2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@kgms GUY sonucu beklerken orada ki kadını görmekten usanmıştım şimdi de bu amca ile teyze çıktı
-
yeni duyuru gorunce heyecanlandim.bir de baktim ki bedeli odenecek ilaclar listesinde duzenleme...ilaclarin bedelini odedikleri kadar bize de yeterince bedel odettirdiler zaten sagolsunlar (!).sanki bize "bedeli odenecek, bekleyeceksiniz kahrolacaksiniz"mesaji veriyorlarmis gibi. .psikolojiyi hurdaya ayirdik
-
@parliament siteye bakmanıza gerek yok hocam kurum başkanı tweet atıyor zaten. Bildirimleri açın yeter.
-
Kurum içinden yakın zamanda diye bilgi aldik. .
Kurumunda haberi var yani eylül olayindan böyle yorumluyorum. Yarın ola Hayrola. Umarım yarın imza atmaya karar verilir.öyle olursa cuma açıklanır. -
@guzelgunler inşallah yakın zamanda açıklanır, artık beklemek çok zorluyor hocam
-
@guzelgunler kimden aldınız hocam bu bilgiyi kurum içinden
-
@guzelgunler bu arada hocam kurum içi kaynağınız sağlam mı
-
kotu olan sey her 4 kisiden 1 i sevinecek ve diger 3 kisi o kadar bekledigiyle kalacak.bence sonuclarin ilaninin hemen ardindan,kazanamayanlar icin "bedeli odeyen sgk denetmen adaylarinin listesi" diye ek duyuru atsinlar
-
@Hayati bana bunu söyleyen bi arkadaşım. Ona da söyleyen başka arkadaşı o kişi başkan yardimcisindan öğrenmiş.
-
Yine de bi hayal kırıklığı kapısı bırakalım. Kurum zaten başından beri tepesinden tirnagina erken aciklanmasini umuyor ve öyle istiyor.olay hep bakandan bitiyor.yarın gündeme gelecek diyen arkadaş oldu.umarım gelir.yani haftaya açıklayalım önümüzdeki ay açıklayalım dense bile bakan ağzından olduğu sürece kıymetli bi bilgi olur.
Zira danışman sekreterinin ısrarla dediği şeyi özel kalem hala bilmediğini iddia edince ihtilaf oluşuyor. -
Ben mi yanlış biliyorum. Forumda paylaşılan numaraları ben de aramıştım bir hafta önce danışman diye açılmadı telefon. İkisi de özel kalemdi birer isim söylemişlerdi özel kalem diye. Bildiğim kadarıyla da bakanlıklarda danışman yok. Kafam karıştı da aydınlatacak biri var mı
-
Personel Dairesi Başkanlığı
Necip GÜLMÜŞDaire Başkanı +90 (312) 296 61 30
+90 (312) 296 61 31 personel@ailevecalisma.gov.trBende bu numarayı arıyacam yarın bakanlıkta bide ben deneyim şansımı
-
arkadaşlar bugün toplantı falan diyolardı, inşallah sonuçlanır da kurtuluruz bu belirsiz bekleyişten
-
@Hayati sonu 60 69lu numara olan özel kaleme sormuştum sonu 58 41 li numara eylülde açıklanacak diyor özel kalem mi o da diye o danışman sekreterliği demişti bana 58 41 için
-
@elifce anladım sağolun hocam, ama teşkilat içinde de danışmana rastlamadım acaba bakanın danışmanı mı. İnşallah bugün kesin haberler alırız da biter bu çile
-
@Caykovski Hocam aradınız mı söylediğiniz numarayı?
-
Var mı bir gelişme arkadaşlar? Duyum vs. Bugün yönetim kurulunda ele alınacağı söyleniyordu bakalım ne sonuç cıkacak?
-
10 dakika 2 numarayı da sürekli aradım almadılar. Öğleden sonra tekrar denicem
-
Insallah bi hareketlenme olur bugün. Bu arada 4 kişiden 3 ünün elenecegini unutmayalım arkadaşlar. Mülâkat iyi geçmiş sartlar uygun olabilir ama olmayınca olmuyor büyük bir hayal kırıklığı. Kendim dahil hepimiz beklentiyi düşük tutalım. Önceki alımda çok agrima gitmişti elenmek. Mulakatim iyi gecmisti umutluydum ama sonuç hüsran. hayırlısı olsun.
-
@ilanmılano süreçler uzun olmasa elenmek çok üzmez insanı başkası olur der ama artık ilanın yayınlanmasıyla mülakatın açıklanması minimum 1 sene sürüyor kolay değil çok emek veriyoruz allah herkese en hayırlısını verir inşallah