2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo Hocam haklisin ama ben kendi acimdan konusayim sgk denetmenlik mülakatina sadece sizin gösterdiginiz yerlerden calistim faydali oldugunu düsünüyorum Allah sizden razi olsun
-
@aroma çok teşekkür ederim. Bu bilgi yeterli oldu gerçekten.
-
"1. Komisyon şu anda 45. kişi dahil yukarı çağırdı. Çok hızlı ilerliyorlar. Sabah erken burada olmak önemli" denilmiş arkadaslar biletinizi ona göre ayarlayin
-
@RagnarNurkse Olabildiğince nokta atış önemli olduğunu düşündüğüm yerleri seçmeye çalıştım mevzuata hakim olduğum için. Faydali olursa ne alâ ama dediğim gibi, beni düşünmeye sevk eden şeyler oluyor sürekli. Bakalım, hayrolsun sonu.
-
2.komisyon Kamu Yönetimi
Finansal kaldıraç oranı
Sgk 'nın ana hizmet birimleri
Merkez Bankası' nın açık piyasa işlemleri
Alacağın temlik
Arada bir kaç soru daha vardı galiba ama şu an hatırlayamıyorum sonradan aklıma gelir ancak:) -
@paretowilfredo Aman hocam düsünürken aklinin ucuna bizim gibi seni seven her zaman arkanda duranlarida aklina getir (2 gün foruma giremedik eksik kaldik sen gidersen biz biteriz)
-
@gannicus sgk ana birileri genel müdürlükler değil mi
-
@adam-smithh bilmiyorum hocam o soruyu cevaplayamadım
-
@adam-smithh Dostum mülga 5502 sayılı kanunda teşkilat ana hizmet birimleri, yardımcı hizmet birimleri ve danışma birimleri olarak üç kısımdı. Şu an 4 sayılı cbk md.413'e göre Kurum merkez teşkilatında böyle bir ayrım gözetilmedi. Ancak Merkez teşkilatı çalışma yönetmeliğinin 7,8 ve 9. Maddelerinde ayrım hala söz konusu oradan göz atabilirsiniz dilerseniz.
-
@paretowilfredo üstad birşey sorcam kurumun adı Calisma ve Sosyal Güvenlik bakanlığı idi.Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanligi ismini 4 sayılı CBK nin yürürlüğe girmesiyle mi aldı ?
-
@paretowilfredo Dediginiz gibi hocam 3 lü ayrima tabi tutulmus hic dikkat etmedik bakalim mülakat gününe kadar neler ögrenicez bilmedigimiz
-
@olursaolur Evet dostum. Bakanlığın kurulduğu cbk ile birlikte birleşme geçerli.
-
Bölüm: Istatistik
Karadenize dökülen akarsular nelerdir?
Memleketim Igdır olduğu icin ne yetişir sorusu geldi. Mikroklima nedir ?
Anavo?
Korelasyon?
Sgk nereye bağlıdır?
Bakanın ismi? -
@paretowilfredo sagolasin üstad
-
bilmediginiz sorulari nasil bilmiyorsunuz arkadaslar? direkt hatirlayamiyorum ya da bilmiyorum efendim seklinde mi yoksa uzun sessizlikler kem kum mu oluyor? nasil davranmali boyle olursa? bu konu beni geriyor.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
@gaye Dostum bilmiyorsanız, bilmiyorsunuzdur. Kem küm etmek ya da yanlış bilgi ile lafı dolandırmak sizi kötü duruma düşürür. Komiayonun gördüğü belki 5000. Adaysınız, gözünüzden anlarlar bilip bilmediğinizi zaten. Azami doğal davranın. Bilmiyorsanız bunu güzel bir dil ile izah edin. Anımsayamadım şu an ya da tam olarak bilemiyorum gibi bir yanıt kurgulayabilirsiniz sorusuna göre. Ama sakın paniklemeyin. Olduğunuz gibi kalmaya devsm etmeye çalışın.
-
Arkadaslar canta telefon bırakabilcegimiz bi yer var mı iceri girerken?
-
@gaye açıkçası ben, bilmiyorum efendim o konuda bir bilgim yok dedim
-
@mellodi kapının önünde bir görevli var içeri girerken telefon vs oraya bırakıyoruz