2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
arkadaşlar dava olayına çok takılmamak gerekli olan olmuş zaten bu saatten sonra alımın iptal edilme gibi bi durum olamayacağına göre hangi konudan dava açıldığının artık bizim için çok bi önemi yok önemli olan sonuçların eylül içinde açıklanıp açıklanmaması bence oraya ağırlık vermeliyiz
-
@paretowilfredo hocam soru sormak ne zaman sui-zan ( kötü niyet demekmiş sayenizde öğrendim sağolun ) oldu? Şu ana kadar dava ile ilgili ilk defa konuştunuz ve haklı da bulmuşşunuz. İnsan merak ediyor. Neyse bilgiler için sağolun. İyi akşamlar.
-
@nwsenior Hayır dostum, kötü niyet sûi-niyet'tir. Sûi-zan ise benim size kötü söylediğimi zan-netmeniz anlamında. Ben de bu anlamda kullandım tam olarak. Sormanız değil, benim sizi değer görmediğimi düşünmenizeydi sözüm. Yine sui-zan etmişsiniz bakın İyi akşamlar dilerim dostum ben de.
-
@bcbc3434, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
arkadaşlar dava olayına çok takılmamak gerekli olan olmuş zaten bu saatten sonra alımın iptal edilme gibi bi durum olamayacağına göre hangi konudan dava açıldığının artık bizim için çok bi önemi yok önemli olan sonuçların eylül içinde açıklanıp açıklanmaması bence oraya ağırlık vermeliyiz
Tam olarak söylemeye çalıştığım şey bu dostum. O dönem zaten bir kötüye giriş sezsem ya da duysam paylaşırdım. Ancak süre aşımı ve başlangıçtaki uzama ile alakalı olarak etkili olduğunu belirtmek için paylaştım bu bilgiyi. Yoksa şu an kesinlikle bir öneminin kaldığını düşünmüyorum.
-
@paretowilfredo paylaşımlar için teşekkürler üstat . Rabbim yar ve yardımcımız olsun arkadaşlar . Gerçekten beklemek , sınava hazırlanmaktan çok ama çok daha zormuş . En kısa sürede sürecin nihai sonuca ulaşması dileğiyle . Selamlar
-
Biz ve sgk !
https://youtu.be/A52GRwaqQyw -
@paretowilfredo hocam ben şu kısmı anlayamadim. Bu dava 30 günlük süreci uzattiysa bundan sonraki süreci de uzatır mi? (Tamam iptal olmayacak alım ama öncesinde bu nedenle uzadigini dusunmussunuz )
-
@guzelgunler Yargi surecleri dostum uzamasına sebep olan şey. Çok detayına girmek doğru değil ama bu işleyiş tam o günlere denk geliyor.
-
Arkadaşlar size bir duyumum olacak. Bakanlıkta memur olarak çalışan bir arkadaşımla yaklaşık 2-3 haftadır iletişim halindeyiz. Kendisi üst kademedekilerle irtibata geçmeye çalışıp bana geri dönüş yapacağını söylemişti.
Bugün verdiği bilgi, Bakan Hanım’a imzalanması için listelerin sunulduğunu, bir kaç haftaya açıklanacağı kendisine söylenmiş.
Emin misin diye sormak istemedim, o da bana biraz net olmadığını hissettirdi ama üstü kapalıda olsa.
Ayrıca gelip duyumun sağlam mı, kimle görüşmüş tarzı sorular sormazsanız sevinirim. Bunu karşıdaki insana ben sormadım çünkü, güvensizlik ilişkisi oluşmasın diye. -
@bornova35 eylül du bikaç hafta oldu uzucu ..ne diyebilirim ki Allah sabır versin hepimize.
-
@paretowilfredo Üstad bu çsgb nin klasiği haline geldi. İş teftiş 2 yıldır açıklanmıyor istihdam desen aynı. Geçen zamanın haddi hesabı yok. Verilen emek vazgeçilcek bir emek olsa bırakıcam şu süreci ama değil işte. Bu pauni almak için gençliğimizi kütüphaneye görmüyoruz. Artık yeter gerçekten süreci tıkayan neyse çözülsün !
-
@paretowilfredo yok hocam anlamadiniz. Ayrıntısıni sormadım. Siz bu dava sürecinin bundan sonraki sürece yani uzamasina etki edeceğini düşünüyor musunuz ben orayı anlamamistim yazisinizdan.
-
@guzelgunler Net bir bilgi almadan bir şey diyemem dostum açıkçası buna. Sürece dair bilgi alırsam eğer daha sağlıklı yorum yapabilirim. Şu anki durumda tahminde bulunmak bence sağlıklı olmaz. Bakanlığın Eylül söylemi ile bağlıyız şu an.
-
Ömrümüzün son Eylül'ü arkadaş işe bak bu ay biter inş
-
@paretowilfredo bundan sonraki ilani etkileyebilir mi ustad bu dava isi
-
@adam-simith Eğer ki dostum bir düzenleme yapılmasını gerektirirse, belki. Ama o da çok vakit alacak bir şey olmayacaktır. Kurumlar genelde davalık/ihtilaflı hususlarda düzenlemeleri hızlı halleder bir daha aynı sorunu yaşamamak adına.
-
Gün geçmiyor ki foruma her girdiğimde şok olmayayım
-
Kimisi bugün yarın açıklanıcak diyor kimisi birkaç hafta diyo bakanlığı arıyosun eylül diyo ki eylülün bitmesine 1 hafta kaldı ve hiçbir hareketlilik yok vallahi yıldım artık ya sesimizi duyanda yok
-
@paretowilfredo saolun ustad
-
Yönetim kuruluna kurum başkanı başkanlık etmiyo muydu.yani bakan yok o toplantı da.yanlış mi biliyorum .o halde yönetim kurulunda atamalarla ilgili nihai karar verilmedi bilgisi ne kadar bağlayıcı olabilir ki..(tamam bakanligi temsilem bi uye var.ama danisman sekreteri neden israrla eylul desin ki)bizim başından beri bilgimiz sürecin bakan da olduğu zaten. Ve danismanliktan da sürekli bakan öyle talimat verdi denilip Duruluyor .imza yi bekliyor.an meselesi gibi geliyor bana.