2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@BOMM Aynı cevap bana da geldi. İlginçtir ki yönetmeliğe uymayarak sonuçları açıklamayan kurumumuz başka bir yönetmelik hükmüne dayanarak olumsuz cevap verebiliyor. Aklım gerçekten almıyor.
-
Bekledik bak yalan da oldu,gençligimiz bak ziyan da oldu.
-
@trmaliyeci ya güvenlik sonuçlarını bekliyoz diyolar kısaca ondan açıklanmıyor
-
Arkadaslar merhaba ben askerdeydim o yuzden sureci takip edemedim. Eylul ayi icerisinde aciklanacagina dair bazi seyler duydum. Bu duyumun kaynagi ve guvenilirligi nedir acaba.
-
@872 zalım sgk ...
-
@furkenn danışmanlar öyle söylüyor güvenilirliği yok ama bekliyoruz
-
@kingjames Bence bahsedilen güvenlik soruşturması yasal bir süreç olsaydı ya 30 günlük süre yönetmeliğe koyulmazdı ya da güvenlik soruşturması hakkında açıklama yapılırdı. Girdiğim ilk mülakat buydu. Ocak gibi Sayıştay mülakatına gireceğim. Mülakata katılmaya hak kazandığımız zaman tebrik mesajı ve güvenlik soruşturması formu da dahil birkaç belge istenen tebligat yapıldı. Ve mülakatlar biter bitmez sonuçlar açıklanıyor. Sayıştay da bu toprakların kurumu. Şu ince hareketler ve kurumsal yapı sınavı kazanamasanız dahi sizi mutlu ediyor. Değerli hissediyorsunuz. SGK de bu toprakların kurumu. Bu kadar ince hareket beklemesek de en azından yönetmelik hükmüne uyulsa bu kadar yıpranmazdık. Sonuçta 400 kişi kazandığını 1200 kişi ise kazanamadığını öğrenmek için bekliyor.
-
@kingjames danismanlar soyluyorsa bu ay aciklanma ihtimali cok yuksek bence
-
@paretowilfredo üstat söylenenlere göre bu ay içinde açıklanmasına bel bağladık, bi hareketlilik duyum, geri dönüş vs var mı hiç?
-
@heycorc404 Dostum Bakanlık kanadında Eylül lafı gerçekten dolanıyor. Garip. Ama Kurum kanadından konuştuğum kişilerin dahi ihtmal vermediğini görüyorum konuştukça. Yetkin kişilerin bile buna olan inancı zayıf görünüyor. Genel olarak Kurumdan aldığım yanıt yine aylar sürer şeklinde. Herkes yılmış Bakanlıktan iyice görünen o ki Ama Bakanlık tarafı dediğim gibi böyle bir laf dolanıyor, konuştuğum kişilerden duydum bunu. Benim fikrimi sorarsanız, sizi defalarca kandırmış kimseye güvenmek için malesef sebep görmüyorum. Ama umudum hep dediğim gibi bu alımın artık bi dönüm olması. Umuyorum.
-
@paretowilfredo kurumun zaten bir işlevi daha doğrusu baskınlığı olmadığını 30 gün maddesiyle anlamış olduk . İnşallah bakanlık kanadı gerçekten eylül ü bize eylül gibi yaşatır.
-
@paretowilfredo bunun da eskilerden bir farklı olduğu olsaydı üstad yönetmelik maddesi uygulanır ve yerine getirildi.. Başkanlık kendi çıkardığı yönetmeliği uygulayamıyor hatta insiyatif alıp yerine bile getiremiyor
-
@paretowilfredo kurum bakanlıktan bıkmış ve bakanlıkta kurum böyle bu riske gitmişken biz ne de olsa erken aciklamicaz ha eylül eylül ekim desek mantığı ile eylül diyo bizlere .Eylül bitince de olanlar tutmadı "yalanı " ile devam edecek yoluna .Hiç güvenim yok
-
-
Sabrım kalmadı artık. Insanları beklentiye sokup sonra şu zaman bu zaman diye gecistirmelerinden yoruldum. Bu kadar ağır bürokrasi olamaz diyordum oluyormuş. Bir imza atmak bu kadar zor olmamalı. Bunda bile bu kadar zorlaniliyorsa bakanlığın verimli çalıştığını nasıl söyleriz. Kamu hizmetlerinin sürekliliği esastır diye de hatırlatiyor Iyi forumlar diliyorum.
-
Arkadaslar yeni yasama yilinda kabine degisikligi olabilecegi falan yaziyor haberlerde. Yani bizim sonuclari etkiler mi acaba?
-
eylul icin pek umutlu degilim ben. Yine 6 ayi bulur. Ise girmek icin kisa beklemek icin uzun bir sure.
-
YAZI/YORUM
Kabinede köklü değişik geliyor...
*
Sadece şu kadarını söyleyeyim:
Kamuoyunun rahatsız olduğu bakanlar gidiyor!
*
Nihayet!
Yusuf Kaplan gece twit atmış. Hükümete yakın bir gazeteci..
Sanırım söylenenler doğruymuş. Bakanın değişmesi bizim için iyi olabilir mi acaba? Gelen bakan bunlar neden hala duruyor deyip açıklayın çabuk der mi acaba yoksa dur şunlar bi kalsın biz sonra mı bakalım der..
Soru var sorun var...
Günaydın herkese arkadaşlar -
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
YAZI/YORUM
Kabinede köklü değişik geliyor...
*
Sadece şu kadarını söyleyeyim:
Kamuoyunun rahatsız olduğu bakanlar gidiyor!
*
Nihayet!
Yusuf Kaplan gece twit atmış. Hükümete yakın bir gazeteci..
Sanırım söylenenler doğruymuş. Bakanın değişmesi bizim için iyi olabilir mi acaba? Gelen bakan bunlar neden hala duruyor deyip açıklayın çabuk der mi acaba yoksa dur şunlar bi kalsın biz sonra mı bakalım der..
Soru var sorun var...
Günaydın herkese arkadaşlarAdamın twitinin altında gitmesini istedikleri bakanlar sırası ile
- aile bakanı Zehra Hanım
- Maliye bakanı diye gitmis ama en cok aile bakani gitsin diyorlar
-
@redcrossbjk zehirli oku attın hocam size de günaydın