2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@modigliani-0 olabilir dostum fakat özellik gelmeden önce de geçmiş grubun yoğunluğu pek yok, belki mülakat sonrası daha çok ileti girişi olabilir.
-
@karagergedan Dostum o çevre biraz pahalı olabilir bu anlamda ancak ulaşımın kolay olabileceği en temel nokta Başkent Öğretmenevi. Oradan ulaşım çok zor olmaz. Diğer yandan Balgat'ta Kurumun kendi misafirhanesi de var. Dışarıdan alım konusunu bilmiyorum, arayıp bi sorun isterseniz.
-
@modigliani-0 hocam daha dün bir bugün iki. Bundan önce başladı durgunluk,yine bi wp vakası ile karşı karşıyayız sanırım.Burada bunca bilgi verilirken böyle bi sessizlik yine aynı sebepten olabilir. Yazık öyleyse eğer.
-
@mk-ank Eğer yine whatsapp'a gittiyse insanlar A Grubu için yaptığım çalışmaları ciddi şekilde gözden geçireceğim. Onca uğraş ile sırf şu alıma dair bile hazırladığım 5-6 yazı var. Keza başlıkta da onca bilgi paylaşımı yaptım. Mülakattan sonra mümkünse olur ha gecikirse mülakat sonuçları 30 günü aşarak ne zaman açıklanır diye ya da atama dönemi ne zaman evrak teslimi olur diye veya 11.promosyon alımı ne zaman diye sormasın. Gerçekten yoruldum artık ben bizim kitlemizden. Daha verimli olacağımı düşündüğüm bir alana yöneleceğim artık.
-
O özelliğin gitmesi bence yine iyi değil üstadlar çünkü inanın siteden nerdeyse çıkmayan ben bile anasayfadaki özellik gidince çok seyrek girmeye başladığımı fark ettim ben de mülakata gireceklerden biriyim burayı canlı görmek isterim
-
Biz bu sitenin çok ekmeğini yedik kimse yadsımasın o yüzden Mülakat sürecinde burda olalım bir şekilde
-
@modigliani-0 Dostum bu konuda ben gerekli iletileri yaptım teknik ekibimize, en kısa sürede bir daha bir çalışma yapacaklar ve mümkünse geri getirmeye uğraşacaklar. Ama dediğim gibi bunca durgunluğun asli sebebinin ben de farklı olduğunu düşünüyorum. Mülakata katılacaklar belli olduğundan beri adım adım azalıyor aktif kişi sayısı bu başlıkta. Bakalım gözlemleyeceğim süreci.
-
Eski mülakat sorularına bakarken "Sgk rengi nedir" bir soru gördüm. Nedir bu bilen var mı yazım hatası filan mı ?
-
sgk amblemi ne renktir diye sorulmustu. gecen alimin basliginda dolanirken gormustum
-
@gaye teşekkür ederim
-
@karagergedan Gida tarim hayvancilik bakanliginin misafirhanesi var eskişehir yolu üzerinde bi dolmusla 20 dk ya gidiliyor gunluge de uygun disardan da kalinabiliyor ailem gunlugu 50 60 tl olmasi lazim
-
@paretowilfredo niye kapandı yazışmalar ???
Ayrıca mülakata giren arkadaşlara başarılar diliyorum allah herkesin gönlüne göre nasip etsin -
Arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.. Bölümünüzü, hangi komisyonda girdiğinizi, sorularınızı ve genel havayı yazarsanız memnun oluruz. Lütfen whatsapp gruplarına kaçmayın, 11.promosyona güzel bir başlık bırakalım.
-
@agustcomte Hangi yazışmalar arkadaşım ???
-
Dostlar mülakata girecek herkese başarılar diliyorum öncelikle. Ben 11 Temmuz’da 1. Komisyonda mülakata gireceğim. Şehir dışından gelecek olan arkadaşlar konaklama işini nasıl hallettiler tavsiye de bulunur musunuz ?
-
@takkurt bende aynı gün aynı komisyonda giricem kardeşim hakkımızda hayırlısı olsun başarılar diliyorum ben necatibey sokağında bi otel ayarladım internetten ordan geçicem
-
Gercekten forumun eski hali daha guzeldi bu cok kotu olmus. Girmemeye basladim bende. Lutfeen eski haline dondurun ️
-
@kgms bende başarılar dilerim üstadım. Ne kadar bi maliyet tuttu acaba konaklama ücreti
-
@takkurt 70 tl tek kişilik bi oda ayarladım fazla konfor falan düşünmüyorum 5 yıl öğrenci evinde kalmıs birisi olarak
-
Mülakatı tamamlayan arkadaşlar neler sordular , bölümünüz neydi , nasıl davrandılar paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler . Başarılar tekrardan .