insanlara,Allah sabır versin. -
@guzelgunler Dostum şu aşamada açıkçası Bakanlık bu şekilde tarih işaret ederek aslında elimizi kolumuz bağlıyor. Şöyle ki; şu an Bakanlıktan birisine eğer ki açıklayın mülakatı, ne zaman açıklayacaksınız? denilse, Eylül dedik ya, gibi bir tavırla karşı karşıya kalınabilir.
Ancak ne yapılabilir noktasında bizim mevcut bürokrasimizin işleyişini dikkate alarak hareket etmekte fayda var. Kurum ile alakalı sitemleri Bakanlığa, Kurum ve Bakanlık ile ilgili sitemleri Cumhurbaşkanlığı'na iletmek, yukarıdan aşağı bir baskıyı ortaya çıkarırsa şayet süreci hızlandırabilir. Bazen onca evrakın yapamadığını bir telefon yapar, yaptırır. Twitter'da her gün düzenli olarak belli kişileri baz alarak twit atmak şu an denenecek önemli bir yol.
Sosyal medya çok ciddi bir güç. Bu gücü bu ülkede kullanamayan tek mezun kitlesi biziz. İronik olan ise en kalabalık mezun grubu da biziz. Bu ne yaman çelişki diye edebileştirmeyeceğim durumu. Çok içler acısı bir durum bu.Bakanlığa gitmek ve birileri ile görüşmek de güzel bir fikir bence. Elbet Bakanı görmem mümkün olmayabilir ancak bir şekilde kalemden randevu alınırsa görüşülecek muteber birisi elbet bulunur. Özel kalem, danışman ya da yardımcı. En azından daha ciddiye alınır bir adım olur bu.
-
@serdengecti Hâlâ Cimer deyip duruyorsunuz valla anlamıyorum. Cimere yazdigin mesaj okunduktan sonra mesajın aile çalışma ya da sgk ile alakalı olduğunu anlayıp direk bu iki kurumdan birine yollayacaklar. Siz Cimer üzerinden bakanlığı ya da kurumu kendi kendine şikayet ediyorsunuz. Yönetmeliğe uymamış kurumlar size ne cevap verecek? Çok özür dileriz hata yaptık yarın açıklıyoruz mu diyecekler.. daha önce hiç cimerden başvuru yapmadınız sanırım. Cimerden yazdığınız mesajı cumhurbaşkanlığı cevaplamıyor içeriğine göre hangi kurum sorumlu ise o cevapliyor bu yüzden cimerden hiçbir sonuç alamazsınız. Kamu denetçiliği kurumu daha sağlıklı cevap alır çünkü bu kurum yazdığınız mesajı kuruma yollamaz kendisi çözmeye çalışır
-
Geçen arkadaşın paylaştığı numara özel kalemlik sanırım. Tekrar sordum, bilgi var mı acaba sosyal güvenlik denetmen yardımcılığı ile alakalı olarak. Cevaben de bu ay içinde açıklanacağı söylendi dediler
-
@redcrossbjk bugün mü aradınız