2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
kurumdaki kimse ne zaman acıklanacagını bilemez anlayın artık bu iş bakanlıkta bitiyor sadece bakanlıktan birileri bilebilir.
-
@redcrossbjk keske yanlis olsa da yarin aciklansa..ne yazikki hic yanilmiyor o arkadas
-
@RqzeeT tamam iste.onun bakanlikta da tanidigi var.oradan bilgiyi aliyor.keske yanlis olsa da yarin aciklansa ne guzel olur.ama bu tarz haberler hep gercek cikiyor malesef
-
Bakanlık tilsimli bi mağara giren çıkamıyor yetti gari o liste bulunsun
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bu aşamada yapılan güvenlik soruşturması değil ön soruşturmadır belki de çünkü geçen promosyon 7 ay sonra açıklandı evrak teslimine mütakip 2 ay da gvs yapıldı.
Şu sürelere bakıyorum da tekrar, bu Kurumun bence yegane amacı hepimizi ya bedenen ya da ruhen hastalandırmak ve ömür boyu kendisine bağımlı kılmak.
Başka hiçbir mantıklı açıklaması olamaz şu sürelerin.
-
@paretowilfredo dostum biz kurumdan önce yeterince yara alan hastalikli kitleyiz.
Ey sgk gece gece dilimi kirletmicem ama sanaa bizden. #ismail yk Allah belani versin armağan olsun -
komsu teyzelerin "sen daha atanamadin mi evladim, benim iki yillik mezunu kizim bile atandi bak" demelerinden biktim..uyduruk bir bolumu bitirmis ama alimi fazla.biz napalim.atansam da sunlarin cenelerini bir kapatsam.
-
@paretowilfredo ustad ilgoc ilani icin bi tahmininiz varmi
-
Yok mu şöyle bizi mutlu edecek bir duyum:)
-
@newworldorder Var. Bu ay içinde açıklanacak. yeni ve gizli bilgi bakan danışmanı telefonda bana söyledi kimseye söyleme bak sakın dedi
-
@Friedman17 ilk kez duyuyormuş gibi şaşırayım o halde ben de
-
@newworldorder Allah sizi kahretmesin Bende heyecanlandım okurken
-
@denetcii bir aksiyon yok kendi kendimize kaos çıkartıyoruz
-
@newworldorder aldığım duyuma göre elbet bir gün buluşacağız dostlar
-
@redcrossbjk bu bigünün ucu çok açık kaldı gelin eylül ayına bağlayalım
-
Az önce 03122965841 olan numarayı aradım, özel kalemmiş Eylül ayı içinde açıklanacağını söylediler dedi kesinliğini sordum bize gelen sadece bu bilgi dedi.
03122966069 burayı aradım özel kalemmiş bu da bakanlığın bize bu konularda bilgi gelmiyor dedi yukarıdaki numaradan ve söylediklerinden bahsettim cevap vermedi bize bilgi vermediler dedi.
Sgk personel dairesini aradım çok kısa konuştu ve kapattı bilgi yok diyip -
Arkadaşlar Cimer’e başvurmuştum ben ve az önce şöyle bir mail geldi
“CİMER başvurunuz incelenmiştir.
Bilindiği üzere, 27/04/2004 tarihli ve 25445 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliğin İstenecek bilgi veya belgelerin niteliği başlıklı 12 nci maddesinde "... Kurum ve kuruluşlar; ayrı veya özel bir çalışma, araştırma, inceleme ya da analiz neticesinde oluşturulabilecek türden bir bilgi veya belge için yapılacak başvurular ile tekemmül etmemiş bir işleme ilişkin bilgi veya belge için yapılacak başvurulara olumsuz cevap verebilirler." hükmü uyarınca başvurunuz hakkında yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır.”Yanii?
-
@BOMM olumsuz cevap dısında hiçbişey anlamadım
-
@BOMM, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar Cimer’e başvurmuştum ben ve az önce şöyle bir mail geldi
“CİMER başvurunuz incelenmiştir.
Bilindiği üzere, 27/04/2004 tarihli ve 25445 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Bilgi Edinme Hakkı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliğin İstenecek bilgi veya belgelerin niteliği başlıklı 12 nci maddesinde "... Kurum ve kuruluşlar; ayrı veya özel bir çalışma, araştırma, inceleme ya da analiz neticesinde oluşturulabilecek türden bir bilgi veya belge için yapılacak başvurular ile tekemmül etmemiş bir işleme ilişkin bilgi veya belge için yapılacak başvurulara olumsuz cevap verebilirler." hükmü uyarınca başvurunuz hakkında yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır.”Yanii?
Şu benu azarlayıp dolu konuşan bir arkadaş vardı. Cimerden sonuç alamazsınız dediğimde boş konuşuyorsun demişti. Bak dolu konuşunca aldigin cevap bu! Bakanlık duymuş yarın acıklıyormuş kardeş
-
@BOMM keşke yönetmeliğe uymamanın idari yargı dışında zaman ve maddiyat açısından denetimi kolaylaştıracak başka bir yolu olsa. Bu nasıl bir eziyet bari 30 gün deme de boşuna ümitlenmeyelim.