2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Kartax 4c değil mi kaldırılan hocam
-
@meriv evet
-
az soru sorma olayi komisyona gore sanirim. ben 1.komisyonun kimseye bir soru sordugunu sanmiyorum.
-
@atanamayan bunu kim söyledi size ? Nerede görebiliriz
-
@lastmetal ilanda 8-26 temmuz yazıyor fakat açıklanan mülakat listesi 8-19 temmuz sürelerini kapsıyor, 19undan sonra mülakat görünmüyor kardeşim
-
@gaye Benim de anladığım kadarıyla 1.komisyon ciddi peş peşe soru soran komisyon. 2 ve 3 daha rahat muhabbet eden komisyon.
-
@felix-felicis evet hocam bence de oyle. 1 biraz zorluyor. ama bu isler hic belli olmuyor. sonucta rahat komisyonlarda mulakatlari rahat gecenlerin bir kismi elenecek. 1 de zorlananlarin bir kismi da alinacak. komisyon zorlu diye moral bozmamak gerekli anlaminda soyluyorum. mutlaka o zorlama payini hesap ediyorlardir.
-
@redcrossbjk anladım. Onu sordum işte. Ek gün nasıl oluyor onu anlamadım
-
@lastmetal o ek günü bende görmedim hocam hatta mülakat listesine komisyon komisyon baktım acaba herhangi birisinde 19undan sonra var mı diye ama yoktu belki arkadaş orada gorevlis vs birine sormuş olabilir ama o da biraz saçma olur
-
@lastmetal daha önce bi arkadaşımızın da açıkladığı gibi bedelli askerlik yapan arkadaşlar için ayrılmış o gün sadece. 19unda bitiyor mülakatlar yoksa
-
@mellodi anladım ilginç geldi açıkcası . Hayırlısı artık
-
Komisyon 2 İşletme kefalet söz ve türleri, kurumlar vergisi mükellefleri, çekirdek enflasyon, 5510 açılımı
-
Forumdan bugün haberim oldu. Mülakat sorularını yazabilmek için üye oldum.
2.komisyon bölüm çeko
Hesap planı nedir say
Laffer eğrisi
Negatif statü haklar nedir say
ILO nedir
Son okuduğum kitap
Komisyon üyeleri çok rahatlardı.takıldığım sorularda yardımcı oldular. Herkese başarılar. -
Katılmayan sayısına dair bilgisi olan var mı bugün itibariyle?
-
@aroma ikinci komisyon için bugün 4 kişi gelmemiş
-
Mülakata 2. Komisyonda katılan arkadaşlar , komisyon başkanı başka bir kurumdan mülakat bekleyip beklemediğinizi sordu mu ?
-
@70mb sordu
-
@70mb bana sordu.
-
3.komisyonun tutumu tavri nasi arkadaslar , soru agirlikli mi yoksa sohbet agirlikli mi geçiyor mülakatlar?
-
Arkadaşlar 1. Komisyonda girdim sorular şu şekildeydi:
Kendini tanıtır mısın?
Neden denetmenlik? Denetmenin görevleri nelerdir ?
Ege bölgesinde en son nerde yangın çıkmıştır?
Amortisman nedir ? Kaç çeşit amortisman yöntemi vardır ? Sayar mısınız ?
İktisat nedir ? İktisat Modellerini sayar mısınız ?
Tbmm nin ilk başarılı olduğu cephe hangisidir?
İdarenin takdir yetkisi ne demektir?
Güncel kayıt dışı istihdam oranı, işsizlik oranı, enflasyon oranı, işgücüne katılım oran değerlerini söyler misiniz ?
Başta anne baba ne iş yapar kardeş sayısını falan sordular.
Tercihini yap ailesine teşekkür ederim çok faydaları oldu emeğinize yüreğinize sağlık. Genelini cevapladım bir soru yarım cevap verdim 1 soruyu hiç bilemedim. Komisyonda güler yüzlüsü de vardı nötr olanında sert mimikleri olan da. Mülakat esnasında telefonla konuştukları ilgilendikleri oldu. Onun dışında sakin bir havada geçti diyebilirim inşallah bir faydası olabilir herkese başarılar diliyorum.