2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar benim mülakatta bana ilk iki soruyu sordular ben ikisini de bilemedim ikisinde de başkan tamam bir tane daha soralım o zaman dedi 3.soruya cevap verdim sonrasında teşekkür ettiler çıkabilirsin dediler. Bir taraftan çok kötü geçti mülakatım diğer taraftan da sanki doğru cevap vereceğim bir soru sormak için başka soru sordular gibi geldi ne diyorsunuz kesin elenir miyim?
-
@barbaros bir soruyu atlamışım
Belediyelerde taşınmaz satışına kim karar verir? -
Son sıralarda giren arkadaslar nasıl durumlar komisyonlar bitirdi mi çalışmaları ?
-
@paretowilfredo hocam 1 ayda açıklanma olayına ne diyorsunuz
-
@isimsizler Tam olarak ne söylememi istersiniz dostum
-
@paretowilfredo kesin 1 ayda açıklanır yonetmelige uymalılar demenizi
-
@isimsizler hocam SGK da durumum farklında olmalı ki yönetmeliğe böyle bir şey koydu ve ilan metninde bunu belirtti. 2017 yılında ömründen ömür gitmiş biri olarak şunu söylüyorum. Net 1 ay içerisinde açıklanacak.
-
1.komisyon
1-Denetmen ne yapar,kayitdisi istihdam nedir,kayitdisi istihdam orani kactir?
2-Muhasebede varlik hesaplari nasil olusmustur?İlkeleri nedir tarzi bi soru
3-Komandite ortak ne demektir?Kimler komandite ortak olabilir?
4-Vergi yansimasi nedir?
5-Tbmm yi taniyan ilk devlet(yada ilk musluman devlet) ? -
1.Komisyon
Sgk denetmeni ne iş yapar?
Kayıt dışı istihdam nedir?
İçerdekiler disardakiler modeli acikla?
Gerçekleşmiş hasılat ilkesi nedir?
Türkiyenin komşuları kimlerdir?
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaslar. -
26sında girecek ekipte kaç kişi vardır ki, süreci çok uzatmaz inşallah
-
Toplam kaç kişi gelmedi son gün giren arkadaşlardan öğrenen varmı ?
-
Önceki günlerde girip soruları paylaşan mütevazi arkadaşları gönülden tebrik ederim. Bana göre mülakat süresince soru paylaşılmasa daha uygun olurdu. Bu tamamen haksız rekabet çünkü aynı soruları tekrar soruyorlar. Dolayısıyla herkes kendi gayretiyle hazıra konmadan çalışıp öyle girmeli diye düşünüyorum. Başlarda girip bu durumdan rahatsız olan bir çok arkadaş olduğuna da eminim. Herkese tekrardan geçmiş olsun ve hak edenler yerini bulsun
-
@ckmkerdal Benimki de sizin gibi oldu. Hatta sorulara doğru düzgün yanıt vermeyince; son kalan komisyon üyesine, ''Sen kolay sor da bilsin bari'' dediler. Salt bilgiye bakılıyorsa benim mülakatı geçme ihtimalim yok. Hem bu adaletli de olmaz ama yine de ne olacağını bilemeyiz. Fakat benim bir beklentim yok ne yazık ki.
-
@bulbasaur gercekten komisyonlarin tutumu hic iyi degildi. Sgk sınıfta kaldi bu anlamda.
-
Muhasebenin maliyet ve dönemsellik esasının eşitlenmesi ilkesi nedir gibi bir soru soruldu bana. Soruyu hatırladığım kadarıyla yazdım. Bu soruyu hatırlayan veya cevaplayan var mı?
-
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar artık bekleyip göreceğiz nasipte ne var .
-
Merhaba dostlar.
Hepinize geçmiş olsun. Öncelikle bilgi paylaşımı yapan ve bizlere katkı sunan herkese en içten teşekkürlerimi iletmeyi borç bilirim. Bencillik etmediğiniz için var olun hepiniz
Diğer yandan sorularin toparlanması sürecindeki çabası için @olursaolur dostuma bizatihi teşekkur ediyorum.
Mülakat sonuçları ile alakalı olarak 26'sı baz alınarak bir aylık süreyi hesap etmek daha anlamlı. Nihayetinde o gün girenler de bir değişken sonuçlar üzerinde. Bakalım inşallah süreç aşılmaz ve biz de soruşturmak durumunda kalmayız umarım. Hepinizin bahtı açık olsun dostlar -
Biraz geç oldu ben de yazayım
Bölüm sbky -1.komisyon
Gayet iyiydi komisyon yardımcı da oldular.
-Kendini tanıt
-sgk dent yrd görevleri,
-uygun amortisman
-tc nin nitelikleri
gsmh tanımla
-kayıtdışı istihdamı tanımla
-osmanlıdaki ilk nufus sayımıHerkese geçmiş olsun .Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@paretowilfredo dostum süreç içerisinde çok katkın oldu kendi adıma bende çok teşekkür ediyorum size Kısa sürede çalışma notların çok iş gördü
-
@paretowilfredo ben teşekkür ederim üstad Allah senden razı olsun desteğini hiç esirgemedin bu zamana kadar..Emek veren herkesin muradına erdiği bir süreç olur inşallah diyelim..Burda çıkar gütmeden soru paylaşan,duyarlı olan,heyecanını bizlerle beraber götüren herkese teşekkürler,başlığı canlı tuttuğunuz icin ayrıca mutlu olduk örnek bir başlık olur umarım paylaşım adına.soruları derliyorum akşam üstada atacağım Allahın izniyle