2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@furkenn Instagram dm si acik bildiğim.Denenebilir...
-
@eomer Ben zamanında GUY için mülakat beklerken yazmıştım bir şey çıkmıyor mesaja bile bakmıyorlar
-
tweet,mesaj vs. hic bakmiyorlar veya baksalar da umursamiyorlar. ben yazdim burada ama yanlis anladi arkadaslar.birlikte sesimizi duyurmak guzel birsey fakat yukardakilerin umrunda degil. mesajlara hic umit baglamayin.onlar cani istedikleri zaman aciklarlar.
-
Yine aradım özel kalemi ve eylül ayı içerisinde açıklanıcak dedi
-
@keynes123456 inşallah bekleyecek gücümüz kalmadı artık
-
KDK 'dan aradılar açıklanmayan sgk mülakat sonucu için başvurmuştum.Daha önce de başvuranların olduğunu ve bakanlığa iletildiğini söylediler.
-
Bende aradım bu ay açıklancak dedi
-
@Aslan-Reyiz Bak bu güzel bir gelişme Cİmer değil belki ama bu etkili olur. İdarenin düzenli işlemesi için kurulan bir kurum daha etkili işlere katkısı olur. Belki de özel kalemliğin bu ay deyip durması bu yüzden. Meclise bağlı bir kurum idareye bağlı olandan daha evladır bence..
-
@redcrossbjk kesinlikle kdk daha etkili oluyor.
-
UNDP (Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı) 2017 İnsani Gelişme Endeksi değerine göre Türkiye hangi kategoride yer almıştır?
A) Yüksek İnsani Gelişme Endeksi
B) Düşük İnsani Gelişme Endeksi
C) Orta İnsani Gelişme Endeksi
D) Orta Yüksek İnsani Gelişme Endeksi
E) Orta Düşük İnsani Gelişme Endeksi
Türkiye’nin 2017 yılındaki İGE değeri 0,791 oldu. Bu değerle Türkiye, yüksek insani gelişme kategorisinde yer aldı ve 189 ülke ve toprak arasında 64. oldu.
Cevap, A seçeneğidir.İtalik yazı -
Arkadaşlar her gün elimizden geldikçe 11.00-14.00 aralığında öğle saatlerinde twitterdan etkinlik için parmakları çalıştıralım
belki gereksiz görebilirsiniz ama burada birbiriyle laf kargaşasından daha anlamlı bir çalışma, en azından gönül rahatlatma itemi bizim için olur.
Katılırsanız ne ala , gereksiz bulursanızda ne alaa teşekkürler .
@RTErdogan
@fuatoktay
@ZehraZumrutS
@aysekardass
@Ahmet_Erdem60
@msbagli
@cceylan58
@mustafaapaydin5
@sivasalic
@sgdenetmenleri
#SgkDntYardAcıklansın -
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
UNDP (Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı) 2017 İnsani Gelişme Endeksi değerine göre Türkiye hangi kategoride yer almıştır?
A) Yüksek İnsani Gelişme Endeksi
B) Düşük İnsani Gelişme Endeksi
C) Orta İnsani Gelişme Endeksi
D) Orta Yüksek İnsani Gelişme Endeksi
E) Orta Düşük İnsani Gelişme Endeksi
Türkiye’nin 2017 yılındaki İGE değeri 0,791 oldu. Bu değerle Türkiye, yüksek insani gelişme kategorisinde yer aldı ve 189 ülke ve toprak arasında 64. oldu.
Cevap, A seçeneğidir.İtalik yazıBen bunu yanlış yere paylaşmışım sorry
-
Yok mu bi haber arkadaslar ?
-
Bu ay açıklanmasını hepimiz çok istiyoruz ama bakanlık bünyesinde süreci bizden önce başlamış, açıklanmayan mülakatlar varken ilk bizimkini niye açıklasınlar diyorum. İhtiyaç doğrultusunda bize öncelik verilir mi acaba?
-
KDK’na başvurmuştum ve bugün posta geldi. Başvurma sebebim gayet güzel anlaşılmış fakat önce kurumun kendisine başvurduğumu, kurumun ne cevap verdiğini gösteren herhangi bir belge olmadığı için incelemeye alamıyorlarmış. Özetle yazan buydu sonuç olarak.
-
@BOMM evet önce kuruma başvurup cevap almak gerekiyor. Ardından kdk. Ama kurum cevabı yasal süre olan 60 güne bırakırsa ki bırakır büyük ihtimalle, kdy ya başvurunca açıklama süresi de 6 ay. Etkili Bi yol belki ama süre her halükarda uzamış olacak. Sonrasında olumlu cevap da alsak bakanlık bunu uygulamak zorunda değil çünkü yaptırımı yok. Süreyi göze alacaksak en etkili yöntem zannımca idari yargı olur.
-
Bakana ulaşmak zor diyelim , 3 tane yardımcısı da var onlarada mi ulaşılamıyor?
-
Bakan hanımın sosyal medya hesaplarını danışmanlar filan tarafından kontrol ediliyordur ama ihtimal vermiyorum ,bakan yardımcılarında danışmanları olsun , yani bakan yardımcılarına sosyal medya hesaplarından iletisime geçmeyi tavsiye ediyorum , instagram, twiter, vb.
-
Etkinlik yapıyoruz Twitter'da yeterince destek gelmiyor ben anlamadım ki...
-
Bekleyen diğer kurum mülakatları gece 12 bile olsa açıklanıyor ama Çalışma Bakanlığı ve ilgili ilişkili kurumlarından ses seda yok. Bu hafta Eylül'ü ortalıyoruz