2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
3.komisyon herkese güler yüzlü müydü gerçekten?
Bana hiç öyle gelmedi . Gayet sert duruşluydular özellikle başkan. -
3.komisyon bölüm maliye , kendini tanıt, neden denetmenlik,başka kurum sınavlarına girdin mi ?(Sayıştay yazılısina girmiştim) kaymakam hakim sayistas olsana genç ve dinamiksin,tam kaymakam tipi var sende, ne işin var burda vs gibi sorular sadece alandan bir üstad soru sordu : vuk a göre hata düzeltme yetkisi kime aittir , vergi hatası nedir ? Türlerini ikiye ayir öyle açıkla , 3065 sayılı kanun hangi kanundur ve 10-15 tane istisna yer alıyor bu kanunda, bana 5 adet say yeter dedi .
-
@isimsizler umarım uyarlar, hatta uymaları gerekir. Neticede yönetmelik böyle ama ne olacağı belli olmaz tabi
-
9 promosyonu görmüş biri olarak şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Sınavı unutun elbet bir gün açıklanır
-
3.komisyon bölüm maliye
-anayasada geçen üst kurulları say
-yuksek askeri şurada kimler bulunur
-anayasaya göre başkomutanlik ve genel kurmay başkanlığını açıklaBaşarılar...
-
- Komisyon
Neden denetmenlik
AB kriterleri nelerdir
Yipranma payi nedir
Bilanconun ilkeleri nedir
Cobweb teoremi nedir
- Komisyon
-
1.komisyon
Maliye
Aylık prim hizmet belgesi nedir ne zaman verilir,kamuda çalışanların ne zaman verilir.
Yurtici satışlar bilançonun neresinde yer alır
Turkiyede doğup yurtdışına açılan nehirler
Anayasaya göre mahalli idareler
Ne kendini tanıt ne de başka bisey soruldu.aksine baban malı müşavirmis git yanında çalış gibi bisey söyledi komisyon başkanı.berbat moral bozucuydular tersler gibi öylesine soru sorup çıkardılar. -
@ayse_furkan
He bir de kamu gelirleri nelerdir -
arkadaşım 3. komisyonda girdi. ona tanıtma faslından sonra cumhurbaşkanı nasıl seçilir diye sormuşlar. kibar ilgili bir komisyon dedi. hatta bi ara ingilizce bi muhabbet de geçmiş sanırım ne alaka bilmiyorum ama
-
@olursaolur gümrükte muhafaza memuru olan arkadaşlardan kazanan olucakmı çok merak ediyorum,tek soru sormaları hiç uğraştırmayalım almıcaz seni demek olabilir yada çok kasmaları zaten almıcaz bakalım ne kadar iyi şeklinde olabilir tabi bunlar tahmin herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
3.komisyon Bölüm:Maliye
Vergi sorumlusu
Dar mükellefiyet
Kdv genel oranı- Komisyon
Gümrük vergisi vuk'a tabii mi değil mi
657 ye göre memurlara verilen cezalar
Tasarruf paradoksu
- Komisyon
-
Başkanlıkta 3. Komisyonda giren dostlar, yüzleriniz çok gergin gevşeyin biraz
-
@balans-etkisi hocam bu yil komisyonların sordukları soru sayısı birbirinden farkli genellikle 3.komisyon az soru sormuş diğer komisyonlar 4-5 civarı sordu..Soru sayısına bakarak bir çıkarım yapamayız ama isi olanları biraz daha geride tutup isi olmayanlara bir tik olumlu bakıyor olabilirler..bunu da tamamen fikren söylüyoruz sonuçlar belli olana kadar ne desek bos
-
@olursaolur aynen öyle hocam bende gümrükte muhafaza memuruyum fakat bu kurumdan çıkmak başlı başına dert sanırım (bir kez guy birkezde sgk denetmen yard.mülakatında elenmiitim)çok az kişinin kazandığını işitmiştim,işi olmayanlara öncelik tanırlar bencede,hayırlısı olsun yinede pes etmicem sonuna kadar denicem 35 e kadar yolu var
-
@balans-etkisi sizi de anliyorum hocam dışardan kolay görünüyor ama her mesleğin kendine göre bir yükü var..hakkımızda hayırlısı olsun mücadele etmekten vazgeçmeyin/vazgeçmeyelim..
-
@olursaolur yine yenil ama daha iyi daha güzel yenil demişler:)elensemde karşılarına daha iyi daha bilgili çıkmak istiyorum azimetmekten vazgeçmicem
-
@ayse_furkan hocam bende birinci komisyonda girdim. Komisyonun genel tavrı öyle.Bana da pek tanıtma fırsatı vermediler. Soruları da zorlayıcıydı. Komisyon neye göre karar verecek sonuçlar açıklandığında göreceğiz.
-
Arkadaşımın soruları dostlar, 3. Komisyon bölüm çalışma ekonomisi
-Dilaver nizamnamesi nedir?
-Sarı sendikacılık nedir?
-Tasarruf paradoksu nedir?
-Değer paradoksu nedir?Kendinizi tanıtın faslı ve sonra sorular. Komisyon güleryüzlü ve yardım etmişler oldukça. Komisyon başkanı katı duruyor ancak sorulara karışmıyor
-
3.komisyon Bölüm:ingilizce işletme
Kendini tanıt
Çarpan etkisi nedir( bunu ingilizce sordu )
Borçlunun temerrüdü
Cezai şart nedir -
- Komisyon
Senetlerin nominal bedeliyle satış bedeli arasındaki fark hangi hesaba kaydolunur
1 temmuz ne bayramı
1 . Ve 2. Piyasalar
4 plebisit
- Komisyon