2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@felix-felicis yani konuşmayım diyorum ama gerçekten canınız tartışmak mı istiyor ?
-
@felix-felicis kapıdaki görevli de guy olan birine niye denetmeligi tercih ettiniz aynı maaş guyla diye soru sormuş.Belli ki kurumun bu yöndeki tavrı belli. Zaten benim gözlemlediğim de guy ve ilgocten çok başvuran olduğu. Bu da komisyonu rahatsız etmiş olabilir.
-
@eomer 1.komisyon guylara sordukları soruları bilemeyince terslemiş pek sıcak bakılmıyor sanırım ama geçen seferki gibi hiç alınmaz mı bilmiyorum kısmı sayıda alınabilir guylardan.
-
@Aslan-Reyiz Ne kadar az alınırsa o kadar iyi hocam. Yıllardır açıkta bekliyoruz zaten.Bu kez şans yüzümüze gülsün.
-
Guy veya mesleği olan arkadaşlar gücenmesinler ama inşallah tercihlerini işsizlerden yana kullanırlar.Allah yüzümüzü güldürsün bu alımda.
-
@meriv Hocam kurumun tavrı bu. Benim yorumum değil. Tartışacaksınız komisyonla tartışın.
-
@felix-felicis Kardeşim neyi tartışacağız ki? Yıllarca bu yolda yürümüş zorluğunu bilen bir insan GUY ya da İL Göç olmuşsa ve ardına buraya alınmasın istiyorsak suç mu? Kendisi başkaları o ilanlara başvurduğu için hiç mi 0 küsürlü puanlarla dışarıda kalmamış mı? Tartışan varsa tersleyin gitsin.. Bunun gibi bencilliklerin yüzüne belki 4 tane sınavda 0.2 0.6 ile dışarıda kaldım. işsizliğin ve ilanların az olduğu yerde birbirimize destek olmak yerine köstek olan varsa benim zerre saygım olmaz açıkçası.
-
Guy olup sgk ya geçmek isteyen arkadaşlar neden geçmek istiyorsunuz mantıklı gelen sebep nedir ikiside taşrada çalışıyor ikiside aynı maaşı alıyor kurum değiştirmeyi cazip hale getiren nedir amacım tartışma veya ikilik yaratmak değil puan sizin başvuru hakkı sizin tabiki ama sebep?
-
inşallah guy ve il göçcülerden bir kişi bile almazlar
-
- Da mülakata girecek var mı acaba .. inşallah en kısa sürede açıklanır .
-
Ülkenin dört gencinden biri işsizken kurumiçi alımın önünü açan bi sistem bu kadar ince düşünmez. Keşke düşünse ama düşünmez. İstediğini alır istemediğini almaz. İhtimal baya düşük malesef. Dört te bir ihtimali yükseltmek istiyorsunuz belki haklı olarak ama devlet te işler böyle işlemiyor.
-
Ya daha devlet memuru olmadan birbirinizin ayağını kaydırma peşindesiniz . Nasıl bu devlete layıkıyla hizmet edeceksiniz merak ediyorum . Devir mucadele devri inşallah maşallahla memur olunmaz , olandan da devlete fayda olmaz . Allah hepinizin hakkında hayırlısını eylesin kalbinize göre versin
-
Yine mi başladı bu saçma tartışma. Herkes girdi çıktı burayı bu mesele ile germeyelim ya. @paretowilfredο geçen grupta da olaylar böyle başladı hocam izin vermeyin sizden ricam. Sonra iş çığrından çıkıyor.
-
Guy ,gümrük,bankacı arkadaşlarla mülakat günü ettiğimiz sohbette sgk yı tercihn etme nedeni olarak özellikle guy arkadaşların çalışma şartlarından ve iş yerindeki baskıdan biraz yıldıklarını söylediler.
-
Zamaninda guy iken denetmen yardimciligina geçen birisiyle konusmustuk. Bana iş gereği dolap bile taşıdığını, resmen ne iş olsa yaparımcı gibi çalıştırıldığını, denetmenlerin ise net iş tanımları olması ve direkt emir veren bir amir altında çalışmıyor olmalarinin kendisini bu tercihe ittigini söylemisti. Dolayisiyla bu guylar niye basvuruyor aynı maaşı alacaklar diye soran arkadaşlar bu beyanı bir cevap olarak görebilirler bence.
-
Herkese hayırlı akşamlar, öncelikle en ağır meslek bile işsizlikten iyidir tabiki fakat şunu unutuyoruz arkadaşlar. İnsanoğlu olarak iyiyi isteme, daha rahat, daha konforlu şartlarda çalışma, ya da daha prestijli bir görevi ifa etmeyi hangimiz istemez ¿ ..
Neden denetmenlikten il Göçe, guya geçen duymaz iken Sosyal Güvenlik Denetmenliğinde Guy'dan, Mhuydan, İl Göçten arkadaşlardan geçilmiyor. ( Çok afedersiniz hepsi birden mı düşünemez hale geliyor, aynı maaş aynı özlük haklarına sahip olduğunu bu mesleğe girenler bilmiyor mu ? )Sözün özü işsiz olduğunuz için şu an bu düşünce de olmanız çok doğal sizlere kızmıyorum fakat olur da guy ya da il göç olduktan sonra kendinizi aynı maaş, o da taşra teşkilatı muhabbeti yaptığınız denetmenlik mülakat sırasında bulmazsınız. ️
Bu arada Kurumdan biri olarak söyleyeyim aralarında fark var.
-
Arkadaşlar artık lütfen tartışma programına çevirmeyelim burayı da .
2018 kpss den ber 10. Pro. İçin bitmeyen bir tartışma .
Kurumun kendi için de yapması gereken iyileştirmeler çalışmalar vardır elbet . -
En belirgin fark meslek tatmini sanırım değil mi@FameFabre
-
Guyların basvurma sebebi açık belli bir iş tanımı yok uzman adı altında memur işi yapıyorlar ve şefe baglı olarak calısıyorlar. Fakat diğer tarafta aynı maaşla bir şefe baglı olmadan calısan ve görev tanımı belli olan bir iş var. Siz olsanız guy olarak kalmayı mı terch ederdiniz? Yoksa hazır puanınız da yetiyorken daha iyi sartlarda calısabileceğinz bir yere geçmeyi mi terch ederdiniz ki en az 25 yıl calısacaksınız girdğiniz meslekte.
Not: Guy değilim. Onları da savunmuyorum Sadece neden basvurduklarını anlayabiliyorum. Tabii elenmeleri bzm gibi işsiz olan kişilerin işine gelir o ayrı. -
@eomer iyi mi kotu mu gectigini anlayamadim. sorularin coguna dogru cevap versen de mulakatin genel havasi gergin oldugu icin anlayamiyor insan.