2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@RagnarNurkse mülakatlarımız oldukça benzer geçmiş Hocam benimde iyi geçti diyebilirim ancak bu durum sonucu ne derece etkiler belirsiz .
-
@isimsizler ne ictin sen ya. 9. Promosyonda hala yedeklerden baslamayan var. Ayrica surekli ise baslamadan bahsediyosun. Senin kazanman kesin galiba
-
@isimsizler, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@redcrossbjk bana da sanki 1 hafta icinde neticelenecek gibi geliyo insallaj duamıza ekleyelim hayirla hızlıca olumlu sonuçlansın diye
-
@aliveli003 Yeni alımda yedekler hakkını kaybeder. Sabaha kadar yedekleri mi bekleyeceğiz. Arkadaş kötü bir şey de dememiş 1 hafta içinde açıklanmasını temenni etmiş ne var bunda? Bende öyle düşünüyorum. Düşünmek istiyorum kime ne? Bir şey de içmedim. O arkadaş da içmedi. Yanlış foruma geldiniz sanırım.
-
@denetcii, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@aliveli003 Yeni alımda yedekler hakkını kaybeder. Sabaha kadar yedekleri mi bekleyeceğiz. Arkadaş kötü bir şey de dememiş 1 hafta içinde açıklanmasını temenni etmiş ne var bunda? Bende öyle düşünüyorum. Düşünmek istiyorum kime ne? Bir şey de içmedim. O arkadaş da içmedi. Yanlış foruma geldiniz sanırım.
Kardesim bi sey biliyoruz da soyluyoruz. Hala yedekten atanip baslamayan var.
-
@aliveli003 he kardeş kesin benim kazanmam ondan kıvranıyorum böyle . Bi de aşere-i mubasereyim ben cennetle de mujdelendim sgk neymiş.
-
Arkadaşlar tartışmanızı lütfen özele taşıyın. Sonuç bekleyen onca insan sizin anlamsız polemiğinizi, sonuçlara dair bir gelişme var sanarak başlığa girip okumak zorunda değil.
-
@aliveli003 Üslubun kötü be kardeş..
-
Arkadaşlar sizce yönetmeliğe uyarlar mı? Yani 1 ay sonra açıklarlar mı?
-
SGK bayramdan hemen sonra açıklanabilir
-
@YunusEmre_58 hocam tahmin mi yoksa bilgimi?
-
@YunusEmre_58 bir duyumunuz mu var
-
Arkadaşlar bu bir duyum ama kimseyi bağlayıcılığım yoktur
-
arkadaşlar herkese iyi akşamlar, sınav duyurusunda yazan 30 günlük süreyle ilgili kurumu arayan vs oldu mu?
-
@YunusEmre_58 bayram 15 ağustosta bitiyor. Bir aylık süre 26 ağustosta sona eriyor. Arada 10 gün gibi bi süre var. En büyük duyum yönetmelik hocam. Yine de sağolun.
-
Kaldı 26 gün artık duyum falan boşverin . Kalan şu süreden zevk almaya bakın 1200 kişi elenecek sonuçta ve süreç tekrar başlayacak elenenler için . En azından bayrama umutla girmek bile güzel bir şey
-
İnşallah başka kurum sınav ilanları gelmeden açıklanır.
-
@Andelib inşallah .
-
@paretowilfredo üstad denetmenlik 30 günde açıklanacak mı yani yönetmeliğe uyulacak mı?bilginiz varmı?
-
@atanamayan Dostum yönetmelikler uyulsun diye varlar. Ama bir Kurum kendi koyduğu kuralı çiğner diye bir öngörüde kimse bulunamaz. Bunu şu an kimsenin bilme şansı da yok dostum. Ancak tahmin yürütülür o da afaki olur.