2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@cansuu bana göre denetmenlik prestijli bir meslek ve ben bu mesleği iyi bir şekilde yapabileceğime inanıyorum dedim. Bi kaç birşey daha söylicektim. Hiç denetmen biriyle görüştün mü sordun mu ne iş yaparlar dedi.
-
@Birumut 1.komisyon
-
@samettin 6. Bendim oradaki kardeşim nasıl geçti mülakatın neler sordurlar
-
- Komisyon İİBF 2 soru soruldu
-
@Kartax Tam anlamıyla 2 de sayılmaz bir tane diyelim toplam iki dakika sürdü
-
@Kartax ne sordular hocam? Bir de komisyonun tavrı nasıldı?
-
@JosephStiglitz Komisyon güleryüzlüydü içlerinden sadece birisi soru sordu . Dmkya göre istihdam şekillerini
-
@Kartax 1 soru sormaları tuhafima gitti anlamlandiramadim
-
- Komisyon
Bölüm: Kamu yönetimi
1-Kıdem tazminatı nedir, hangi şartlarda ödenir ne süreyle kesilir?
2- Valör nedir?
3- Uvyk nedir, örnek ver
4- Çerçeve Anayasa?
5- Gezegenleri say, en büyük gezegen?
- Komisyon
-
@alexdesouza, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
- Komisyon
Bölüm: Kamu yönetimi
1-Kıdem tazminatı nedir, hangi şartlarda ödenir ne süreyle kesilir?
2- Valör nedir?
3- Uvyk nedir, örnek ver
4- Çerçeve Anayasa?
5- Gezegenleri say, en büyük gezegen?
5 tane yarısından çoğu zor sorular. Bize 1 tane
- Komisyon
-
@Kartax 1 tane soru sormalarını olumlu karşılıyorum aslında ben duruşunuzu beğenmiş olabilirler.
İçerideki muhabbet ortamı nasıl gerçekleşti komisyonu tanımak için bizlere de faydası olur. -
@karagergedan komisyon oldukça güleryüzlü takildigim yerlerde yardımcı oldular . Tanitim esnasında yaşadığım sehirle ilgili bir soru sordular . Onun haricinde bir üye konuştu sadece soruyuda o sordu . Ben daha soru beklerken çıkabilirsiniz dediler
-
@Kartax Takıldığım yer derken kendinizi tanıtırken mi yardımcı oldular.
Çünkü dmk istihdam çeşidi 4 tane biri mülga edildi zaten cevaplama süresi kısa olmuştur.
Tahmin ettiğim gibi tanıtma kısmında sakin,özgüvenli gözüktüyseniz fazla soru sorma gereksinimi duymamış olabilirler. -
@karagergedan takildgim nokta mülga edilen kadroda olanlar hangi istihdam şekline geçti sorusuna sözleşmeli personel oldular dedim bunun farklı bir adı varmış idari sözlesmeli büro görevlisi şeklinde buna yardımcı oldular bende ilk defa duydum
-
@Kartax hocam kadrolar tam olarak nası ifede edilir ? internetten baktım ama karmaşık geldi değişiklik dolayısıyla
-
@karagergedan Hocam bu kadar mi deyip keske soru sormalarini isteseymis dmi vakif katilimda sizin gecirdiginiz tarzda bi mülakat gecirmis arkadas
-
Bu sorulan genel kültür sorularını bilmesek ne olur? Sorulan soruların yarısından fazlasını ya hatırlamıyorum ya da bilmiyorum
-
@meriv memur, sözleşmeli personel ,işçi şeklinde geçici personel vardı kaldırıldı
-
@RagnarNurkse ahahah kamuda o gaz pek yemez gibi çıkabilirsiniz dediklerinde arkama bakmadan uzarım açıkcası
-
@karagergedan Ahauahshs aynen öyle hocam