2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
19 Eylül de bakan hanim , şehit yakınlarının memur atamasını yapcakmis , aynı gün yönetim kurulu toplanacak , belki bizimle ilgili gelismede olur
-
@erciyes38 persembe günü yönetim kurulunda bizim mevzunun ele alınacağı söyleniyor. İnşallah olumlu bir şeyler cıkar.
-
@newworldorder kimler söylüyor kardeşim güvenilir bir kaynak mı
-
@furkenn Bakan çıkıp dese bile açıklayacağız diye inanacak mıyız sanki canım kardeşim güzel bürokrasi valla iyiymiş bu
-
@furkenn wp grupta bir arkadaş yönetim kurulundan bir üyeyi aradığını üyenin de persembe günü bu konuyu ele alacağını toplantı sonrası da kendisini bilgilendireceğini söyledi.
-
Ahali baştan belirteyim şahsi düşüncemdir 'Eylül içerisinden açıklanacak' açıklaması toplantıya atfen söylenmiş olabilir bana mantıklı geldiği için sizlerle paylaşıyorum.Ama bu pro bana her zaman ilginç geldi çünkü bir ilan geldiğinde gelmeden önce eninde sonunda birilerinin haberleri oluyordu 'ilan geldi akşama yayınlanır,şu tarihte hazır' gibi bu proda nerdeyse böyle gelişme hiç yaşanmadı ve yine önceki ilanların açıklanması faslında 'yarım saate yayınlanacak,çalışmalar devam ediyor vs.' gibi duyumlar hiç almadık belli ki kurum işi bu sefer çok sıkı tutuyor.
Velhasıl toplantı ile neticenin gelmesi çok mantıklı karamsar olup hem kendimizi hem çevremizi bunaltmaktansa birtakım gelişmelerle umutlu olmayı şahsen ben her zaman tercih ederim taa ki haber gelene kadar. -
@pareto_wilfredo haber var mı üstad
-
@paretowilfredo doğrusu bu, doğrusunu yazalım belki haber gelir:)
-
-
Bir haber alsa yazardı arkadaşlar. Zorlamaya gerek yok.
-
@newworldorder yarın o arkadaş donus yapınca siz de bizi bilgilendirseniz seviniriz.
-
Pareto ses ver ustat
-
Kimseden ses yok
-
@heycorc404 sessiz çoğunluk
-
Bugün nedense gerçekten çok sessiz buralar. Arayan yok olumlu ya da olumsuz görüş yok olumlu olumsuz duyum yok. Hayrolsun inşAllah
-
Eylulü bekliyoruz bitsin diye
-
çocuğum bu arkadaşlara benzeyecek diye korkmaya başladım
-
Eylul ayi sonunda sinava girecek olsak vakit su gibi gecerdi. Sonuc bekledigimiz icin zaman durdu. Askerde bile daha hizli geciyodu valla
-
@zeyno94 eylül biterse sıkıntı
-
Bugün arayan oldu mu acaba