2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@newworldorder çalışma bakanlığından sadece biz değil toplumun tamamı müzdarip demek ki adamlar en çok Zehra Hanımdan dert yanıyor.. inşallah bizim hayrımıza olur kardeşim bu değişiklik tabi ne zaman olacak onu da tam bilmiyoruz ya
-
@redcrossbjk ben de bakanlıklar ayrılacak dediğimde topa tutulmustum. ..
Yine kesin değilmiş dediğim de de..dün bi arkadaşla eylül ayı için aradığında kesin değilmiş diye yazdı Buraya...
Umarım hayırlı olur.dediğiniz gibi derhal açıklanır falan yeni bakanla.ama daha da umarım şu eylül ayı söylentisi doğru çıkar.Yeni bakani falan bekleyip askıya almazlar.. -
@guzelgunler Sana tepki gösterenlerden birisi de bendim ama hükümete yakın kaynaklar bunu söyleyince haksız olduğumu anladım. Bu yüzden özür dilerim kardeşim öncelikle. Bakan/ların değişikliği aslında şu açıdan da iyi olabilir. Yeni gelecek bakana mahçup olmamak için bekleyen işleri hemen halledelim de denebilir ve süreç hızlanmış da olabilir. Daha önce Pareto Üstadın da dediği gibi insan odaklı çalışması ve en hızlı yanıtların alınması gerekli olan bakanlık nedense en yavaş ve hantal çalışan bakanlık. Bu değişir inşAllah ve en önemlisi de dedikleri gibi olur ve Eylül bitmeden açıklanır mülakat sonuçları..
-
Aile ve çalışma bakanı değişmeli, değişir inşallah. Aile ve çalışma kelimelerinin bir arada olması bile çok tezat üstüne sosyal hizmetler ibaresi var ki evlere şenlik. Eski bakanlık adlarına alışmıştık toplum olarak değişmemeliydi.
-
@RootofAllEvil Yusuf Kaplan'ın attığı twit altında en çok değişmesini istedikleri Bakan Zeynep Hanım görünüyor zaten. Sn Süleyman Soylu dışında büyük çoğunluk Aile, çalışma ve sosyal hizmetler ve Maliye'den şikayetçi.. Bizim için hayırlısı olur inşAllah
-
Çalışma Bakanlığı adıyla çok tezat şeyler yapıyor
Çalış-ma bakanlığı desek yeridir. -
kabine degisikliginin gundemde olmasi gelecek olan ilanları bekletir mi arkadaslar
-
@redcrossbjk hocam geçen bakanlik bolunecek diyen kaynağın kendisi dedi bu bakan biraz tuhaf sen sizin alimi bekleme dedi bana.bide özellikle bu bakan değişecek zaten dedi.benim endişe m hali hazirdaki bakanın giderayak bi güzellik yapayimda aciklayayim diye dusunmeyecek olmasi...ve pek muhtemel olan bu.ben bi an once bakanlık bolunmesi mo ne planlaniyorsa onun hizlandirilip akabinde bizim islere el atılması ni umuyor bunu daha muhtemel görüyorum.
-
O inandigim.inan mak istediğim şeyse şu:Bakan degisecegi dünkü mevzu değil önceden konusulmustur. Ve bu şartlar altında bakan bu ay içinde demiştir. (Telefondakiler öyle söylemiş ya bazı arkadaslara bu ay aciklansin dedi bakan demiş.) Hala umut var..
-
Bir önceki bakanın döneminde açılan ilanlar bu bakan tarafından onaylanıp nihayetlendirilmedi simdi aynı şeyleri yaşamaktan korkmuyor değilim..Umarım bu ay sonucları görürüz bunun icin çabaya devam etmemiz lazım arkadaslar yine saat fark etmeksizin twit atmaya ilgili telefonlardan durumumuzu sorup kendimizi hatırlatmaya devam edelim
-
Arkadaşlar boş verin kabine değişikliğini biz eylül ayı bitmeden hergün kendimizi hatirlatcak şeyler yapmamız lazım .Kurum ve bakanlığı her gün aramamız lazım her aradığımızda aynı cevap i alsak bile . En azından tansiyonu düşürmemiş oluruz , bir ihtimal yetkili birilerin kulağına gider bu durum .
-
Ahali sürekli bekleyiş insanı cidden cok yoruyor gecen ay iki mulakat sonucu beklerken biri olmadı sadece sgk kaldı askerlik tecilin bitmesine gunler kaldi hersey tersine giderken daha da beklemek psikolojik zararin ustune ve fiziksel zarar vermeye basladigi icin harekete gectim yukseklisansa basliyorum (ales ile yokdili sene icinde halletmistim) yarin ozelde is gorusmesine gidiyorum cunku baska turlu sonucu beklemek cidden buyuk sabır en azından sgk olmazsa elimizde işimiz olur diye avutacaz kendimizi.
-
@redcrossbjk vicdanı olsa zaten bir mülakat sonucunu 13-14 ay bekletmez ysk sınavına girdim 1000 kişininkini 1 ayda açıkladılar isteyince oluyor demek ki niye böyle yapıyor anlam veremedim ben
-
@kingjames 30 günde açıklanıcak demese askere gidicektim en az 5-6 ayda açıklanır derdim sırf zararlar ya bunca gencin ahını alıyo ama hiç umrunda bile değil
-
Kasımı bekleyin diyen arkadaşa tepki göstermiştik. Ortalığı karıstrmak icin yazdıgını biliyoruz ama inşallah haklı da çıkmaz ya.
-
Valla kasima raziyim ben
-
@furkenn ben razı değilim kardeşim sonunda Allah korusun bir de kaybetmek var.. aylarca bu beklenir mi yaş olmuş fizan kardeşim
-
@redcrossbjk arkadaslara katılıyorum madem öyle eylül sonuna kadar en azından verilmiş bi söz var.diye Bakanlığı aramaya devam edelim ki unutmasinlar.eylulden sonra herkes yoluna baksın. O zaman gerçekten aldiklari vebal boyunlarina ...biz sgk yi kaybettik sayıp önümüze bakarız. (Bu arada bana da cimerden aynı mesaj geldi sonunda şikayetiniz le ilgili yapılacak bişey bulunmamaktadir diyordu )
-
Herkes kafasında bir plan yaptı 30 günde açıklanacağı beklentisiyle. 2 ay sonra kira sözleşmemin sonu geliyor kazanırsam yenilemem boşa 1 ay sonra ev sahibi arar sorar devam edecek misin diye. Sgk olmazsa ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum. Olursa evlilik hazırlıkları. Kimisi askere gidecek kimisi evlenecek kimisi kursa yazılacak herkesin hayat planı var. Neyi bekliyoruz belli değil. şu 30 günu koymayaydılar keşke aileye de söyledik bu sefer 30 günde aciklanacak diye annem de sürekli arıyor beni darlamadan çaktırmadan soruyor ne var ne yok diye. anlıyorum mülakatı sorduğunu ama konuyu açmadan ne olsun anne aynı deyip geçiştiriyorum. Eylül diye beklentiye girdik doğru çıkmazsa iyice sinirlerimiz alt üst olacak.
-
Bakan hanima instagramdan twitterden falan yazsak mi konuyu