2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@guzelgunler bugün açıklanmazsa iş ciddi zora girer
-
@modigliani-0 bugün diye bi kısıt yok hocam.cuma pazartesi salı herhangi gi bi gün aciklanabilir. Ya yeter ki aciklansin.insanlar artık olumsuz da olsa bi sonuç görmek istiyor.
-
Fakat artık telefonlar açılmıyor. ..
-
@guzelgunler sekreter geçiştirmek için eylül de açıklanacak diyebilir bence çok güvenmemek lazım
-
Arkadaşlar burayı gören izleyen takip eden herkes 1'er twit atsın. Süreç daha fazla uzamasın. Bugün yarın derken 19 Temmuzda biten mülakat üzerine 61.gün
-
@bcbc3434 kimse geçiştirmek için o topa girmez. Bize 7 ay boyunca bilgi verilmedi. Geçiştirmek için bilgimiz yok derler.
-
@denetcii böyle bir şeye kalkışan ya emekliliği gelmiştir umursamıyordur ya da yürek yemiştir. Kimse böyle bir şeyi uyduramaz
-
@redcrossbjk kesinlikle katılıyorum.
-
Bu akşam her zaman attığımız tag ile yine tweet atalım. Saat 8-9 gibi uygun olur mu ?
-
@bcbc3434 sekreter arandı mı bugün hala mi eylül diyor
-
Bugün günlerden 20 eylül geriye kaldı 3' ün 1 i
-
Tekrar ulaştım .yine eylül dedi.gerçekten twitter yapalım. Farklı saatlerde değil. Aynı saatte.herkese uygun bi saat olsun.bana akşam saati uygun.
-
Özel kalemin numarasını paylasabilir misiniz artık kaydedicem telefonuma
-
Eylüldü
Di ‘li geçmiş bir zamandı yaşadığımız
Adımlarımızın kısalığı bundandı
Bundandı gözlerimin durgunluğu
Sarı sıcak cümlelerde sözün kadar yalan
Ellerin kadar ıssız
Sen kadar zamansız molalar veriyordum
Ve çocuksu bir bencillikti hüznümüzDedim ya… Eylüldü.
Savruluşu bundandı kimsesizliğimin…Cemal Süreya
-
@paretowilfredo uzunca acıklamanda davadan bahsetmıssın bu dava ne ıcın acılmıs bahsetmemıssın ustad... ayrıca bakanlık eylulde acıklanması ıcın dıretıyor demıssın ama sen kendı dusuncenı belırtmıssın eylul için sankı bıraz olumsuz konussmussun ?
Ön arastırma bittiyse bu kadar kişi bahsettıgın davanın sonuclanması ıcın mı beklıyor ? Ne için bekliyor ? Duyumlarını ön planda tutarsan sana göre eylül de açıklanma ıhtımalı yüksek mı düşük mü ?
-
https:// www .memurlar. net /haber/852583/ bugün tekrar haber yapılmış
-
Her promosyonda aynı muhabbet. Sürecin uzamasının altına bir kılıf. Dava, güvenlik soruşturması, arşiv araştırması, bakanın önünde imza bekliyor, sizin sonuçlar daha program dahilinde bile değil, 3 ay bekleme koçum, asgari ücret, zam pazarlığı... Kimse altında bir şey aramasın adamlar ne zaman açıklamak isterse o zaman açıklanacak.
-
Haftasonu aciklanma ihtimali var mi onceki promosyonlarda haftasonu aciklandigi olmus mu
-
@furkenn 8di sanırım bir arkadaş burada yazmıştı pazarı pazartesi ve bağlayan gece, 9 yıl başı gecesi demişlerdi sanırım haftasonu ya da tatile denk gelmesi bi önem arz etmez sadece açıklanmak istensin yeter kardeşim
-
@redcrossbjk 9 dan kastın 9.promosyonsa nisanda açıklandı perşembe günü.