2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@denetcii yalnış hatırladım o halde kardeşim, kusura bakma.. kafa olmuş leyla dün ne yedim onu hatırlamıyorum
-
@redcrossbjk vallaha herkes patates olmuş kardeşim. Boş durmayalım diye 1.5 aylık işe girdik iş bitti maaş bile alamadık. Sorun kamu özel değil sorun bizde
-
Aciklansin artik yeter
-
Memurlar nette haber yapmış , telefonlarla aranıp eylül bilgisi alınıyor twitler atılıyor daha ne yapmak gerek anlamıyorum artık
-
Ahali mufettislerin saat 15.15 te aciklaniyomus iyiye isaret bu
-
Tweet silindi herhalde bana bildirim dustu kurum baskanindan simdi baktigimda goremiyorum.
-
Denetmen yazacaklardı da müfettiş mi yazdı acaba? Saka bir yana inşallah onların ki de açıklanır 1 sene oldu.
-
@emilsax sgk başkanımı kardeşim
-
@emilsax dostum bende gördüm bildirim geldi tweet silindi.
-
@redcrossbjk evet hocam.
-
Geliyor mu aceba ?
-
@denetcii 15.15 diyorsa surada 10 dk kaldi görürüz o zaman kardeşim
-
Ahali teorim şu bence mükerrer liste olmaması için beklendi ayıklamalar yapıldı.
-
@denetcii evet bildirim geldi sonra sildiler sanırım
-
arkadaşlar ikisi de bizim için hayırlı. feragatlar olur daha fazla kişiye iş imkanı sağlanabilir.
-
Bende de bildirimler açık.Başkan tweet attı ama hemen geri sildi.Hayrolsun.
-
@nwsenior İki listede de aynı isimler olacağını düşünmüyorum kurum buna göre ayarlama yapmıştır herhalde ?
-
Mufettislik aciklaniyorsa bizim denetmenlik de hemen ardina aciklanabilir mi sizce
-
@emilsax, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Ahali teorim şu bence mükerrer liste olmaması için beklendi ayıklamalar yapıldı.
Butun mulakatlar aynı anda açıklanabilir iş muf. sgk muf. işkur istihdam vs.belki ondan dolayı mükerrerlikten bahsettim.
-
@furkenn inşAllah tek temennimiz.