2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@elifce Eylül ayı içerisinde açıklanacak diyen kimse yürek yemiş o zaman Eğer ortada kesin bir şey yoksa kimse o topa girmez, giremez, girmek dahi istemez. Şöyle düşün sen orda olsaydın ortada bir şey yokken böyle bilgi verir miydin? Ya bu sonuçlar bu ay açıklanacak ya da sekreterin emekliliğine az kalmış
-
@denetcii yok ben yalandır demedim zaten durumu izah ettim
-
Bugün şehit ve gazı yakınlarının ataması yapılmış aile çalışma sosyal hizmetler bakanlığında sıra bize de gelir mi ki
-
@redcrossbjk ben 19 Eylül de yapılacak diye okudum, belki bizim listeler de o gün imzalanır
-
@gannicus bende twitte görünce içeriğe bakmadım kardeşim, doğru olabilir. Dün birisi de perşembe günü yönetim kurulu toplantısı var gibi bir şey yazmıştı. Belki perşembe akşam ya da cuma günü hayırlısı ile bu iş biter
-
Personel Daire Başkanlığı Sınav Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nü aradım. Böyle böyle 30 günlük süre geçti 2 aya yaklaştı hiç bir sonuç yayınlanmadı sitede, nereden ne zaman öğreneceğim sonucumu dedim bir bilgim yok dedi görevli arkadaş buna istinaden ben de ilanda iletişim numarası olarak bu numara verilmiş bilgim yok diyosunuz ben nereden bilgi alacağım önceki promosyonda da 7 ay bekledim dedim. Görevli 30 günlük sürenin geçtiğini kurum başkanı bakan cumhurbaskanı ombudsman herkes biliyor bana sitem etmeyin dedi haklı olarak. Sizi anlıyorum ama hiç bir bilgim yok dedi tekrardan. Eylül duyumunu söyledim onun hakkında da bir bilgisi yokmus. Beklemeye devam
-
Paretonun bilgisi yok mu ? Eger aciklanacaksa illa ki birseyler duymustur.
-
@ilanmılano personel daire başkanlığının ağzından mümkünatı yok laf alamazsınız.
-
Pareto, ses ver lütfen!!!
-
Üstad bir ses, bir seda...
@paretowilfredo -
@modigliani-0 , bu hafta olabilirmi dedigimde bu ay diyorum dedi.sert bi tonda kurcalamayin sormayın der gibi.
-
@guzelgunler sabahtan akşama kadar kaç kişi arıyorsa o da insan artık siniri bozulmuştur kardeşim
-
Geçen biri bakan yardimcisi da öyle bi şey yok dedi yazdı Buraya. Kurumdan biri de Cumhurbaşkanına kadar durumdan haberdar ama çabuk açıklanmasını bekleme dedi.hal böyleyken bi sekretere Tav oluyoruz.allah sonucunu hayretsin. Eylül de bitmek üzere gerçekten eylül de olmaz sa artık kim burda ne yazarsa yazsin inanmamali.
-
Arkadaslar ben eylulde aciklanacagini kesinlikle dusunmuyorum. Eylulde aciklanacagi kesin olsa hangi gun aciklanacagi da kesin olur. Eylul diyip gecistiriyorlar, sonra ekim diyip gecistirecekler. Duyumum falan yok ama eylul bekleyen hayal kirikligina ugrayacak BENCE. Soylenenler gerceklesecek olsaydi yonetmelik maddesi uygulanirdi. Yonetmeligin hice sayildigi yerde afaki soylenen tarihe inanmak benim icin rasyonel degil.
-
Arkadaşlar ben de kendi adıma bir şey söyleyeyim. 1 ay kuralına uyacaklarını düşündüm olmadı. Daha sonra ay sonunu bekleyelim dediler olmadı. Şimdi ise eylül ayı içinde diyorlar ve bunu bakanlık danışman veya sekreteri söylüyor. A kişisi söylese de inanırdım. Eylül olmadı ekim kesin deseler ona da inanırım. Çünkü elimizde beklemekten başka bir şey kalmadı. Pozitif düşünmek her zaman güç olan ben negatif düşünerek kolaya kaçmak istemiyorum. Umarım eylül duyumu boşa çıkmaz.
-
açıkcası bende artık hiç bişeye inanamaz durumdayım, sadece duyurular sayfasını yeniliyorum . 8. Ve 9. Promosyon saat kaçta açıklanmıştı hatırlayan var mı? Ona göre en azından mesai saati dışında sayfa yenilemeyelim
-
@heycorc404, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
açıkcası bende artık hiç bişeye inanamaz durumdayım, sadece duyurular sayfasını yeniliyorum . 8. Ve 9. Promosyon saat kaçta açıklanmıştı hatırlayan var mı? Ona göre en azından mesai saati dışında sayfa yenilemeyelim
- Dönem gece açıklanmıştı.
12 buçuk civarı.
O günün gündüzünde de Kurum Başkanı tweet atmıştı, bugün açıklıyoruz diye.
- Dönem gece açıklanmıştı.
-
@872 polemik olmasın, konunun ateşi dinsin diye hemen ardına yazmadım. Zaten buradakilerin derdi buradakilere yeter ama bizi şu hale koyanları eleştirmenin, bize yaptırılan "şöyle dediyse böyle demek istemiştir, şu olduysa bu olacaktır" tarzı falcılığa, nesnellikten uzak haber beklemeye isyan etmenin nesi particilik güzel kardeşim?
Hükümet eden Ak Parti, o değil başka parti olsaydı o zaman da vatansever, ülkesini seven vatandaşlar olarak onlara sesimizi yükseltirdik.
Benim derdim partiler değil, haksızlık ve hukuksuzluğa, çağ dışı bürokrasi-halk ilişkisine ses çıkarmak.
Ona yaz copy-paste cevap versin, buna yaz azar çeksin, şunu ara kaile almasın, bunu ara seni korkutsun. Bunu ben de sen de hiçbirimiz hak etmiyoruz.
ALLAH BEKLEYENLERE SABIR VERSİN, BEKLEDİĞİ İÇİN DERS ÇALIŞAMAYANLARA KOLAYLIK, AİLESİNE MAHÇUP OLANLARA FERAHLIK VERSİN. -
Arkadaşlar sürekli aradığımız özel kalem numarasını google a yazıp küçük bir araştırma yaparken şöyle bir başlığa rastladım. Eski olmasına rağmen numaraların bir çoğunun değişmediğini düşünüyorum. Bilgi alabileceğimiz alternatifler olabileceği ümidiyle tecrübeli bazı arkadaşların buradan işe yarar numaralar elde edebileceğini düşünüp paylaşıyorum.
http:// www. isgforum .net/threads/Çalışma-ve-sosyal-güvenlik-bakanlığı-telefon-rehberi.9075/ -
Bende son kez bu aya inanmak istiyorum belki bu cuma son bulur bu bekleyiş