2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@isimsizler inşallah kardeşim 🤲
-
Bahsettiğiniz süreler SGK özelinde çok erken süreler beklenti içine girmemekte fayda var.
Beklenti süreleri tamamlanıp aşıldığında psikolojik olarak daha zorlu geçmeye başlar süreç.
O yüzden ümit edelim söyledikleri gibi bir ay içerisinde açıklasınlar. -
1 aya razıyım Sgk özelinde 1 ay ne ki Sabır iyidir şükre yaklaştırır
-
@aroma aynen kesinlikle katılıyorum.
Süreç için sabırsızlananlar arada 9.promosyonda yazılan geçmişe dönük iletileri okumalarını tavsiye ediyorum.
Sürecin uzadıkça insanları psikolojik olarak nasıl ızdırap olduğunu, hissedilen duyguların sitem noktasına nasıl geldiğini görmeleri nefsi terbiye etmeye, sakinleşmeye vesile olacaktır.
O yüzden bir ay aslında çok güzel bir süre en azından elimizde somut bir tarihimiz var. -
@karagergedan 9 .promosyonu yaşamadım 0.01 le kaçırmam sebebiyle ancak bi dguy ve guy da aynı süreci yaşadım bu sebeple biliyorum o durumu neler yaşadığımı henüz unutmadım unutamam bu sebeple yazdım bunu da.Hakkımızda hayırlısı olsun öncelikle
-
1 ay içinde açıklanabilir durumu eğer gerçekleşirse a kadro alımların ilki olucak sanırım . Öncesinde var mı bu şekilde süreci işleyen kurum arkadaşlar
-
Velevki 26 ağustosta açıklandı? Sonra ki süreç ne bilen var mı? Gvs bu 1 ay içinde mi yapılıyor yoksa mülakatı olumlu sonuçlananlar için sonra mı başlıyor?
-
@70mb bu sorulara özelikle biz 7 ay bekledik yavaş aslanım falan diye laubali laubali bilmiş bilmiş konuşan tiplerden cevap bekliyorum, sonra gelenlerin işleri bir parça olsun kolaylaştığı için cins cins tepkiler vermek yerine, bir işe yaramaya çalışsınlar, madem ki hala bu mecradalar . .
-
@70mb ben arkadaşa aslanım koçum demedim. Kaldı ki o lafı ortaya atmadım arkadaşı etiketleyip de attım. Yine kaldı ki o arkadaş gayet güler yüzlü bir şekilde tepki verdi (insani bir tepki). Biz aramızda anlaştık yani sizi ilgilendiren alaycı laubali bir durum yok işinize bakınız ortalığı karıştırmayınız. Az çok süreci biliyoruz işinize gelince yardım istiyorsunuz soru soruyorsunuz işinize gelmeyince laubali oluyoruz. Size vereceğim en terbiyeli cevap bu haddinizi bilin boş yapmayın işinize bakın.
-
@denetcii kas kas az daha duyar kas
-
@70mb hayatta başarılar.
-
@denetcii sizede sizede
-
@denetcii hocam açıkçası yukarida verdiğiniz cevabı, kuruma daha önce girip belli sıkıntılar çekip, şimdi bunlar niye 1 ayda açıklanıyor biz niye o kadar bekledik mantığıyla yazılan saçma sapan bir cevap olarak görüp içinde bulunduğumuz döneminde etkisiyle aşırı tepki vermiş olabilirim, uslubunuz dikkatimi çektiği için önce ki yazılarınıza bakınca bunun empatisini yapıp o düşüncede olmayacak kadar surece emek verdiğiniz anlaşılıyor, o nedenle kusura bakmayın, özür dilerim.
-
@70mb tebrik ederim sizi çok güzel bir davranış sergilediniz. Bende özür diliyorum malum hepimiz gerginiz bende sert çıkmış olabilirim.
-
@denetcii estağfurullah
-
Sayıştay denetçiliğini kazanan 8 arkadaşımı tebrik ederim. Sonuçlar açıklanmadan feragat dilekçelerini veriniz lütfen
-
Evet ben de baktım 8 kişi Sayıştayı kazanmış. Belki aralarında mülakata girmeyen de vardır ama tercihlerini o taraftan kullanırlarsa bu tarafta daha fazla kişiye imkan doğmuş olacak. Hayırlısı.
-
Peki memlekette denetmenlik mi yoksa ankara da sayistay mi
-
@Müfettiş-Gadget sayıştay zirve bence hocam girenlerin yolu açık olsun fazlaca güzel bir meslek
-
3.komisyonda mulakatlariniz kac dk surdu arkadaslar