2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Eylulde aciklamayacak olsalar bu kadar eylul lafini dillendirmezlerdi.
-
@furkenn insllah aciklarlar.ama bizler kendimizi herseye hazirlayalim gene de.hepimiz bir beklenti icine girdik.olur da aciklamazlarsa husrana donusmesin
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması giden oldu mu9? Benim güvenlik soruşturmam gelmiş de
-
@uerdgn1 nasıl yani
-
@uerdgn1 ne alaka hocam anlayamadık?
-
@uerdgn1 bunun bilgisini size kim verdi kardeşim? Nerden aldınız bu bilgiyi
-
@uerdgn1 ya bi gidin Allah askına bıkmadınız trollemeden.
-
@uerdgn1 Aynen gelmiş senin soruşturman bende gördüm. Hatta senin soruşturmayı özel CIA yürütmüş. Ama maalesef olumsuz gelmiş çok üzüldüm.
-
Değişik değişik konuşmayın beer. Kosgeb den gelmiş. Ben sgk sandım. Hemen Bi yargılama. Yeni öğrendik kosgeb den bikaç kişiye daha gitmiş. Harbiden değişiksiniz. İçiniz kapkara gidin de Bi yıkanın
-
@Friedman17 senin sonucunu merakla bekliyorum
-
@uerdgn1 kardeş sonuç bekleyen bu kadar insana yanlış bilgi vererek işgal ediyorsun.. sonra kusura bakmayın kosgep diyorsun.. sonra sana tepki gösterene tepki gösteriyorsun kardeşim..
-
@redcrossbjk neyin yanlış bilgisi pardon? Bir gelişme var acaba burdan birilerinin soruşturması yapılıyor mu diye paylaştım. Aynı şeyi kosgeb'te de paylaştım. Ordan birilerine daha gitmiş. Bu kadar erken beklemediğimden SGK diye düşündüm. Düzeltmek için girdim iğrenç yorumlar.
-
@uerdgn1 soru yanlış kardeşim.. Güvenlik soruşturması gelen var mı dersen var ya da cevap alırsın ardına benim soruşturmam gelmiş dersen olmaz. Iğrenç yorum ne hem ya..
-
@redcrossbjk Bi oku bakalım ne demişim? Kimseye gitti mi soruşturma bana gelmiş de demişim ne var bunda?
-
@uerdgn1 benim sonucum seni ilgilendirmez. Önce insanlarla toplu mecralarda nasıl iletişim kurulcağını ve nasıl saygı görebileceğini öğren. Ayrıca burda ki iyiniyetinden de şüpheliyim. Daha fazla cevap verip yada tekrar tekrar tartışmayı uzatıp formu meşgul etmek istemiyorum. İstersen özelden yazabilirsin. İnsanları meşgul etmeye hakkımız yok.
-
Güvenlik soruşturması evrak işinden sonra başlar yapmayın etmeyin ve bunun süresi az çok bellidir :)) kazanıp kazanmadığımız belli olmadan 1400 kişinin neyini soruşturacaklar listeye girdiğin andan itibaren yapılan olsa olsa ön soruşturmadır arşiv araştırmasıdır vs ki onun da yapılıp yapılmadığı belli değil 9.pronun sonucu 7 ayda açıklandı evrak işinden sonra 2.5 ay gvs yapılmıştır.1.5 yıldır sgk teftiş açıklanmıyor gvsyi mi bekliyorlar ? nerde bu devlet nerde bu millet
-
Saygıdan bahsedene bak. İibf Bi halt hak etmiyor. Açılmasın bize kadro falan. Daha kendi aramızda anlaşamıyoruz. Bi soruya nasıl cevap verilir bilmiyoruz. Suç bende Bi gelişme var da Bi yazayım demişim. Allah sizi bildiği gibi yapsın ️
-
Bebeleri pistten alalım.
-
@Aslan-Reyiz ha şöyle yazın canımı yiyin. Evrak vermediğimizi hatırladım sonra kosgeb'miş hocam işte. Sonradan çözdük durumu. Kusura bakmayın böyle heyacanla yazdım. Saygısızlık etmeye gerek yok.
-
@denetcii ergen