2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@isimsizler, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Ekim kasım gibi işbaşı yaptırılacağı duyumunu alan arkadaşlar olmuş da . En iyi ihtimalle ağustos sonunda açıklansa 2 ayda soruşturmaları bitirebilirler mi dersiniz
400 kişinin bitmesi zor bir ihtimal. 1 aylık sürede mülakatlar açıklanabilir evet ama güvenlik soruşturmalarının süresini uzatabilirler. Tamamiyle kişisel tahminim Ağustos ayında mülakatlar açıklansa dahi göreve başlamaların en iyi ihtimal yıl sonunda olacağıdır.
-
@JimBomBom peki gvs ler mülakattan sonra ise bu 1 aylık süreçte ne yapılıyor tam olarak bilginiz var mı acaba ? Zira forumda bir ara mülakat listesi açıklandıktan sonra dava açılmasını önlemek adına gvs kısmının mülakat sonuçlarından önce halledildigi formatında bir yazı okumuştum, bilginiz varsa ya da başka birinin bilgisi varsa açıklayabilir misiniz
-
@70mb hocam işyerinde bu birimde çalışan bir abimize rastlanmıştım. Bunu bende ona sordum. Bana dediği kurumların size önceden gvs yapma yetkileri yok. Çünkü siz henüz onların personeli değilsiniz. Kazanıp belgeleri teslim ettikten sonra o yetkileri oluyor ve öyşr yolluyorlar dosyaları bize.
-
@gannicus anladım hocam teşekkür ederim
-
@70mb bende sizin dediğinizi duymuştum hocam ama kazandıktan sonra gvs ye takılan birinin olduğunu öğrendikten sonra o ihtimal kalktı tabi.
-
@gannicus farklı kurumlar ama örneğin ysk süreci farklıydı. mülakatlar bittikten yaklaşık iki ay gibi bir sürece sonuçlar açıklanmış akabinde göreve başlatılmışlardı. üstelik bine yakın kişinin güvenlik soruşturması yapılıp sonuçları öyle açıklamışlardı. umarım burada da erken açıklanır.
-
@denetcii bekleyip öğrenicez hocam hayırlısı
-
@salkimhanim olabilir valla tam bilmiyorum , ben bana söyleneni söyledim::)
-
@gannicus sağolun hocam,süreç uzun olunca tabi duyum çok oluyor
-
@mert12344321 benimki 3 4 dk falan surdu
-
@mert12344321 benimde çok kısa sürdü ne olduğumu anlayamadım . Sanırım 2-3 dkka max
-
@mert12344321 3-5 dakika arası sürdü bana 2 soru soruldu.sadece
-
@mundell-fleming bana da sadece bir soru soruldu girmemle cikmam bir oldu demek ki hemen herkesin ayni sekilde geçmiş
-
Benim 2 buçuk dakika civarında sürdü. Böylr bir mülakattan benim anladığım cevaplanan hiçbir sorunun anlamı olmadığı. Herkese iyu şanslar.
-
3.komisyondaki arkadaşla evlilik muhabbeti yapmışlar 2 tane de soru sormuşlar sohbet havasında geçmiş 1.komsiyon bize 6 soru sordu yav kendimi bile kısa tanıttım:)
-
@Aslan-Reyiz Aynen banada 7 tane soru sordular en sert komisyon 1di sanirim
-
@RagnarNurkse Hocam 1.komisyon genelde çok soru sormuş galiba. Banada 6 soru soruldu.
-
@müstevfi Aynen hocam üyelerin hepsi soru sordular tam karsimdaki 3soru sordu buyuk ihtimal komisyon baskaniydi mevzuatla ilgili sorulardi
-
@RagnarNurkse aynen komisyon başkanı bana da 3 soru sordu .Peki hocam soruları ne ölçüde cevaplayabildiniz ?
-
@müstevfi 1 sorunun etrafinda dolastim hocam tatmin edici bi cevap veremedim ama digerlerini cevapladim tam olarak biri benim icin yeterli dedi digeri kafasiyla onayladi falan baskanin sordugu sorularida tam olarak cevapladim heycan vardi ama iyi gecti yani benim icin bana oyle geliyo anlattigim kisilerde ayni düsüncede bakalim hayirlisi