2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
1 ay sürmez inş bu iş
-
@Aslan-Reyiz Hocam bir ayda aciklansinda fazlasinda gözümüz yok
-
Toplam kaç kişi girmemiş arkadaşlar bilginiz var mı ?
-
18.07.2019 tarihi itibarıyla 2. komisyonda 50 kişi gelmeyen vardı. O gün mülakata girerken kapıda bekleyen görevli bu şekilde söyledi.
-
Dostlar merhaba. Başvuru aşamasının altındaki formda galiba bir yer doldurmuştuk. Tercih ettiğim il olmazsa başka yerde çalışmam gibi bir metin yer alıyordu sanki tam hatırlamıyorum. Bu hükmün niteliği nedir, bilgisi olan bir arkadaş bahsedebilir mi? İnşallah kazanırsak bu seçeneğimizi değiştirmemiz mümkün mü acaba?
-
@HarunB öyle bir şey doldurmadık senin dediğin kazandıktan sonra il tercihlerinde oluyor.
-
@denetcii Yanlış hatırladım o zaman, teşekkür ederim hocam.
-
Arkadaşlar herkesten kendini tanıtması istenildi mi? Bana oturduğum gibi soru soruldu, kendini tanıt denilmedi bu durum anormal mi?
-
@mülkiyemezunu 1.komisyonda mi girdiniz hocam
-
@olursaolur evet 1. komisyon
-
- komisyonda girip de mülakatım iyi geçti ya da tüm soruları cevapladım diyen var mı?
-
@eomer Hocam bana sorulan bütün soruları doğru cevapladım ancak bu ne derece sonucu etkiler belirsiz
-
@eomer genel itibariyle iyiydi hocam 5 te 3 yaptım ama o heyecanla bende kendimden o kadarını bekliyodum stres ve heyecanın altında ne sorarlarsa sorsalar 5 te 5 yapamayacaktım.
-
@emilsax bende tek soru hariç cevap verdim hepsine ama iyi mi geçti kötü mü geçti anlayamadım. Çoğu kişiye direkt soru yönelttikleri için acaba bilip bilmemeye mi önem veriyorlar diye düşündüm.
-
@eomer Bende 1 sorunun etrafinda dolastim onda tatmin olmamislardir fakat diger sorulari tam anlamiyla cevapladim hocam kendimi tanitma firsatida verdiler bakalim hakkimizda hayirlisi
-
Güzel bir haber duydum. Guy olan arkadaşımın dairesinden mülakata girenler olmuş. Komisyon siz niye geldiniz diye açık açık terslemiş. Kurumun duruşunu görmüş olduk
-
@felix-felicis ya son guy mülakatını geçmiş de " kazandığın başka sınavlar var mı? " diye sorulmayanlar? Yani gizli GUY lar
-
@denetcii Hocam doldurduğumuz formda yazıyoruz zaten. Oraya yazılan yanlış bilgiden de sorumluyuz. Gizleyemezler
-
@felix-felicis hocam şuanda hali hazırda çalışmıyorlar ki. Mülakat zamanı daha güvenlik soruşturması yapılıyordu. Şuan çalıştığı yere GUY yazmamışlardır sanmıyorum:) (İnşAllah yazmışlardır)
-
Ekim kasım gibi işbaşı yaptırılacağı duyumunu alan arkadaşlar olmuş da . En iyi ihtimalle ağustos sonunda açıklansa 2 ayda soruşturmaları bitirebilirler mi dersiniz