2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@aroma vardı hocam genelde soruları da o sordu
-
- Komisyon
Menfi, müspet, munzam zarar nedir
İstiklal marşı bestecisi ve hangi savastan sonra
Gelir tablosu ilkeleri
Gecikme zam ve faizi
- Komisyon
-
- Komisyon
Bölüm:Çeko
Toplu iş sözleşmesi ile toplu sözleşme arasındaki fark nedir?
Enflasyonist açık nedir?
King kanunu nedir?
1.komisyon
denetçinin görevleri ?
kişiliği koruyan davalar?
üretim faktörleri ?
93 harbi?- Komisyon
Kayitdisi istihdam nedir ?
Revalüasyon ?
Alacak devir hizi?
Mezopotamya neresidir?
Güclendirme katsayisi?
- Komisyon
-
- Komisyon
Bölüm: Maliye
Fatura yerine geçen belgeler?
Tarh ile matrah arasında nasıl bir ilişki vardır?
- Komisyon
-
3.komisyon Bölüm: Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Anayasa mahkemesi
İdare hukukunda bir örnek verdiler devlet buradaki sorumluluğu hangi ilke gereği yerine getirir.
İş sağlığı ve güvenliği kanunu nezaman yürürlüğe girdi. -
@atanamayan hocam guy olarak çalışıyormusunuz yoksa yeni atananlardanmısınız? Bir de ekrana nasıl baktınız o ekran merak konusu ama kimse bakamıyor dönüpte
(Bu arada bi olumsuzluk oluşturacağını sanmam telaş etmeyin bence) -
Arkadaşlar, iletilerin hepsini okumadım da,bir şey soracagim. Acaba tahminen ne zaman belli olur sonuçlar?
-
@872, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
tahminen
Yeni yönetmelikte, mülakatların bitiminden itibaren 30 gün içerisinde açıklanacağı yazıyor.
-
@mrnobody hocam guy olarak çalışıyorum. Sondan bir önceki promosyonda atandım. Bizim basvururken doldurdugmuz formda yazdıgımız ıcın calıstgmz yerleri.. O formu yansıtıyorlar bilgisayardanda goruyorlar.. O anlamda söyledm
-
Arkadaşlar yarın mülakatlar bitiyor ama son gün de paylaşımlarınızı sürdürmenizi rica ediyoruz. (Bu çabamız 11.Promosyona hazırlanacaklar için, soruları derli toplu paylaşacağız bir sonraki başlıkta.)
-
@walras12 uyarlar mi dersiniz?
-
@mrnobody bende baktım hocam . Başvuru belgesinde saçım farklı renkti. "Aaa bu sen misin bi baksana " dediler . Kendileri baktirdi
Başvuru belgesinin aynısı oraya yansitilan -
@isimsizler hadi ya bir gizem daha çözüldü desenize benim fotoğraf aşırı berbat bişeydi hiç önemsemeden yüklemiştim. Adamların sürekli sırıtık bi vaziyette beni dinlemeleri ondanmış demek
-
Sabır mekanizması ile başbaşa kaldık mı yine Mülakatlar da bitince
-
3.komisyon genellikle az soru sormuş bilemediğimiz yerden gelirse ve cevaplayamazsak ne demeliyiz. Cevap veremeyen olmadı mı hiç
-
Arkadaşlar en erken kaçta orada olmak gerekir?
-
Herkese başarılar arkadaşlar gönlünüzü ferah tutun
-
@Fernando-Reges 9'da mulakatlar basliyor. en azindan benim girdigim yerde oyle basladi diyebilirim. bir muddet erken gitmekte fayda var. basarilar.
-
- Komisyon Balgat
Bölüm : Maliye
Sorular : - Kdv yasal oranı nedir ?
- Enflasyonist açık nedir?
- Tobin teorisi nedir ?
Sonuç olarak;
Komisyon üyeleri sıcak kanlı, güler yüzlü , soru cevaplarında yardımcı davrandılar. Çok fazla net cevaplar vermemiş olmama rağmen güler yüzlü davdandılar.
Herkese başarılar ..
- Komisyon Balgat
-
@ckmkerdal ben de bunu merak ediyorum açıkçası gerçekten tüm soruları herkes bildi mi ben bildiğimi bile aktaramadim