2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Yarın mesai saati bitmeden 1 gibi yapsak etkinlik nasıl olurdu
-
@mrvhuab bu arkadaşınıza güveniyor musunuz peki hocam bu süreçlerde ailemi bile sorgular hale geldim ben
-
"bugün yarın" oyalama taktiğimi acaba, önceki promosyon sürecinde beklenilen sürede böyle duyumlar oluyor muydu
-
etkinlik için pareto yine önderlik yaparsa harika olur bir arada olmamız gerek
onun dısında siteye suan girebilen varmı arkadaslar server hatası veriyor -
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, you@your.address and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
IBM_HTTP_Server at www.sgk.gov.tr Port 80
Sgk duyurular bende böyle oluyor.. netimde mi sorun var yoksa sizde de mi böyle -
@redcrossbjk yok hocam ben girebiliyorum, açılıyor site
-
@Hayati benim net benimle oyun oynuyor anladım durmadan burayı da işgal edip duruyorum gidiyorum ben
-
Bugun yarin ifadesi burokraside ekimin ortasina denk geliyor
-
Arkadaslar etkinlikte hep aynı arkadaşları görmekten sıkıldık.Bu arkadaslar zaten etkinlik olmasa da devamli twit atiyor sağolsunlar etkinlik olunca bunlara ilaveten katılan pek kimse yok..Defalarca dedik yine diyoruz açıklanana kadar ortak tag imiz bu: #SgkDntYardAcıklansın
Şu gün şu dk.'yı beklemeyin girdikçe atın lütfen.Ayrica telefonla aramaya devam edelim fırsat buldukça kendimizi baska türlü hatirlatamiyoruz malum.. -
@Hayati bir önceki promosyonda yılbaşında açıklanır artık dediğimizde bile bir arkadaş şubata kadar beklemeyin diye yazmıştı. Yani şöyle söyliyeyim 9.promosyona benzememiz için eylül ayına odaklandığımız şu günlerde birinin çıkıp da kasıma kadar beklemeyin demesi lazımdı..
-
@redcrossbjk belirttim zaten hocam sonuc aciklanana kadar guvenilmez tabi..soyleyen de duydugu kadarini bilir neticede
-
Yönetim kurulundaki üye dönüş yapmış arkdaslar henüz atama işlemleri konusunda nihai karar verilmemiş. Wp grupta yazıldı az önce.Beklemeyelim bence bu ay. Heves kırıcılık da yapmak istemem de benim umudum bitti.
-
Bu ay açıklanmazsa artık hiçbir duyuma falan inanılmaz. Yani ben şahsen inanmam artık hiçbirşeye.
-
@872 aslında Eylül ayı duyum değil, koskoca özel kalemden bizzat defalarca alınan bilgi. Ama tabi koskoca(!) yönetmelik fos çıktı. Allah vicdan versin ne diyelim
-
@aroma sonu 60 69 lu numara mi bu ay dedi..diğeri mi bende özel. Kalem bole bu ay demeye basladiysa diye umitlenmistim. .
-
@newworldorder ben burdan şunu anlıyorum. Bizim ki onca mülakat beklerken aciklanmasi abes olacaktı. hepsini birden açıklamayı dusunuyorlardi. Listeler deki isimlerden emin olamadılar. ..
-
@mrvhuab kurum hep aynı şeyi söylüyor hocam agustos da yine başkan yardımcısı da bügün yarın demiş ti arkadasa.çok yakın da bugün yarın gibi ifadeler yuvarlak ifadeler .kısa vadede ses kesiyor ...
-
Yahu arkadaşlar her duyumu çürütüyorsunuz. Çok sıkıcı bu şekilde davranmanız. Sebepleriniz olabilir ama dikkat edin ya. Sırf bu yüzden duyumunu yazmayanlar vardır eminim. Ben de artık yazmayacağım bir şey.
-
Kurumda tanıdığı olan bir arkadaş sormuş haber var mı diye, hala bakanlıktan ses seda yok demiş. Bir de diğer açıklanmayan sınavları da belirtmiş. Açıklanmayan başka sınavlar da var. Hiçbirinden ses yok demişler
-
@guzelgunler valla öyle umuyoruz acıkcası, eylül ayı ekim bası kasım sonu derken büyük bir döngüye girmeyiz umarım:(