2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@varetopilfredo çok teşekkürler
-
@0626 2.komisyon
-
arkadaşlar merhaba.ben 1. komisyonda girdim mülakata.Mülakat anında kendimi tanıtırkan babamdan bahsederken babamın ödeyeceği prim üzerinden soru sorulmaya başlandı ve kendimi tanıtma faslı bitmiş oldu bir anda. Ben guy olduğumu söyleyemedim.Arkamızda yansıtılan ekranda yazıyordu ama ben dile getirememiş oldum.Bu durum olumsuz etki oluşturur mu sizce?
-
Arkadaşlar askere giden arkadaşlardan dolayı mülakat süreci uzayacak gibi bir paylaşım yapılmıştı.
Doğrulayabilen veya başka bir duyumu olan var mı?
Son olarak; kuruma giden arkadaşlardan komisyon çıkışında kapıdaki hanımefendiye & beyefendiye veya başkasına sorabilecek varsa ve bizimle paylaşırsa sevinirim. -
Tabi ki olumsuzluk olur. Söylemeye utandığınız seyi keske yapmasaydınız@atanamayan
-
@MTkmn mülakat odası önündeki görevliye sorduğumda 26 sında dilekçe veren bedellilerin mülakatı olacak eğer süreye uyulursa 26 sından itibaren 30 gün işler dedi.
-
@keynes123456 hocam söylemeye utandığımı nerden çıkardınız.Ben diyorum ki ben kendimi tanıtırken bir anda soru faslına geçtiler.Ben kendimi tanıtamamış oldum ve arda sorular geldi.bende cevapladım.Mülakattan çıkınca söyleyecek fırsatımın olmadığını ve söylemediğimi fark ettim.Yanlış yerden yorumlamayın lütfen.
-
- Komisyon İşletme
Genel af ve özel af farkı nedir, genel aftan yararlanamayan suç hangisidir?
Kanunlar ne zaman yürürlüğe girer?
Sıcak karşıladılar. Bölümüm ile ilgili soru gelmemesi biraz şaşırttı açıkçası.
- Komisyon İşletme
-
@atanamayan bende kurumun çalısan adaylara düsüncelerinden dolayı söyleyemediğinizi algıladım. Kusura bakmayın sert bi cıkıs yaptıysam
-
@sakura780 gözleri tutmamış kardeş seni.
-
@keynes123456 estagfrullah hocam.Sadece kendimi tanıtırkan bir anda sorulara geçtiler ve soruları cevaplama telaşına girince çıktıktan sonra söyleyemediğimi fark ettim.Olay buydu.
-
- Komisyon
Fatura yerine geçen belgeler nelerdir
Gider pusulasını kim düzenler
Soyut norm denetimi somut norm denetimi açıkla
- Komisyon
-
@ozdnz komisyonun tavri nasilsi hocam size karsi , gecmis olsun
-
@Müfettiş-Gadget teşekkür ederim ilk başta başkan biraz sert duruşluydu ilk soruyu da o sordu zaten sonra çıkarken güller yüzlü davrandı u beni şaşırttı :)) diğer üyeler pek konuşmadı 1 soruyu da sağ tarafımdaki üye sordu ortam iyiydi ama ya çok gergin değildi
-
@ozdnz komisyon kaç kişiydi hocam ?
-
3.Komisyon Bölüm:iktisat
Enflasyon hesaplama yontemleri?
Bütçeleme süreci?2.Komisyon Bölüm:Iktisat
Eksik borç?
ilk tiyatro eserimizin yazarı?
Cari oran?
Akreditif hesap? -
@Thorstein-Veblen 5 kişiydi
-
- Komisyon
Tanıtma faslı yok
Gss hakkında bilgi,dilimleri nelerdir?
Enflasyonun gelir dağılımına olan etkisi?
Milli kongreler döneminde egemenlik kayıtsız şartsız milletindir düşüncesi hangi kongre?
Gelir tablosu nedir,ana hesaplarını sayın?
- Komisyon
-
@ozdnz hocam başkan vardı yani .ilk hafta yoktu da
-
2.komisyon işletme
katkı oranı nedir? (muhasebe)
ilk nobel ödülü alan kadın? hangi alanda ve çalışmasını biliyor musun?
genel sağlık sigortası nedir? en düşük ödenen prim?
teferrüğ nedir?
antrepo nedir?