2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo aa cvp verilmiş pardon dostum
-
- Komisyon bölüm iktisat mutlak gelir hipotez i, J gerisi, Arap yarımadasındakı 4 ülke, 4a,b,c liglere örnekler. Herkese başarılar
-
@0626 genel olarak herkesin yazdığı gibi sıcak kanli insanlardi...
-
- Komisyon bölüm iktisat
Enflasyon nedir ve hesaplama yöntemleri
Tufe ve deflatorü karşılaştır dediler
Komisyon genellikle bölümlere göre soru sordu gayet iyi davrandılar,başarılar arkadaşlar.
1.komisyon bölüm iktisat
Sosyal güvenlik nedir risklerini say(cevaplarken tamam yeterli dedi)
İçtüzük nedir?
Vergilemenin ilkeleri 5 tane say
Osmanlı ya başkentlik yapmış iller?
İlk mülakatımdı vergilemenin ilkerinden 3 tanesi geldi aklıma diğerlerini cevapladım hepimizin hakkında hayırlısı- komisyon
trend analiz
kayıtdışı istihdam
trampa
taleple istek arasındaki fark
3.Komisyon
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Komisyon yönlendirilmeye açık.
Kendini tanıtma kısmında kurduğum cümlelere geri dönüş yaptılar kendimden ailemden bahsettim sohbet havasında geçti 1-2 dakika.
Hatta giriş bir nebze kötü oldu ama toparladım diyelim kravatım biraz aşağıda kalmış onu belirtti komisyon başkanı onun üzerine birkaç espri yaptım. Gülüştüler.
Alan anlamında tek soru soruldu.
Vergiyle borçlanma farklarını yeterli gelecek şeklinde açıklama yaptım komisyon başkanı teşekkür etti bende teşekkür ettim çıktım.
Yüzlerinden anladığım kadarıyla tatmin oldular.
Herkese tekrardan başarılar diliyorum.3.komisyon bölüm maliye
Muhesebe temel kavramları
Tarafsızlık ve belgelendirmeyi açıklarmısın?
Örtülü sermaye
Mizan2.Komisyon Bölüm Kamu yönetimi
Aet hangi antlaşmayla kuruldu
Kimler sigortalı sayılmaz
Mali tevzin
Trend analizi
Devlet memurlarına verilen cezalar?1.Komisyon-Maliye
Kendini tanıt demeden sorulara geçildi.
-Neden SGK denetmenliği
-Misaki millide taviz verilen iller hangileridir?
-İmf nedir ilk ve son anlaşmalar ve su an ne durumdayız?
-kanuni hakim güvencesi nedir?
-iş sözleşmesi nedir?
-Sureksiz iş sürekli iş sözleşmeleri nelerdir?
-Otofinansman oranı nedir?2.komisyon
4a-4b sigorta kolları
Muhasebe temel kavramlarını say- tam açıklamayı anlat
Birincil ve ikincil piyasa işlemleri
Mücbir sebep
Muhtarlar hangi sigorta koluna bağlı3.komisyon
borçlanma vergi farki
KDV istisnalarını nelerdir ?- Komisyon
Kanunsuz emir nedir ilgili kanun maddesini tam olarak söyleyebilir misin
Büyükşehir belediye meclisini kim fesih eder?
3.komisyon
Tek soru: konsolidasyon nedir , gumrukte muhafazayim üstünde baya durdular ondan tek soru sordular.3.komisyon bölüm maliye
Muhesebe temel kavramları
Tarafsızlık ve belgelendirmeyi açıklarmısın?
Örtülü sermaye
MizanGecici is goremezlik odenegi nedir?
Issizlik odenegi nedir?
4a,4b,4c nedir?
Monetizasyon nedir?
Lale devri nedir?- Komisyon
İhbar tazminatı, hizmet sözleşmesi nedir unsurları nelerdir, Osmanlı nın ilk anayasası, üst mahkemeleri say, tarafsızlık ve belgelendirme nedir sözlü beyan kabul edilir mi, ayrıca istiklal marşını kim yazmıştır dedi, m. Akif ersoy deyince hayır sizin orda ne derler dedi (memleket Kırşehir) ben de neşet Ertaş dedim gülüp evet onu sorduk dedi.
3.komisyon bolum iktisat
Tek soru : maliye politikasi araclariBolum:Uluslararasi Iliskiler
2.komisyon
Stok devir hizi
Bulut bilisimi
Yetkide paralellik
Cobweb teoremi
Komisyon cok iyi rahat olun arkadaşlar hepinize basarilar diliyorum diliyorum.1.komisyon kamu y.
