2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Yav arkadaşlar adam altı üstü güvenlik soruşturması yaptılar sizde bir şey var mı yazmış sonra hatalı başlığa yazdığını anlayıp düzeltmiş ne var bunda
-
-
@modigliani-0 valla hocam bize kötü niyetli diyor da sgk denetmen baslıgına kosgepten geldiğini de belirtmeden yazıp sonra pardon demek bana hiç iyi niyetli bir hareket gelmedi. Sürekli canı sıkılanların trolleme mekanı haline dönüşünce ister istemez böyle sonuclara sebep oluyor.
-
@newworldorder güzel insan... Kosgeb den geldiğini bilsem niye buraya yazayım. Trol falan ayıp ya. Trol yorum ilk okuduğunda zaten belli eder kendini. Ben demişim ki var mı güvenlik soruşturması giden? Bana Bi soruşturma geldi. Sonradan kosgeb den geldiğini öğrendim ve anında değiştirmek/düzeltmek için girdim. Herkes trol falan demiş. Azıcık sakiiin
-
arkadaslar sakın su ortamda herkes streslı hepımız ınsanız kafamız karısık olabılır kosgebe gırecekken yanlıslıkla buıraya gırmıs olabılır kavga edıpte sayfayıda mesgul etmeyın...hatasını anlamıs duzeletmıs zaten
Sakin olalım lutfen
-
@uerdgn1 tamam hocam skntı yok su süreç uzadıkca malum herkes gergin size saldırmaya hakkımız yoktu kabul ediyorum. Bu mecra takdir edersnz ki cok fazla trolleme gördü kafa bulanlar falan:) nyse hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@lost_mugger, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Gün içerisinde özel kalemi aradığımda mülakat sonuçlarının eylül ayı içinde nihayete erdirileceğini ifade ettiler.
Dostum cumartesı gunumu aradın? yanı hafta sonu orda toplantı yada calısma halınde olduklarını mı dusunuyosun ?
-
Arkadaşlar bende bir şey duydum direk konunun içinde değilim o yüzden detay bilmiyorum şöyle ifade edeyim, sgk için bazı kişilerin evine gidilmiş başka bir mülakat içinse markete bakkala sormuşlar bende geçen muhtara gittim gelen olmadı dedi. Böyle bişeyle karşılaşan var mı veya aynı duyumu alan? Denetmenlik için mi yoksa önceki mülakatlar için mi bilmiyorum. Çok doğru olup olmadığından da emin değilim içim içimi yedi sizinle paylaşmak istedim. İyi pazarlar.
-
Bu devirde market bakkal mı kaldı ya ilginç, gidip A 101 e bizi mi soracaklar
-
- Gündeyiz
-
@modigliani-0 inş sorarlar ve hakkında olumlu konuşurlar da sende hayırlısıyla atanırsın bu çileden kurtulursun
-
@kgms geçtiğimiz senelerde ptt için yapılmıştı böyle bir şey bakkala muhtara falan soruluyormus hatta komsulara:) Ama artık yapılıyor mu bilmiyorum.
-
@modigliani-0 sesli güldüm çok iyi cidden
-
@newworldorder konu komsuya sorulması sıkıntı bence bakkala sorsa onceden 5 kurus cıkısmayıp o sekılde alısverıs yapsa adam ınadına kotuler konu komsularda oyle az bı gıcık kapsın mıllet kotuler durur helekı su devırde genelleme yapıyorum buluttan nem kapan mıllet olarak baskalarını kotulemeye herdaım hazırız...
-
@denetmenadayı takılmayın bu sorma işine arkadaşlar . Burda oturuyor mu vs diye soruyor başka bir şey yok. Adres teyidi yoruma açık bir şey yok ortada. Milletin ne dediği önemli değil .
-
@lastmetal konuyla alakalı en mantıklı ve elle tutulur yorum senden geldi teşekkür ederim.
-
@denetmenadayı kesnlikle haklısınız belki de artık yapılmıyordur, biz de bunu arkdsım mülakat sonucu beklediği zamanlarda komsuya arkdsla ilgili bilgi sormak için gidecekken yanlıslıkla arkdsın evine polisler gelince öğrenmiştik bu tip bir sorusturma yaptıklarını.
-
@newworldorder, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
arkdsın evine polisler gelince öğrenmiş
bende bı oncekı promosyondakı arkadaslardan duymustum hatta guy da da bazı arkadaslara gıtmıs bazı arkadaslara gıtmemıs
devlet herseye bı sekılde ulasırken sanmıyorum bu sekılde detaylı sekılde soracaklarını -
@kgms rica ederim ben yaşadım bu süreçleri kardeşim biliyorum
-
Ben de ysk sürecinde duymuştum adres teyidi vs olduğunu söylediler. Haftasına da sonuçlar açıklanmıştı. Mantıklı veya mantıksız, olmuştur veya olmamıştır. Ancak böyle bir laf atılıyorsa ortaya bunu söyleyenlere laf yetiştirmek yerine doğruluğunu teyit için uğraşabliriz ya da susarız. Herkes gergin herkes küçücük bir haber alabilmek adına günde defalarca foruma bakıyorken ve bu süreçler yaşayanlar için tekrar haline gelmişken karşılıklı tartışmalara girmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Tabiri caizse bir deli kuyuya taş atıyor diye bakılıyor her ilginç yorumda, duyumda ama o taşı çıkaramıyoruz. Çünkü atan delidir diyip laf kalabalığına, alaylara başlıyoruz. Biraz daha sakinliğimizi ve ciddiyetimizi koruyabilmeyi öneriyorum herkese naçizane. İyi pazarlar, iyi forumlar.