2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@iktisat2009 yok artık ! gerçek mi bu
-
@iktisat2009 hocam size yanlış bilgi verilmiş 4. Gün dahil 2. Komisyon gelmeyen sayısı 28 bizzat sordum 1. Komisyondanda bir o kadar olsa 56 eder 3. Komisyon istatistikle başladığı için dahil etmiyorum hadi 60 olsun ama size aktarıldığı gibi 200 gibi uçuk bir sayı yok ortada
-
@iktisat2009 herkes görevlilerden duyduğunu söylüyor kimisi 200 diyo kimisi 80 diyor hangisine inanacagiz biz de şaşırdık ben gittiğimde bizzat soracağım
-
@Jan-Vesely katılıyorum
-
Arkadaşlar merhaba daha önce bu konu konuşulmuş olabilir, bilmiyorum.Bu mulakatta guy kazananların durumu nasıl olucak acaba , bazı söylentiler var hiç şans verilmiyor falan diye .Bu konuda bir bilginiz var mı?
-
@modigliani-0 güvenlikler yardımcı oluyor ne sorarsak cevap veriyor saglıklı bilgi almak için memurlara sormak lazım hocam ..
-
@irvingfisher var hocam
bekleme yerinde boş konferans salonu var ben orada giymiştim -
Sorulduysa kusura bakmayın, mülakat en geç kaç gibi bitiyor? Hızlı ilerlediği söyleniliyor
-
@pyle komisyondan komisyona farkediyor benim girdiğim gün 1. Komisyon saat 13.45 gibi bitirmişti 2. Komisyon ise 16.30 16.40 gibi bitirdi
-
@Jan-Vesely 3. Komisyon ? Niye 3.komisyon hic konusulmuyo anlamadim
-
@Müfettiş-Gadget 3.komisyonun yeri farklı ve daha az İİBF var.
-
Arkadaşlar kızılaydan 3.komisyonun olduğu balgata nasıl gidiliyor
-
@mundell-fleming Dostum Güvenpark'ta yer alan dolmuş duraklarından Balgat dolmuşuna binmeniz gerekir. SGK-Sayıştay'da ineceğim derseniz tam önünde indirecektir.
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
Arkadaşlar mülakatlar malum bu hafta bitiyor inşALLAH umarım girecek olan arkadaşların mülakatları da iyi geçer ve umarım atanırlar. Acaba mülakat sonuçları ne kadar sürede açıklanır tahminen?
-
@muzgor Yönetmelikte hüküm var hocam, ilk defa ilan metninde de yer verdiler bu hükme. En geç 19 Ağustos tarihine kadar açıklanması lazım. Eğer bu süre aşılırsa ne zaman açıklanacağını kimse öngöremez.
-
Bugün 2 kişi gelmemişti toplam 33 olmuş 2. Komisyon için.
Bölüm Kamu Yönetimi
1.kurtaj nedir
2.bitcoin hakkında bilgi verebilir misin
3.kağıda talep eğrisi çizilmiş ne olduğunu sordu ve dirsekli talep esprisini çizdirdi. (alıntı) -
2.komisyon
Ince memed kimin eseridir
Dönemsellik kavramı
Yetkide paralellik ilkesi
Grasham kanunu
2.komisyonda ben girmeden önce kapıda bekleyen görevliye sordum başladığı günden beri 33 veya 34 kişi toplamda katılmadı dedi. Öğleden sonra ne oldu tam bilgim yok. Beklerken 1.komisyon için sayabildigim en az 4 veya 5 kişi yoktu..
Ayrıca 26sinda askerde olup dilekçe verenler için 1 günlük mülakat daha olacakmış bu nedenle yönetmeliğe uyarlarsa en geç 26 ağustos açıklanma tarihi olacak. -
3.Komisyon
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Komisyon yönlendirilmeye açık.
Kendini tanıtma kısmında ilgilerini çekecek şekilde kurduğum cümlelerin detaylarına inip geri dönüş yaptılar.
Mülakat girişi bir nebze kötü oldu ama toparladım diyelim kravatım biraz aşağıda kalmış onu belirtti komisyon başkanı onun üzerine birkaç espri yaptım. Gülüştüler.
Alan anlamında tek soru soruldu.
Vergiyle borçlanma farkları nelerdir?
Yeterli gelecek şekilde açıklama yaptım.
Tatmin oldular sanırım komisyon başkanı teşekkür etti bende teşekkür ettim çıktım.
Max 3 dk sürmüştür.
En büyük teşekkürüm tercihini yap ailesine sürecin hazırlığında buradan çok bilgi edindim güzel etkileşimler oldu.
Herkese tekrardan başarılar diliyorum. -
- Komisyonda kaçıncı kişi girdi en son?