İdare hukuku özellikleri
Peşin sermaye
Dönem sonu envanter açıkla
Otranto ne anlam ifade ediyor. - Komisyon bölüm iktisat
-
- Komisyon bölüm iktisat
mutlak gelir hipotezi, J gerisi, Arap yarım adasında 4 ülke say , 4A,B,C li sigortalılar örnek.
- Komisyon bölüm iktisat
-
@meriv, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
arkadaşlar merhaba dün girdim mülakata 3. komisyon
komisyon galiba sadece bana o kadar sertti sanırım. herkes 3. komisyon rahat demiş ama komisyon başkanının bana çıkarken attığı bakışı hayatım boyunca unutmam sanırım. üstelik herkese 1 veya en fazla iki soru sorarken bana daha fazla sordular. gsmh hesaplama yöntemleri, çifte sayım nasıl olur dendi anlatırken örnek ver dedi verdiğim örneği beğenmeyip un olsun örneğin onun üzerinden anlat dedi. enflasyon hesaplama yöntemleri sordu. en son katma değer nedir diye sordular. gayet sert ve ürkütücüydü. asla sohbete girmediler.Neden boyle oldu ki sizce hocam bi yanlis hareketiniz mi oldu komisyona , gecmis olsun hayirlisi olsun
-
@Müfettiş-Gadget valla hocam herhangi bi yanlış hareket yaptığımı düşünmüyorum mülakata girmek konusunda malesef tecrübeliyim ama bilmiyorum neredeyse ağlayacaktım çıktığımda
-
@meriv hocam dediğiniz gibi malesef deneyimli iken komisyonun az/ çok soru sorması veya ılımlı sert duruşu sizin cevaplarınızn çok da önemli olmadığını belirtmemize gerek yok siz de biliyorsunuz. Mülakat geçti bi şekilde artık çabanız ve emeğiniz var ötesini bosverin derim .Bende bi soruya cevap veremez olsaydım takardim ama mülakatlar bunun kriter olmadığını hep yüzüme vurdu. Hakkınizda hayırlısı olsun
-
@aroma bende soruların sayı olarak farklılığı konu farklılığı gibi sebeplerden cevap verebilmenin çok önemli olmadığını düşünüyorum. bir yandan evli bir yandan özel sektörde çalışarak 3 yıldır aralıksız ders çalışmamın karşılığını alırım umarım.anne yemek hazırlarken evde çalışma masasında ders çalışmak gibi bi rahatlıkta çalışamadım maalesef.benim için ilk yüzlere girmek hiç kolay olmadı. hepimizin hakkında hayırlısı olsun hocam.
-
1.komisyon
İşsizlik sigortası?
Bilanço nedir?
İstirdat davası?
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ifadesi hangi kongrede?
Transfer harcamaları? -
@paretowilfredo Tesekkur ettim hocam, bide su maaş yolu ney bulamadim onuda ?
-
@RagnarNurkse Soru tam olarak ne dostum?
-
Guy olarak çalışıp da kolay soru denk gelen oldu mu ?
-
@paretowilfredo Hocam bana sorulmadi bi kac arkadasa sorulmus hatta biri bilememis komisyon bunu nasil bilemedin tarzi bisey demis galiba “maaş yolu nedir,ne demek” diye yöneltildi sanirim soruyu soran hizmetlerle ilgili seylerden bahsetmis arkadas bilemeyince
-
- Komisyon
-kendini tanıt
-sermaye VS özsermaye
-istirdat davası ve bu dava niye sadece taşınırlara
-vergide zamanaşımını kesen olaylar
-Sgk ana hizmet birimleri
-ilk milli helikopterin adı
-kayıtdışı istihdam oranı
- Komisyon
-
Arkadaşlar hayırlı akşamlar, acaba 3.komisyon kaç gibi bitiriyor mülakatı.
-
Kamu yonetimi
Yuzen fon , beyaz ciro , stok bagimlilik orani , tarihte sinirlari uc uca birlestirildiginde en genis sinira ulasan imparatorluk sorular bunlar -
arkadaşlar mülakata girerken kimlikten başka bir şey gerekiyor mu
-
@ozz123 hayir arkadasim. iyi sanslar
-
@kenanoktay hangi komisyon?