2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
15.00’ da Twitter’dayız arkadaşlar. #SgkDntYardAcıklansın tagına yazıyoruz ilgili hesapları etiketleyerek, lütfen katılım gösterelim, telefonla arayıp bilgi alarak bir ucundan yakaladık, iyice asılalım sonuçları getirene kadar
-
Ben sonuç beklemiyorum ama bu ay içinde umutluyum
-
#SgkDntYardAcıklansın Saat 15.00 bir tane de olsa twit at arkadaş
-
Şimdi yönetmelikte 30 gün denildi, bu durumda şu an süre çoktan dolmuş oldu. E haliyle mülakat sonucu ilgili birim tarafından açıklanınca süre bakımından yetkisiz olmuyor mu ? Dava açılması halinde alımın iptaline kadar gidebilir mi süreç sadece soruyorum?
-
@walras12 kazanamazsanız böyle bişey mi düşünüyorsunuz
-
@walras12 Geçen bir hoca ile görüştüm de bir şey çıkmayacağını mahkemeden bir şey çıkmaz gibisine cevap verdi kardeşim
-
Arkadaşlar bir duyumumu aktarayım: Kesin olan şu ki süreç şu an güvenlik soruşturması aşamasında. Bu tam olarak ne anlama gelir ne kadar sürer bilemiyorum ama...
-
Arkadaşlar lütfen twit atmaya devam edelim
Bir saatimizi ayırsak bir şey kaybetmeyiz -
@İşzizgüçsüz girmedim ki ben kardeşim. Agresif algılamana gerek yok. Neden bu tarz yorumlarda sürekli art niyet ararsınız ? Neticede hukuken verilen süreye uyulmadı. Sonucunu sorduk. Sen az sakin kalmayı dene, olur mu ?
-
Lütfen arkadaşlar twet desteğine devam
-
Arkadaşlar forumda yeniyim daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Sonuçlar güvenlik sor. Vs sebebiyle açıklanmıyorsa emniyetten aranan, evine vs gelinen oldu mu?
Çünkü daha önce birkaç kurumda sonuçlar açıklanmadan böyle şeylere şahit olmuştum -
@mrvhuab kardeşim güvenlik soruşturması kazananlar belli olunca evrak tesliminden sonra başlıyor.
-
@RqzeeT orasini bilemem kardeş hatri sayilir birinden aldigim bilgidir.
-
Bu aşamada yapılan güvenlik soruşturması değil ön soruşturmadır belki de çünkü geçen promosyon 7 ay sonra açıklandı evrak teslimine mütakip 2 ay da gvs yapıldı.
-
Arkadaşlar mesele güvenlik soruşturmasıysa hakimlik, kaymakamlık süreçleri neden aylarca sürmüyor? Onlarınki daha detaylı olmasına rağmen. Zaten herkesin bilgisi var şu an istenilse hepimizin soruşturması 1 saatte tamamlanır. Bence yukardan ciddi baskı var ve liste kesinleşmiyor. Tüm mesele bu..
-
@Aslan-Reyiz Aslanın da söylediği gibi şu an yapılan soruşturma ki eğer soruşturma için bekleniyorsa ön yani arşiv araştırması için bekliyoruz. Güvenlik soruşturması kazandiktan sonra sizin formu doldurup kurumun polise gönderdikten sonra başlayan soruşturmadir. Yönetmelikte de arşiv araştırması 30 iş günü içinde tamamlanır diyor.
-
Gönül ister ki @pareto_wilfredo ’dan sıkı tutunun diye bir haber gelsin
-
@optimumblue3 @paretowilfredo arkadaş seni etiketlemek istemiş sanki üstad amme yanlış olmuş
-
kurumdaki arkadasim " bu hafta da hic beklemeyin, aciklanmayacak.aciklanacak olsa birkac gun oncesinde duyumu alinir" diyor.
-
@parliament kardeş daha bugün pazartesi gün daha surada bi kaç saat önce bitmiş koca haftayı bi cümle ile çöp ettin ya hu